Skønheden af ​​Evergreen

Skønheden af ​​Evergreen

Den anden dag jeg kom på tværs af noget, jeg skrev om i 2003. Jeg har glemt alt om dette stykke og kunden, for hvem jeg skrev det. Det var et godt stykke, men. Velskrevet og forsket, men jeg valgt ikke at sætte det i min portefølje for at skrive prøver at sende til potentielle kunder, fordi det var en smule forældet. Det er problemet undertiden med blogindlæg og andet web-indhold, selv om det har potentiale til at forblive online for evigt, kan det stadig blive gamle nyheder. Hvis du bruger indhold til at drive trafik og vokse dit mærke eller opnå navn anerkendelse der er intet galt med at skabe rettidig indhold eller dele breaking news. Men hvis du ønsker at forblive relevant i de kommende år, skal du også nødt til at tilføje i nogle stedsegrønne indhold.

Hvad er stedsegrønne indhold?

Evergreen indhold er indhold, der er relevant for evigt, eller i det mindste i meget lang tid. For eksempel analyse af en nuværende situation er ikke stedsegrøn. En video tutorial om hvordan du ændrer et dæk er stedsegrønne, fordi folk gerne vil vide, hvordan du ændrer dæk i mange år ud i fremtiden. Kort sagt: evergreen indhold er indhold, der er altid hjælpsomme, altid relevant og aldrig bliver forældet.

Hvilke typer af indhold betragtes evergreen?

Tænk evergreen indhold som den slags blogindlæg mennesker vil altid søge efter. Herunder:

  • Den "Historien om ..." Det er ligegyldigt, hvad dit emne er, er der en historie til det. Du kan anvende denne historie til et indlæg eller en serie af stillinger, der vil bringe i læsere i mange år fremover.
  • Sådan indhold: Alle skal starte et sted. Ønsker du potentielle læsere til at lære det fra dig eller en anden.
  • Tips: For eksempel tip til at spare penge, tips til opholder organiseret, tips til at gøre skolemad børn vil ikke thow væk, når du ikke er på udkig ... og så videre og så videre.
  • Liste stillinger: Kan også være tips - prøv noget lignende "10 tips til at holde Mælkebøtter slukker du Lawn" eller "101 Bruger til Eddike."
  • Fotos: Brug stikord til at mærke fotos de typer af billeder mennesker vil altid søge efter. For eksempel, "Adirondack Mountains" eller "elefant fotos."

Blogs bør have en blanding af godt indhold. Du bør helt sikkert samle op på de nuværende tendenser, diskutere nyheder om nødvendigt og relevant, og dele interessante rettidige videoer og historier. De vil holde trafikken som folk søger ud aktuelle begivenheder, memer og tendenser. Men for at holde langsigtet trafikken, helt sikkert overveje stedsegrønne.

Billede via FreeImages.com