Smag af økologisk oksekød

Smag af økologisk oksekød


Mange mennesker spekulerer på, om smagen af ​​økologisk oksekød er anderledes end ikke-økologiske sorter.

Producerer økologisk oksekød

For at bære certificerede økologiske mærke, skal organiske fabrikanter oksekød overholde en streng sæt regler, der omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Ingen brug af antibiotika - Antibiotika brug er strengt forbudt i økologisk oksekød fremstillingsindustrien. Hvis koen bliver syg og har brug antibiotika, mange gange, vil den økologiske oksekød landmand trække koen fra den organiske parti.
 • Ingen væksthormoner - Mange traditionelle oksekød producenter bruge væksthormoner i håb om at producere en større ko og dermed sælge mere kød og til gengæld stigende overskud. Organiske producenter kan ikke bruge sådanne hormoner.
 • Økologisk foder - Producenter af økologisk oksekød kan bruge kun økologiske korn og foder til deres kvæg.
 • Fritgående - Kvæg for økologisk oksekød skal være fritgående og ikke holdes i trange stier. Dette indebærer som udgangspunkt køerne er i stand til at vandre, hvor de ønsker på ranchen.
 • Forbidden brugen af ​​giftige pesticider, herbicider, insekticider og fungicider.

Med alle disse positive aspekter, nogle mennesker stadig undre sig over de økologiske oksekød smag. Tja, det smager anderledes end traditionelle oksekød, men på en god måde. Selvfølgelig smagssag er rent subjektive.

Meget få Taste Tests

Forskning om smagen af ​​økologisk producerede oksekød versus traditionel feedlot produceret oksekød er stadig en smule sketchy. Overensstemmelse med sandheden, er der næsten ingen uafhængige smag testresultater, grubetæring smagen af ​​økologisk oksekød versus smagen af ​​traditionelle oksekød. Mark Schatzker forfatter til Slate Magazine besluttet at tage spørgsmålet om, hvilken type oksekød virkelig smager bedre. Det er om det. Der er et par grunde til, at der er ikke så mange blinde smag test af økologisk oksekød versus traditionelle oksekød derude. Her er blot et par af disse grunde:

Find økologisk oksekød

Økologisk oksekød er lidt sværere at finde end traditionelle oksekød. Det er ikke umuligt, og de fleste købmænd bære en eller to mærker af økologisk oksekød på hylderne. Grunden, hvorfor det er svært at finde er, fordi prisen på økologisk foder er astronomisk højere end ikke-økologisk foder. Som følge heraf er en væsentligt lavere beløb eller økologisk oksekød versus traditionel oksekød produceres årligt.

Flavor Uoverensstemmelse

Smagen af ​​økologisk oksekød afhænger af mange ting:

 • Farming betingelser
 • Type af græsser kvæget fødes
 • Klima

På grund af disse forskelle, kan økologisk oksekød smager forskelligt fra producent til producent eller år til år.

På opdagelse i Taste of økologisk oksekød

Den bedste måde at lære om økologisk oksekød, og hvordan du føler om det er at gennemføre en smag test for dig selv. Mens du gør det, holde disse organiske oksekød kendsgerninger i tankerne:

 • Græs fodres økologisk oksekød er slankere - Når køerne er korn færdig, sker det specielt at opfede dem op. De får federe og mere fedt ender på din nedskæring af bøf. Græs fodret økologisk oksekød fabrikanter, der ikke korn færdig oksekød producere en slankere kødstykke.
 • Du er ikke spiser nogen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer - Mange undersøgelser er blevet gennemført i løbet af årene med hensyn til de langsigtede virkninger konserveringsmidler har på den menneskelige krop. De fleste undersøgelser konkluderer, at mens der på kort sigt kan tilsætningsstoffer og konserveringsmidler ikke være skadelige, i det lange løb, de er.


Selvom smagen af ​​økologisk oksekød er rent subjektive, er der et par ting, der er sikker på økologisk oksekød:

 • Dyrene behandles humant
 • Risikoen for kontraherede sygdomme via økologisk oksekød som hand-foot-Mouth og kogalskab er nærmest ikke-eksisterende.
 • Du er ikke spiser spormængder af giftige pesticider

Så gå videre, gøre din egen blind smag test og beslutte, objektivt, hvis du foretrækker smagen af ​​oksekød, der er økologisk eller oksekød, der ikke er. Du kan opleve, at du kan lide det.