Skilsmisse og Kvinder Support Grupper

Skilsmisse og Kvinder Support Grupper


Skilsmisse og kvinder støtter grupper kan gå hånd i hånd for at gøre overgangen fra gift kvinde til skilt kvinde lidt lettere.

Undgå Ensomhed

En af de sværeste ting at beskæftige sig med for kvinder skilt er den ensomhed, der kan ledsage processen. Ikke kun kvinder skal lære at håndtere afslutningen af ​​deres ægteskab, men de kan også miste venskaber undervejs fra folk, der ikke er enige med beslutningen om at lade sig skille, eller som bare for ubehageligt med situationen.

At finde en gruppe kvinder, der går gennem skilsmisse, eller der har været igennem det før i tiden, kan være en stor trøst for de kvinder, der ikke har andre at tale med. Nogle kvinder, der går gennem skilsmisse også foretrækker at tale med andre mennesker, der ikke intimt involveret med situationen. Venner og familie kan være en stor støtte, men måske ikke i stand til at se på situationen objektivt og tilbyder uvildig rådgivning.

Det kan være yderst vanskeligt at håndtere en skilsmisse, og kvinder støtter grupper kan helt sikkert lette nogle af ensomheden, der kan blive resultatet af denne prøve tid.

Mere om skilsmisse og Kvinder Support Grupper

Hvad kan du forvente, når deltage en skilsmisse støttegruppe for kvinder? Du vil sandsynligvis møde en interessant blanding af kvinder. Medmindre gruppen er specifikt rettet mod et bestemt tidspunkt i skilsmisse, er der en god chance for, at kvinderne i fremmøde vil blive inddraget i forskellige stadier af skilsmisse. Nogle af de kvinder kan være i begyndelsen stadier af skilsmisse, mens andre kvinder vil være år tidligere skilsmisse færdiggørelse endnu vil stadig føle sig tvunget til at tale om det.

Du kan forvente en facilitator til at lede gruppen, om den pågældende er en fyr fraskilt der trak gruppen sammen eller en mental sundhed udbyder, som tilbyder den støtte gruppe som en professionel service. Koordinatoren kan foreslå emner at diskutere eller måske blot tillade de samtaler til at flyde efter, hvad deltagerne ønsker at sige. Det er facilitator opgave at sørge for, at samtalen ikke skrubbe og er til gavn for alle i fremmøde.

Der er en god chance for, at gruppen vil have en forståelse, enten angivet verbalt eller, som alle deltagerne enige om at skriftligt, at alt drøftet i støttegruppe vil forblive fortroligt.

Find en støttegruppe

Kvinder, der er aktivt involveret i en rådgivning forhold med en licenseret mental sundhed udbyder kan finde ud af om lokale skilsmisse støttegrupper gennem deres behandlere.

At finde en støttegruppe på egen hånd er ikke svært, især hvis du bor i et storbyområde. Indsamling steder, host støttegrupper, såsom community colleges og store boghandlere, ofte sende meddelelser om tilgængelige støttegrupper. Du kan også søge online for grupper, der bruger websites som Meetup eller skilsmisse Care. Disse websites liste over alle de oplysninger om lokale grupper, herunder placering, tid, og hvis gruppen er at acceptere nye medlemmer.

Online Support Grupper

Kvinder, der ikke ønsker at deltage i en støttegruppe personligt, eller som har uoverkommelige skemaer, kan opsøge støttegrupper online i forum-indstillinger eller med online chat-grupper. Her er en liste over nogle af de online ressourcer til virtuelle støttegrupper for kvinder, der er involveret i skilsmisse:

  • Skilsmisse Support
  • Sassy Pink Peppers
  • Første Wives Verden

Der er mange andre online støttegrupper rådighed. Tjek nogle af de tilgængelige hjemmesider for at finde en, der passer dig bedst.

Nyttige Support

En støttegruppe kan give fraskilte kvinder mulighed for at tale om deres følelser med andre kvinder, der går gennem den samme skræmmende oplevelse, der afslutter et ægteskab og starter et nyt kapitel i livet.

Selv hvis du aldrig har deltaget i en støttegruppe før, kan du opleve, at en støttegruppe kan hjælpe dig gennem en potentielt vanskelig tid.