Skat Relief: Innocent Ægtefælle Relief Tips

Er du berettiget?

  • Har jeg indgive en fælles afkast det pågældende år?

· Når du indgav Deres fælles afkast, gjorde du tror, ​​at alt var korrekt opført på det?

· Hvis du vidste om noget ikke er inkluderet (enhver fejlagtig punkt), har du ikke underskrive tilbagevenden, fordi du var i en indenlandsk misbrug husstand?

· Har IRS reviderede Deres fælles afkast og vurderet yderligere sanktioner, afgifter eller interesse?

· Var denne resultatet af urapporteret indkomst, undervurdering af skat, eller forkerte fradrag / kreditter?

· Har IRS forsøgte at tage din tilbagebetaling af skat fra dig?

· Har IRS forsøgte at opkræve din bankkonto?

· Har IRS forsøgte at pryde din løn?

· Har det været mindre end to år siden, at IRS først forsøgt at opkræve afgiften forfaldne saldo fra dig?

Hvis du kan svare "ja" til alle ovenstående spørgsmål, har du sandsynligvis kvalificere sig til uskyldige ægtefælle relief.

Innocent Ægtefælle Relief Regler

For at kvalificere sig til uskyldige ægtefælle relief, skal du opfylde alle følgende betingelser (også kendt som IRS uskyldige ægtefælle regler):

  • Du skal have indgivet en fælles afkast, som har en underdrivelse af skat.
  • Underdrivelse af skat må skyldes fejlagtige poster skyldes din ægtefælle. Fejlagtige poster ville være enhver uregistreret bruttoindkomst post modtaget af din ægtefælle; og eventuelle forkerte fradrag, ejendom basis, og / eller kreditter berettede om Deres fælles selvangivelse.
  • Du skal godtgøre, at på det tidspunkt, du har tilmeldt det fælles afkast, du ikke vidste, og havde ingen grund til at vide, at der var en underdrivelse af skat. IRS vil bestemme, hvad en "fornuftig person" ville tro. Hvis du havde nogen konkret kendskab, eller en grund til at vide, om de forkerte ting, du ikke ville kvalificere sig til den uskyldige ægtefælle relief. Den eneste undtagelse til dette ville være, hvis du var involveret i en indenlandsk misbrug situation.

Den "grund til at vide," beslutsomhed foretaget af IRS involverer en række forskellige situationer. Arten og mængden af ​​de fejlagtige punkter vil blive betragtet (naturligvis en større mængde ville holde ud ... og hvorfor skulle du ikke spørgsmålstegn ved?). IRS vil også gennemgå din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring fra erhvervslivet. De vil også se på din grad, om nogen, af at deltage i aktiviteter, der resulterer i den fejlagtige vare (r).

Den "grund til at vide," beslutsomhed er vigtigt for IRS i uskyldige ægtefælle relief Hits siden IRS vil forsøge at besejre din påstand baseret på dette.

  • I betragtning af alle de forhold og omstændigheder, ville det være urimeligt at holde dig ansvarlig for underdrivelse af skat. Dette område, også indebærer en lang række overvejelser foretaget af IRS. De vil undersøge, om din ægtefælle forladt dig, uanset om du er skilt eller separeret, og om du fået nogen fordel af de fejlagtige poster.
  • Du skal anmode om dit uskyldige ægtefælle relief ved hjælp af IRS Form 8857.
  • Du skal anmode om nødhjælp inden for 2 år efter den dato, hvor IRS først begyndte indsamlingen aktivitet mod dig
  • Du skal ikke være involveret i et bud på kompromis betaling program med IRS. Købstilbuddet i Kompromis program lovligt lukker skatteåret at nogen af ​​dine ubetalte skatter anvendes på. Skatter kan ikke genbruges bestemt når det sker.

Innocent Ægtefælle Relief Appeal

Hvis du blev nægtet en uskyldig ægtefælle relief valget, kan du anke afgørelsen. Du skal indgive et andragende med Tax Court inden for 90 dage efter modtagelsen af ​​benægtelse.

Selvom du anmode om en gennemgang af din uskyldige ægtefælle relief valg, din ægtefælle ("ikke-valg" - den ene ikke ansøger om den uskyldige ægtefælle relief) kan gribe ind i løbet af processen.

IRS er forpligtet ved lov til at meddele den ikke-valg ægtefælle om din uskyldige ægtefælle relief anmodning. Formålet er at gøre det muligt for ikke-valg ægtefælle med en mulighed for at blive involveret i bestemmelsen.

Innocent Ægtefælle Relief Form

For at anmode om uskyldige ægtefælle relief, skal du forberede og fil IRS Form 8857 (Anmodning om Innocent Ægtefælle Relief). Ud over at indsende denne IRS formular, skal du også indeholder en redegørelse, hvorfor du kvalificere sig.

IRS Offentliggørelse 971 (Innocent Ægtefælle Relief) indeholder oplysninger, der kan hjælpe dig.

Hvis du ikke gør valget for uskyldige ægtefælle relief inden for to år fra den dato, IRS først begyndte indsamling aktiviteter mod din fælles afkast, vil du miste enhver chance for at modtage den. Vær sikker derfor, at du udfylder og mail-formular 8857 så hurtigt som muligt.

Du kan få IRS Form 8857 via IRS hjemmeside (ved udskrivning eller downloading), bestilling online; telefonisk eller via mail.

Innocent Ægtefælle Relief gælder ikke

Innocent ægtefælle relief er tilgængelig for underdrivelse af indkomst på et fællesskab indgivet selvangivelse. Det er dog ikke i tilfælde, hvor en fælles afkast er indsendt med en korrekt skattepligt og de skatter var ulønnet.

Med andre ord, hvis du og din ægtefælle indgivet en fælles afkast og alle oplysninger var korrekt - du kan ikke bede om uskyldige ægtefælle relief, hvis ingen skat blev vedlagt Deres fælles selvangivelse. Dette er kendt som manglende betaling af skatter. I to vil blive straffet.

Hvor kan Mail dit Request

IRS giver en central enhed til at maile din formular 8857 (Anmodning om Innocent Ægtefælle Relief). Postadressen du skal direkte sende din udfyldte formular (sammen med forklaring statement) til, er:

IRS - IRS-Stop 840-F
Innocent Ægtefælle
PO Box 120053
Covington, KY 41012

Vær sikker på at du sender din anmodning om uskyldige ægtefælle relief formular til denne adresse, og ikke din sædvanlige IRS selvangivelse adresse. Ved at sende din anmodning til enhver anden adresse, selvfølgelig, vil behandlingstiden forlænge.