Søskende og Baby-Interview med Dr. Keith Kanner

Søskende og Baby-Interview med Dr. Keith Kanner
Dr. Keith Kanner taler om at tilføje en ny baby i familien.

Dr. Keith Kanner er en licenseret klinisk barn, teenager og voksen psykolog og psykoanalytiker med en fuld privat praksis i Rancho Santa Fe, CA. Dr. Kanner tog tid at tilbyde vores læsere nogle tips om at hjælpe søskende tilpasser sig en ny baby i familien.

Fortæl os lidt om dig selv.

Jeg er en assisterende klinisk professor i psykiatri i School of Medicine på University of California, San Diego. Jeg er vært for Fox6 Television din familie Matters Vis som er en del af Fox6 Morning News og The San Diego Living Show. Jeg er også i færd med at skrive en serie af forældre bøger baseret på mit show. En mere fuldstændig bio findes på Fox6 hjemmeside under mit show.

Hvad er nogle almindelige følelser, søskende oplever, når en ny baby er føjet til familien?

Normalt blandes i alle aldre, men der er visse forskelle og grader afhængig tiderne mellem søskende samt barnets køn. De blandede følelser er som regel misundelse, vrede og ophidselse, men ofte vist gennem adfærd snarere end ord. Med andre ord, de fleste ældre søskende gå gennem en normal regression når de oplever ankomsten af ​​en ny søskende.

Børn under otte også spørgsmålet "hvorfor" deres forældre havde et andet barn. På grund af deres udviklingsniveau, nogle gange tror de, det var fordi de ikke var "godt nok" eller "forkert" køn. Det er vigtigt, at forældrene præcisere, at have en anden baby var ikke på grund af noget utilstrækkelig i den eksisterende.

Hvilken form for adfærd kan forældre forvente at se ud af deres andre børn, når barnet ankommer?

Regression er, hvad der er mest almindelige. Dette svarer til tidligere adfærd, såsom gråd, raserianfald, irritabilitet, sengevædning, og alle former for angst symptomer såsom frygt, mareridt, og endda problemer i skolen. I de fleste tilfælde er der imidlertid symptomerne er kortlivede - en til to måneder - og så barnet genoptager deres tidligere funktionsniveau. Symptomerne skyldes ubehag af stærke følelser i barnet, som de kæmper for at administrere.

Hvordan alder søskende indflydelse på, hvordan de føler, og hvordan de reagerer?

Jeg har altid foreslå at forsøge at rummet børn tre år fra hinanden for at give den ældre tid til at arbejde gennem nogle meget vigtige udviklingsmæssige gange, nemlig tilstrækkelig bonding tid med sine forældre, og tid til at arbejde gennem konflikterne omkring toddlerhood. Ved tre års alderen, er de fleste børn arbejder på at adskille fra deres forældre og forsøger at være "større" drenge og "piger", og slet ikke babyer! Derfor, når en baby ankommer, de føler "meget ældre", som hjælper med spjæld deres utilfredshed.

På bagsiden er der forældre, der har børn ni til 24 måneders mellemrum ofte opbrugt. Dette bliver endnu mere, når den ældre regredere skyldes reaktionen af ​​nye søskende.

Hvad kan forældre gøre for søskende at lette overgangen til en ny tilføjelse i deres hjem?

  • Space dem tre års mellemrum, hvis muligt.
  • Vær sikker på at tale med dem om den nye ankomst, og hvordan dette har at gøre med, hvor vidunderligt de er, ikke fordi de ønsker at erstatte dem.
  • Sørg for at bruge masser af en på én gang med den ældre barn, så hun stadig føles som om hun får dig til sig selv.
  • Gør dem til at føle "særlige" ved at være den ældre og forskellige i deres egen ret.
  • At give dem en gave fra barnet er kontroversiel. Hvis de er gamle nok, vil de vide, at barnet ikke kunne gøre det på egen hånd. Forældre er bedre at give ældre barn gave opmærksomhed og tid sammen uden barnet. Dette er en vigtig tid for hver af forældrene til at tilbringe alene tid med ældre barn, især mor, og især hvis hun er amning. Ældre børn altid vil vende tilbage til de tidligere år, når de ser en intensivering af opmærksomhed spædbarnet modtager fra mor.

Hvad føler du er den bedste aldersforskel mellem søskende?

Tre år eller mere, hvis det er muligt. Dette placerer ældre barn to udviklingsmæssige skridt foran barnet og gør det mere tåleligt for de søskende, som de føler ældre og mere bosatte sig i deres udvikling.

Hvad kan forældre gøre for at forberede børnene på ankomsten af ​​en ny baby?

  • At tale med den ældre barn i sidste trimester af mors graviditet er en god idé.
  • Diskussion når barnet ankommer er vigtigt samt basics, såsom hvor han eller hun vil sove, og også hvad forventer i huset er også vigtigt - gråd; besøgende; etc.
  • Gør det klart, at den nye baby er en "god" ting, ikke på grund af noget, som den ældre barn ikke har givet til forældrene.
  • Hvis barnet er over tre, der har ham "hjælpe" dig er en meget god idé med forestillingen om, at han er "større" en og vil hjælpe dig "undervise" barnet. Denne vægt vil lette ældre barnets tilpasning til det nye konkurrent i huset.
  • Endelig spørge ham, om han har nogen spørgsmål om det.

Har du andre tips eller råd, du gerne vil dele med vores læsere?

Det er meget vigtigt for alle nye forældre til at læse forud for tid om udviklingen af ​​børn fra barndom gennem ungdomsårene, så de bedre ved, hvad der venter.

Hvor kan vi læse mere om din ekspertise og rådgivning?

Jeg er en del af Fox News og har en hjemmeside på Fox6. Min show hedder din familie Matters, som er en ugentlig show. Derudover har jeg en ugentlig blog også på Fox6.com og er til rådighed for spørgsmål via e-mail. Showet kan også ses på Fox6 hjemmeside. Jeg har en serie af bøger, der kommer ud i det næste år hedder: Dine familieanliggender:. Forældrekontrol Dilemmaer Den første bog dækker barndom gennem alderen fem.