Solbriller: Solbriller for Kids Tips

Sporty Børne Solbriller

Beskyttelse af jer børns øjne er bestemt vigtigt, når du vælger solbriller til dem. Bolle Solbriller er en stor mulighed, fordi de tilbyder fantastisk beskyttelse, mens den stadig er holdbar og sporty. Rammerne giver super stærke gummi templer og næse puder for komfortabel vedhæftning. Bolle befæstede nylon stel materiale er behageligt let og næsten evigvarende. En god ting for aktive børn!

Fit-overs er en kæmpefordel for Kids

Hvis dit barn går recept briller, kan fit pullovere solbriller være den bedste løsning for deres udendørs øjenbeskyttelse. I betragtning af den hurtige hastighed, hvormed børn vokser, kan deres linse recept ændres så ofte som en gang om året. Det giver ikke megen økonomisk mening at købe receptpligtig solbriller for dem. Fit-over solbriller er designet til at glide komfortabelt over en par briller. Kun et par der er behov for, uanset hvor ofte dine børn ændrer recepter!

Vedligeholdelse for Børne Solbriller

Børn har en tendens til at bære ud solbriller hurtigere, fordi de vokser ud af dem, og deres aktive livsstil er undertiden ru på solbriller. Forældre bør med jævne mellemrum kontrollere solbriller og stel til revner, løse skruer og andre stykker, for at sikre, at solbriller er trygt og sikkert for deres børn. Hvis solbriller viser tegn på skader eller slitage, er det bedst at erstatte dem med et nyt par.

Amber og Orange nuancer

Amber og orange nuancer er fantastisk til at blokere blåt lys. Det gør dem specielt gode i tåge eller på overskyede eller tågede dage. De er ofte brugt af jægere, cyklister og skiløbere.

Børn og solbriller

Børn under 14 år er tre gange så udsatte for UV-skader fra solens stråler, så de har brug for solbriller. Mange virksomheder bære solbriller og sport beskyttelsesbriller specielt til børn, såsom Bolle, der har en række forskellige modeller dimensioneret bare for mindre ansigter.

Linser til Børne solbriller

Linser til børn solbriller bør være slagfast, fordi børn kan være hårdere på deres solbriller end voksne. Vælg polycarbonat linser til børns solbriller, fordi de er virkning og ridsefast, og vil stå op til sport, skole og frikvarter meget bedre end glas linser. Vælg ikke billige plast linser, fordi de ikke vil stå op til at ridse eller bryde.

Hvorfor børn har brug for solbriller

Solbriller skjold dit barns øjne fra to typer af UV-stråling. Vælg kun stilarter, bortfiltrere 99-100 procent af både UVA og UVB-stråling. Jo mere ultraviolet lys, du kan holde ud af øjnene, jo sikrere er de. Hvis du kan se dit barns øjne tydeligt gennem linserne, er det sandsynligt at de ikke mørkt nok til at yde tilstrækkelig beskyttelse. Desuden bør børn bære store bredskyggede hatte til yderligere at beskytte deres øjne, især når de udsættes for solen i lange perioder.

Vælge solbriller for Kids

Da unge øjne er så følsomme over for UV-stråler, plukke den helt rigtige solbriller for unge er ret vigtigt. Mange producenter oprette særlige linser til børn til helt at beskytte deres unge øjne. Kig efter 100 procent UV-beskyttelse og fleksible rammer, der kan stå op til børnene aktive livsstil.

Letvægts Solbriller til børn

Når børnene leger udendørs, er der ikke noget blid ved det. De har brug for kvalitet solbriller, der kan modstå stress. Revo solbriller giver fremragende slidstyrke og skrabning, men stadig tilbyde optimale visuelle kvaliteter. Børn har brug for solbriller, som ikke er besværlig. Mange stilarter af Revo solbriller tilbyder specielle Revo linse behandlinger. Disse belægninger, pre-anvendt under fremstillingen, med til at reducere tykkelsen og vægten af ​​solbriller samlet så dine børn ikke vejes ned under afspilning.

Kom dine børn at bære solbriller

Du vil sandsynligvis ikke have meget problemer med at få dine børn til at bære solbriller. Det er lidt ligesom dress-up for dem. Køb wrap-around solbriller med store linser, der passer tæt på øjet. som hjælper blok sol fra alle retninger. Hvis dine børn er ældre, så lad dem hjælpe med at vælge deres solbriller. De er mere tilbøjelige til at bære dem, hvis de kan lide dem. Ligegyldigt hvilken alder dit barn, minde ham / hende ikke at se direkte ind i solen, selv når iført solbriller. Desuden bør du bære solbriller selv, da børn ofte lærer ved at følge din bly.