Skræl og Stick Carpet

Skræl og Stick Carpet


Skræl og stick tæppefliser er en nem og budget venlige løsning til at tilføje tæppe til ethvert rum. Installationen er en snap, og du kan mikse og matche passer til din smag.

Om Peel og Stick Tæppefliser

Skræl og stick tæppefliser er præcis, hvad de lyde som - de er kvadrater af gulvtæppet med en selvklæbende strimmel på bagsiden, som du kan skrælle og sæt det fast på dit gulv. De er designet til ikke at trævle, så du kan klippe dem til den størrelse, du har brug for uden at skulle bekymre dig om flossede ender.

Der er flere fordele ved at bruge skræl og stok tæppefliser, herunder:

 • Limen på skræl og stok fliser ikke beskadiger gulvet under, så du kan bruge dem over hårde trægulve og andre typer gulvbelægning mens den mulighed for at vende tilbage til den oprindelige gulvbelægning. Dette er praktisk, hvis du ønsker at sætte tæpper ned på dine hårde trægulve, mens du har en baby kravler rundt eller har et andet behov for midlertidig tæpper.
 • Skræl og stick tæpper sparer tid og penge. Du behøver ikke at betale for installation, da disse fliser er simpelt nok at bruge for alle selv. Ligeledes vil din nye tæppe være færdig så hurtigt, som du kan lægge fliserne. De flise firkanter er ofte lavet af resterne, så det billigere end at købe andre former for tæppe.
 • Tæppefliser giver dig mulighed for at komme med den perfekte tæppe design til din indretning. Du kan mikse og matche fliser farver for at skabe et design eller mønster, du ønsker på gulvet.

En ulempe at huske om skræl og stok pladser er, at sømmene mellem pladserne altid vil være synlige. Hvis folk ser nøje efter, vil de være i stand til at fortælle, at dit tæppe er lavet af disse fliser.

Sådan installeres Peel og Stick Tæppefliser

Hvis du er klar til at sætte dine tæpper planer til handling, her er de trin, du skal følge:

 • Mål rum, der skal gulvtæppe. Som en generel tommelfingerregel, købe 15 procent mere tæppe, end du tror, ​​du får brug for den plads, så du er forberedt, hvis der er nogen problemer under installationen.
 • Rydde alle møbler fra rummet og gulvet rengøres grundigt. Enhver snavs på gulvet vil forstyrre den selvklæbende strimmel.
 • Find midtpunktet af rummet og opdele rummet i fire kvadranter.
 • Put tæppefliser ned kvadrant af kvadrant. Tag en tæppeflise, skræl papiret fra bagsiden og tryk den ned på gulvet. Den måde, du lægger fliser vil afhænge af det design, du prøver at skabe. Hvis du har brug for hjælp at holde fliserne lige, bruge en lige kant eller lineal. Gentag, indtil alle tæppefliser er lagt. Du vil sandsynligvis nødt til at skære fliserne tættest på væggen ud for at gøre dem passer. Lad ikke producentens kanter at røre ved.

Dit tæppe er klar til at gå på, så snart du er færdig med om det.

Flere Gulvbelægning Idéer

LoveToKnow Boligindretning har masser mere gulve ideer til dig at udforske. Hvis du har brug for nogle inspiration, kan du besøge følgende artikler:

 • Self Adhesive Tæppefliser
 • Billig område tæpper
 • Floor Tile Design Idéer
 • Dekorative gulve Puder
 • Gratis Stenciling på trægulv