Sleep Offset Søvnløshed

Sleep Offset Søvnløshed

Søvn offset søvnløshed er en søvnforstyrrelse, der kan være svært at opdage. Symptomerne på betingelse ikke er typiske for normale opfattelser af søvnløshed.

Typer af søvnløshed

Mange mennesker kan knytte søvnløshed med den manglende evne til at falde i søvn, men det søvnforstyrrelser er meget mere kompliceret end som så. Forskellige typer af søvnløshed findes:

 • Søvn søvnløshed er en søvn problem, der involverer manglende evne til at falde i søvn inden for en rimelig tid. Ifølge National Sleep Foundation, indtræden af ​​søvn er en tilstand, der begynder i den anden fase af søvnen. Din kropstemperatur falder, bliver løbet af denne tid, puls og vejrtrækning regelmæssig og du bliver afbrudt fra dine omgivelser. Hvis det tager mere end 30 minutter at falde i søvn, kan du have søvnløshed, der påvirker opstået søvn.
 • Sleep vedligeholdelse søvnløshed indebærer at være ude af stand til at falde i søvn efter at vågne midt i night.You kan opleve søvn forstyrrelser gentagne gange hele natten.
 • Sleep offset søvnløshed, almindeligvis kendt som sent eller terminal søvnløshed, opstår, når du vågne op meget tidligt om morgenen og ikke kan falde i søvn igen. Du kan falde i søvn nemt, men vågner efter fire eller fem timers hvile, og ikke er i stand til at falde tilbage i søvn. I nogle tilfælde kan du falde i søvn lige foran dine alarmen ringer.

Sleep Offset Søvnløshed

Denne type af søvnløshed er et mønster af uro, der kan være forvirrende, fordi det involverer vågne i slutningen af ​​natten. I nogle tilfælde kan en person vågner op på fire eller fem om morgenen, hvilket kan gøre den sovende tilskrive symptom som et "morgenmenneske." Men når søvnløshed fører til søvnighed i dagtimerne, at den manglende evne til at koncentrere sig og irritabilitet, er det tid til at overveje, om den tidlige vækning er en søvnforstyrrelse snarere end en egenskab.

Denne søvnforstyrrelser kan også kaldes:

 • Terminal søvnløshed
 • Late søvnløshed
 • Slutningen af ​​natten vågner
 • Eary morgen vågne

Udforskning af årsagerne til den tidlige morgen vågne kan føre til behandlinger, der virker.

Årsager

Hvad er årsagen til en person til at vågne op for tidligt? Søvnløshed og forstyrrelser i søvnmønster, kan være et tegn på en medicinsk tilstand. Søvnforstyrrelser kan være forbundet med angst og depression samt. Det er meget vigtigt at advare din læge om eventuelle søvnproblemer, som du har på et ensartet grundlag. Kom ordentlig behandling for underliggende betingelser kan naturligvis gøre urolighederne ophører.

Tilstande forbundet med sene søvnløshed:

 • Kroniske smerter kan forstyrre søvnmønster og da søvn er lysere i anden halvdel af natten, kan ubehag få dig til at vågne op for tidligt.
 • Fordøjelsesproblemer kan gøre det nødvendigt for kroppen at bruge mere energi til at behandle mad, mens du sover. Denne øgede energi kan føre til tidlig vækning.
 • Depression kan forårsage tidlig morgen vågne. Ifølge Psychology Today artiklen "Bedfellows: Søvnløshed og depression", tidlig vågne er kendetegnende tegn på depression.
 • Receptpligtig medicin kan forstyrre søvnmønster og alkohol er en depressivt, der kan have stimulerende virkninger timer efter personen falder i søvn.

Afskedigelse søvn kan være et tegn på fremskreden søvn fase syndrom. En person med fremskreden søvn fase syndrom tendens til at falde i søvn før normale sengetider og vågner timer før normalt. For eksempel kan du falde i søvn 7 PM og vågne op på 3:00. Denne betingelse er ikke en form for søvnløshed, fordi varigheden og kvaliteten af ​​søvn ikke forstyrres.

Behandlinger

Behandlingen afhænger af årsagerne til søvnforstyrrelser. Teknikker, der anvendes til at behandle søvn offset søvnløshed omfatter:

 • Afspændingsøvelser før falde i søvn
 • Forbedret søvn hygiejne
 • Ændringer i søvn miljø

Lighter søvn optræder i anden halvdel af natten, da søvn cyklusser fremskridt og nogle sveller kan være mere følsomme over for uden stimulation i de tidlige morgentimer. Lyde, lys og bevægelser, der ville gå upåagtet under dyb søvn kan vække en person under lysere søvn cyklusser. At skabe et miljø, der er condusive til at sove, kan hjælpe.

Hvor meget søvn har du brug for?

Holde en søvn dagbog er en glimrende metode til opgørelse af forhold, der kan få dig til at vågne op, og det kan hjælpe lokalisere et specifikt problem, der forstyrrer søvnen. Ikke alle kræver otte timers søvn hver nat. Afskedigelse søvn kan være et tegn på, at du har brug for færre timers søvn end andre. Det er vigtigt at undersøge denne mulighed med din læge, hvis du oplever tidligt vågne uden andre symptomer på søvnløshed eller søvnmangel.