Skiløb: Valg Ski Tilbehør Tips

Hydration Packs

Så du bor i Texas, og du har besluttet at tage en ski tur til Copper Mountain. På din første dag på pisterne, finder du dig selv følelsen lidt lys ledes. Det kan ske ved 10.000 fod; især hvis du ikke er akklimatiseret. I nogle tilfælde kan der bedugget følelse skyldes højdesyge. Men det er ofte et resultat af dehydrering. Regnskabsmæssig en vandflaske er ikke plausibelt på en skibakke. Vender tilbage til lodgen til at drikke mere vand er bare ikke sjovt. Men der er en enkel løsning: A hydrering rygsæk. Disse rygsække kommer med en slange, der giver dig en håndfri metode til hydrering. Mens de er helt sikkert en bekvemmelighed, her er nogle ting at overveje.

Først og fremmest, mens vandrere kan vælge 100 ounce hydrering packs, disse er ikke nødvendigt for skiløbere, som har en chance for at påfylde blæren midt på dagen. Faktisk vil 100 ounce gøre pakken alt for tung. En 40 to 50 ounce pakke er mere end tilstrækkeligt. Blæren selv bør være sammensat af et åndbart, antibakterielt materiale. Hvis det ikke er, vandet kommer til at smage temmelig darn sjovt. Kig efter store skulderstropper. Mindre stropper vil grave i dine skuldre. For vintersport bør blæren har en isoleret blære ærme, samt skumisolering omkring slangen. Dette hjælper med at forhindre vinter fryse op.

Essentials til at vælge Boot Tasker

Hvis beskytte dit skiløb gear er vigtigt for dig, må du ikke forsømme nogen af ​​dit gear. Uden din skistøvler, vil du ikke være at gøre det på pisterne, så boot poser er vigtigt at holde dine støvler i god form gennem din transport. Valg mellem boot poser er mest et spørgsmål om smag, men der er vigtige faktorer, som du bør tage i betragtning, når de køber nogen boot poser.

Først materialerne er nøglen. Sørg for, at boot poser, som du er på udkig efter har vandafvisende materialer, der er holdbare gennem nogen betingelser. De fleste boot poser er lavet af poly-fibre, der er ekstremt holdbart og langt billigere end deres naturlige alternativer.

Også være sikker på at du har nok plads. Ski støvler kommer i mange former og størrelser, så boot poser kommer også i mange variationer. Hvis shopping lokalt for boot poser, bringe dine støvler med dig for at sikre en god pasform. Endelig kigge efter en komfortabel skulderrem. Slæbningen støvler rundt kan give din skulder en test i holdbarhed selv. En komfortabel skulderrem kan betyde forskellen mellem en smertende skulder og en, der er klar til uanset pisterne kan parabol ud.

Ski Socks - Efterlad ikke for skråninger uden dem!

Mest uerfarne skiløbere er så overvældet med alle de særlige leverancer, der er nødvendige for at ramme skråninger, at de forsømmer de små ting. Måske er den vigtigste af disse ofte oversete elementer er ski sokker. Ski sokker er specielt designet til at forblive tørrere og varmere i løbet af de barske forhold på bjerget.

Det er meget almindeligt for vand for at blive fanget i skistøvler. Det er så vigtigt, at denne fugt flyttes væk fra tæerne, ellers så uanset hvor perfekt skiløb, vil du være ubehageligt og koldt i dine støvler. Dette kan være så distraherende at det kan forårsage en skiløber at skære hans eller hendes dag kort. Tilbring par dollars, det tager at holde varm og tør ... dine fødder vil takke dig!

Ski Tasker - Bring din Gear med dig

De fleste skiløbere brug for at rejse en lang afstand til at gøre det ud til pisterne. Hvis du rejser med fly for at komme til dine foretrukne bjerg eller resort, ski poser er den bedste måde at rejse med dit eget udstyr i stedet for at skulle leje fra din endelige destination. Ski tasker er designet til at holde dine ski sammen med dine støvler og alle dine andre ski tilbehør. Deres design vil ofte give dine ski en sikker emballage til en lang rejse.

Kig efter skitasker der er fremstillet af holdbare materialer. Travel kan give nogen bagage prygl, og ski poser er ingen undtagelse. Du ønsker ikke at ankomme og finde dine ski blev beskadiget i transit. Bruge pengene på en god ski taske, og du vil ikke true hele dit skiløb investering. Shop rundt på internettet for gode tilbud på ski poser. Din ski fabrikant kan have ski poser rådighed, der er custom fit til din model af ski. Hvis ja, disse er en stor mulighed. Men der er mange efter markedets producenter af ski poser, der gør lige så godt af et produkt til en ofte, meget lavere pris.

Ski Ure og kameraer

Du er på pisterne, og du har et par spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Den første er enkel. Hvad er klokken? Men endnu vigtigere, hvad er højden? Hvor meget lodret har jeg dækket? Er det min fantasi, eller var det en virkelig stejle bane? Hvor hurtigt jeg ski at hældning? Er jeg bedre end Bodie? Jeg er fortabt. Hvilken vej er East?

Indtast Suunto S6 Ski Chronograph. Dette ur har en spændende menu af funktioner, såsom en højdemåler, barometer, kompas og et vejr alarm og interval-timer. Den leveres med sofistikeret software, som giver dig mulighed for at analysere din kører over en bred vifte af faktorer såsom maksimale hastigheder, graden af ​​hældning og lodret fald. Du kan endda dele statistikker online for at hjælpe med at definere resultatmål til din næste rejse.

Måske på din næste rejse, du kan endda lave en video af din forbedret ydeevne. Men så igen, du virkelig ikke ønsker at trække din tunge kamera på til pisterne. Indtast Go Pro Digital Wrist Camera. Passende kaldes Digital Hero, denne vandtæt, ur størrelse kamera kan du optage 3 Mega Pixel fotos. Endnu bedre, det kan du optage op til 54 minutters tv-opløsning video. Vejning 4,5 ounce, denne prisbillige digitale kamera er let på både dit håndled og tegnebog.

Walk EZ

Her er et typisk scenarie. Du har lige haft en fantastisk dag på pisterne. Efter skiløb bump skåle og afgrunde, er du helt stoked. Alt er godt, indtil du gå på tværs af parkeringspladsen og glide på isen. Må ikke du hader det, når det sker? Det behøver ikke ske igen, hvis du køber den Walk-EZ Revolutions skistøvler vedhæftet fil.

Den leveres med en tyk, semi-fleksibel lag af gummi, som giver trækkraft på alle typer af overflade, samt en praktisk kombination lås, der kan knyttes til en ski rack. Den buede form forbedrer kropsholdning, tilpasning og balance. Deres fordele går ud over sikkerheden. Disse produkter beskytter bunden af ​​din skistøvler fra slitage. Virksomheden har også designet "Mini Revolutions", især for børn.

Walk EZ Revolutioner er en væsentlig forbedring i forhold kat spor, som har en tendens til at falde af din boot på det værst tænkelige tidspunkt. Faktisk er dette produkt så populært, at det har modtaget påtegninger fra Olympiske mestre såsom Donna Weinbrecht, Ted Ligety, Tommy Moe og Picabo Street.

David R. Sellers, formand for Walk EZ International har også skabt Walk EZ skibus. Denne fold-up ski tote enhed er udstyret med slanke hjul, der giver dig mulighed for at skubbe dine ski og stave gennem sneen. Den har endda en lås, der lægger til skiholdere. Dine skuldre vil takke dig.

Skiholdere og Rooftop Cargo Boxes

Hvis du er heldig nok til at leve inden for kørselsafstand fra din lokale skiområde, vil de fleste af dine ski ture være køreture. Som sådan udstyret transportbehov road warrior skientusiaster er væsentligt forskellige fra dem af deres flyvende brødre og søstre i sne. Hvis du har en stor nok bil, kan du blot gemme dine ski og gear i ryggen. Men hvis du har enten en lille bil eller en stor gruppe af kolleger skiløbere, vil du nødt til at overveje en form for opbevaring tagterrasse.

Tidligere udendørs entusiaster, der var involveret i mere end en udendørs sport havde et problem, når man overvejer skiholdere. Hvad arbejdede for ski fungerede for en kajak eller cykel. Heldigvis, takket være moderne tilbehør, en ski rack kan ændres til at fungere i en række forskellige måder. Når det er sagt, er der en række faktorer, der skal tages i betragtning, når de vælger en ski rack. For eksempel, medmindre du planlægger at holde den samme bil for de næste 20 år, vil du ønsker at sikre, at de montering låse, der fastgør tagbagagebæreren til bilen kan fjernes og bruges i en anden monteringssystem.

Hvis du planlægger at bære en hel del udstyr, kan du overveje en last kasse i modsætning til bil stativer. Ud over at give ekstra opbevaringsplads, kan fragt kasser beskytter dine ski fra dårligt vejr. Men mens de fleste fragt kasser er designet til at holde nogen form for atletisk udstyr, huske på, at nogle ikke er designet til at bære ski.

Boot Rygsække og hjul bagage

En af de mest vidunderlige ting om at blive en skiløber, er, at det giver dig mulighed for at udforske alle dele af kloden, mens der opholder aktiv og atletisk. Desværre for mange mennesker, at udsigten til at slæbe skiudstyr i en lufthavn lægger en dæmper på deres begejstring. Heldigvis moderne teknologi og design metoder har skabt ski bagage, der kan gøre flyrejser lidt mere behageligt for skiløbere.

For eksempel kan hjul skitasker eliminere skeløjet skulder tilstand, der kommer fra bære tunge ski på den ene side af kroppen. Når du vælger en hjul ski taske, kigge efter store, høj kvalitet inline skate hjul. Generelt vil drejestol-handling hjul øge ski taske manøvredygtighed. Væsentlige hjulkasserne skal monteres på posens indre, og veldesignede kuglelejer vil tillade posen at rulle jævnt over en række forskellige overflader.

Hvis du vælger et hjul Duffel taske til din ski tøj, vil gælde de samme principper. Nogle af disse endda komme med rum til dine skistøvler. Dette er en meget bekvem måde at bære dit tøj og dine støvler. Advarsel: Hvis flyselskabet mister din taske, vil du være uden din skistøvler. Hvis du ikke kunne, i din vilde fantasi overveje at bruge leje støvler, kan du være bedre tjent med at købe en boot rygsæk. Kig efter pakker med polstrede skulderstropper og tilstrækkelig ventilation.

Støvletørrer, hånd brænder, fodvarmere

Før du tager din næste skitur, her er nogle chill hæve tanker til at overveje. Dine fødder og hænder er hjemsted for det største antal svedkirtler per kvadrattomme. Når disse kirtler producerer sved, bliver den resulterende fugt en grobund for svamp og bakterier, som igen skaber lugt og sygdom. Derudover kan fugtige beklædningsgenstande være op til 25 gange er koldere end tørre tøj. Da støvler og handsker er lukkede ende klæder, de ofte undlader at tørre tilstrækkeligt. Det er derfor, du kan få brug en støvletørrer. Støvletørrer kommer i en række forskellige modeller. Konvektionsvarme bærbare tørretumblere er relativt billige. De skaber luftskifte ved at slippe den varme luft og erstatte den med køligere luft. Disse tørretumblere kræver ikke at du tager dine ski boot liners, og tørretumblere tage omkring 30 minutter at varme op. Dine støvler vil tørre natten over. Andre typer af højteknologiske støvletørrer kan tørre op til to par støvler og handsker på samme tid. Disse er generelt dyrere og mindre bærbare.

For varme på sneen, overveje et par hånd brænder. Generelt disse kommer i pakker af to, og kan vare op til syv timer. Nogle handsker kommer med en speciel rum, der holder hånd brænder på plads. Disse er en god idé, hvis du har tendens til at have kolde hænder. Rummet holder brænder anvende for meget varme direkte til din hud. Toe brænder er også tilgængelige, men pas på. Hvis du custom har lavet indersålen, Disse produkter kan dine støvler til at passe forkert. En boot handske, der passer over din boot, kan være et bedre valg.

Pris på Ski Tasker

Price-Wise, kan skitasker spænder fra så lavt som $ 20 til så højt som 200 dollars. Hvorfor er der sådan en stor differentiering i prisen? I de fleste tilfælde det har at gøre med den type materiale, der anvendes til konstruktion af posen, typen af ​​lynlåsen, om ikke posen er polstret og typen af ​​sømmen, der anvendes i sømmene.

Først, lad os tage et kig på vægten af ​​stoffet, som er udtrykt i Denier. Denier er faktisk vægten af ​​det garn, der er vævet ind i stoffet. Det kan sammenlignes med trådantal dine ark. For nylon poser, kigge efter en Denier optælling af mindst 420D i nylon og 600D i polyester. Også poser, der har en strammere vævning er mere modstandsdygtige over for slid. I de fleste tilfælde, nylon er en stærkere struktur end polyester. Billigere poser er normalt lavet af ramie, ramie polyester blandinger eller bomuld ænder. Men får, hvad du betaler for. Disse poser er ikke ret længe. Sørg for, at du står på ski taske har en PVC laminat, i modsætning til en væske en. PVC laminat styrker sømmene af dine ski taske, og gør det vandtæt.

Endelig lad os tale om lynlåse. I de fleste situationer, tand lynlåse er et bedre valg end spole. Tooth lynlåse er nemme at hage, og vanskeligt at unsnag. Hvis en tand lynlås er brudt, er det bedst at smide posen. Det vil koste mindre at erstatte posen end det ville at erstatte lynlåsen. Coil Opbevaring lynlåse kommer i størrelser 5, 8 og 10. De større størrelse coil lynlåse er lettere at unsnag og reparation. Generelt større størrelse coil lynlåse ski poser vil være dyrere end de mindre. Bedre bagage vil også have to rækker af syninger holder lynlåsen på stoffet.