Skilsmisse: Teenagere og skilsmisse Tips

Separation aftaler og skilsmisse

Når du indsender en adskillelse aftale at sikre du er klar over, hvad det vil betyde. I nogle stater en adskillelse aftale bliver automatisk en skilsmisse efter en fastsat periode. I andre stater vil en adskillelse aftalen ikke blive til en skilsmisse, hvis den ene part reneges på nogen del af aftalen. I stater, hvor de kan gøres ugyldig, er adskillelse aftaler ofte bare spild af tid, penge og følelser.

Teenagere, der ønsker at vælge, hvem der skal leve med

Hvis din teenager er at fortælle dig, at de ønsker at leve med den ene eller den anden forælder, lytte til dem! Må ikke føler sig fornærmet, hvis de ønsker at leve med din snart at være ex-ægtefælle. Spørg dem, hvorfor, tage dem til en terapeut, og slutte sig til dem i terapi for at være sikker på, at behovet er fra barnet og ikke moderselskabet. Hvis det er barnets behov og den anden forælder er sikker, så lad dem gå, de vil komme tilbage. Hvis du kæmper dem de vil lukke dig ud.

Teenagere og visitation

Teenagere er ofte tilbageholdende med at gå på besøg med deres forældre. Deres jævnaldrende er de vigtigste personer i deres liv og i weekender, de ønsker at være sammen med deres venner. Find aktiviteter, som de kan invitere nogle venner til at deltage i. Dette vil give dig ikke kun til at tilbringe tid med din teenager, men for at komme til at kende deres venner.

Skole

Når familiemedlemmer til en teenager går igennem en skilsmisse deres skolearbejde ofte lider. Arbejd med din teenager på en kærlig og støttende måde at hjælpe dem med at forblive på sporet i skolen. Hvis de ikke når i gymnasiet de ofte aldrig hoppe tilbage.

Teenagere og seksualitet

Når du går igennem en skilsmisse ikke tillader din teenager til at se dig i nogen kompromitterende situationer. De er hyper følsomme over for seksualitet, og de behøver ikke at blive konfronteret med deres forældre seksualitet.

Lonely teenagere

Se efter tegn på, at din teenager er isolerer sig. Hvis de ser ud til at have færre kontakter med deres jævnaldrende og modsætte sig din forlader dem. Teenagere føler sig ofte ensomme og bange, når deres forældre bliver skilt, men de ved ikke, hvordan jeg skal sige det, så se efter skiltene.

Din skilsmisse og din teenager

Teenagere har en vanskelig tid, hvor deres forældre går igennem en skilsmisse. Dette er kendt som tidspunktet for stridigheder i deres udvikling, når du tilføjer i en skilsmisse det kan være farligt. Tag dig tid til at tilbringe med din teenager, deler ikke nogen oplysninger om skilsmissen. Teenagere har en tendens til at handle ældre og stærkere end de er, huske de er børn.

Depression

Hvis din teenager ser deprimeret tage dem til en terapeut. Ofte når teenagere bliver deprimeret de henvender sig til street narkotika.