Sociale færdigheder Lektion Planer

Sociale færdigheder Lektion Planer


Sociale færdigheder lektionsplaner er en vital del af enhver pensum. Disse færdigheder giver den enkelte mulighed for at arbejde, lege og engagere sig med hinanden i gruppe situationer eller interaktioner, der er mere intime. At give børn et solidt fundament i dette område fremlægger dem med tillid i sociale situationer og bygger deres selvværd.

Planlægning sociale færdigheder Lessons

Fokus sociale færdigheder lektionsplaner på begge verbale og nonverbale sociale færdigheder, når du skriver dine egne lektioner. Evnen til at afkode signaler fra begge typer og reagere hensigtsmæssigt på den bearbejdede oplysninger er en afgørende én, at ikke alle børn besidder. Børn med visse udviklingsmæssige forsinkelser, ligesom autisme og Aspergers syndrom, kamp for at fortolke kommunikation spor. Lektion planer for autistiske børn, der er designet til at undervise sociale færdigheder kan være nødvendigt at blive ændret til at passe deres særlige læringsbehov. Her er nogle vigtige elementer til at medtage i undervisningen:

Manners

Manners gør noget. Plan lektioner omkring begreber som hvordan til at ryste hænder, besvare telefonen, eller gøre introduktioner. Sørg for at medtage de magiske ord:

  • Venligst
  • Tak
  • Du er velkommen

En sjov måde at styrke disse begreber er ved at spille spil. For at hjælpe børnene internalisere de magiske ord, har en familie konkurrence for at se, hvem der kan bruge de mest magiske ord i en given periode. Fang dine børn ved hjælp af deres gode manerer og rose dem for deres indsats.

Social Interaction

At lære at arbejde sammen med andre og forstå, hvordan man kan løse konflikter er centrale sociale færdigheder for alle aldre. Lektion planer for yngre elever kan omfatte begreber som deling legetøj, på skift og at være en god sport.

Den bedste støtte til projekter for disse lektioner er byggeri-typer - byggesten eller træstammer - eller foregive play. Hvis du Hjemmeundervisning enebarn, overveje at samarbejde med andre homeschool undervisere for gruppe arrangementer for at give dit barn flere muligheder for at lære om deling og teamwork.

Lektion planer for ældre børn kunne omfatte moduler på forhandling, mægling og voldgift at hjælpe dem med at forstå konfliktløsning. Når børn lærer begreber som at bruge selvkontrol, accepterer komplimenter, eller reagere på rygter, vil alle deres relationer forbedre. Rollespil lektioner fokuseret omkring fremtidige livsfærdigheder ligesom interviewe til et job eller tjener på en jury lære dem at interagere i en lang række forskellige situationer.

Body Language

Børn skal lære at udtrykke deres følelser og anerkende de følelser af andre. At være i stand til at dechifrere nogens følelser fra ansigtsudtryk eller kropssprog er en værdifuld færdighed. Medtag emner som smilende, aktiv lytning, eller nikkede hovedet for yngre børn, og tilføje begreber som at stå lige, og opretholdelse af øjenkontakt til ældre elever. Spil som Pictionary eller paradeforestillinger er gode redskaber til at undervise børn at læse ikke-sproglige udtryk.

Klar til at bruge sociale færdigheder Lektion Planer

Færdige lektionsplaner spare tid og penge til travle homeschool pædagoger. Planer, regneark, prøver og andre vurderingsmetoder materialer er tilgængelige fra disse ressourcer:

  • Model Me Kids: Dette er en fantastisk ressource for personer, der er på udkig efter lektionsplaner skræddersyet til de særlige behov hos børn med autisme, Aspergers syndrom og nonverbale indlæringsvanskeligheder. Du kan prøve, før du køber ved prøveudtagning en lektion plan for, hvordan at sige hej.
  • Lærer Vision: Vælg mellem masser af gratis lektionsplaner, der dækker en bred vifte af sociale og følelsesmæssige emner fra mobning til følelser og følelser til konfliktløsning.
  • Lærer Planet: Download gratis lektionsplaner på to vigtige emner: manerer og etikette.

Lær Life Skills

Under gode manerer, vel vidende korrekt etikette og forstå, hvordan at danne langvarige relationer er livsfærdigheder, som alle har brug for. Herunder sociale færdigheder lektionsplaner i din homeschool pensum er den bedste måde at sikre, at dine børn udvikler disse afgørende kompetencer.