Skal jeg betale Medarbejdere for Træningstid?

Skal jeg betale Medarbejdere for Træningstid?
Spørgsmålet om, hvorvidt de amerikanske arbejdsgivere nødt til at kompensere ikke-fritagne medarbejdere for den tid i selskab sponsoreret uddannelse er en, der falder ind under lov om Fair Labor Standards (flsa). I nogle situationer, behøver arbejdsgiverne skal betale arbejdstagerne for træningstid, mens de i andre ikke. Den afgørende faktor er, om ikke den tid at engagere sig i en uddannelsesaktivitet faktisk opfylder definitionen på en time arbejdede.

Bestemmelse Kriterier

Under flsa, firma-sponsorerede uddannelsesaktiviteter - såsom at deltage i seminarer, workshops, uddannelsesprogrammer osv - er compensable tid (hvilket betyder tid, at arbejdstagerne skal betales), medmindre fire specifikke kriterier er opfyldt.

Tid brugt i selskab sponsoreret uddannelse ikke skal betales, hvis alle følgende gælder:

  • Uddannelsen afholdes uden for medarbejderens normale arbejdstid
  • Uddannelsen er ikke obligatorisk (dvs. den er frivillig)
  • Indholdet uddannelse er ikke relateret til medarbejderens nuværende position
  • Medarbejderen faktisk ikke udfører noget arbejde samtidig deltage uddannelsen

Eksempel: Erstatning Kræves ikke

Hvis din virksomhed beslutter sig for at holde efter lukketid finansielle wellness uddannelsesseminarer, at medarbejderne kan vælge at deltage med henblik på at tilegne sig færdigheder til at hjælpe dem med at styre deres privatøkonomi, den tid i disse klasser er ikke compensable tid (medmindre du kræver dem til at deltage i eller få dem til at arbejde, mens de er der).

Eksempel: Erstatning Påkrævet

Hvis din virksomhed sender en ikke-fritaget medarbejder fra virksomhedens HR-afdeling til en faglig udvikling session, der tilbydes af den lokale Society for Human Resource Management kapitel om en HR-relateret emne på linje med sit hverv, tidsforbruget i denne session er compensable , uanset om den er holdt i personens normale arbejdstid. Dette skyldes, at indholdet præsenteres i sessionen er relateret til medarbejderens job.

Udvis forsigtighed

Før du vælger at tilbyde firma-sponsorerede uddannelse til timelønnede medarbejdere, skal du sørge for du er klar på de forpligtelser, der gælder kompensation. Det er afgørende at bo i overensstemmelse med FLSA på alle tidspunkter.