Sjælden Baseball Cards

Sjælden Baseball Cards


Selv nybegyndere samlere interesseret i sjældne baseball-kort vil hurtigt komme på tværs navnet Honus Wagner. Selv Babe Ruth, Mickey Mantle, Joe DiMaggio, Ted Williams og Hank Aaron er berømte baseball spillere med samlekort, ingen kommer tæt på denne bold afspiller.

Den Honus Wagner Sjælden Baseball Card

Honus Wagner var en fremragende kort stop og en tidlig inductee i Baseball Hall of Fame, men hvad gør ham særligt bemærkelsesværdigt, er, at en af ​​hans baseball-kort, der sælges for over $ 2 millioner. Wagners kort er knappe, fordi han ikke vil have dem fordelt med tobak, men denne særligt berømte og dyre kort er i usædvanlig fin stand.

 • Den officielle site af Honus Wagner
 • Kortet: Samlere, fupmagere og den sande historie om historiens mest Ønsket Baseball Card af Michael O'Keeffe og Teri Thompson - Bogen dækker Honus Wagner samt virksomhed som baseball-kort.

Library of Congress Rare Baseball Cards

The Library of Congress er et glimrende sted at begynde for de interesserede i sjældne baseball-kort.

 • Amerikansk Hukommelse: Baseball Cards 1887-1914 Deres og Billedafdelingen Division har en samling af 2.100 vintage baseball-kort doneret af Carl Sandburg i 1954. Sandburg fik kortene af datteren af ​​en cigaret-kort opkøber. Du kan gennemse disse kort ved afspiller, Team, League, by eller Card Set-ligesom de måde man indsamler baseball-kort. Ty Cobb galleri, for eksempel, har 13 kort. Et par er af Cobb alene, mens andre er af ham med tidlige spillere som Hugh Jennings, George Moriarty, Chas. O'Leary og Sam. Crawford. Hvis du klikker på et fotografi vil forstørre billedet og vis de statistiske oplysninger om ryggen.
 • Baseball Card Bibliografi The Library of Congress har også en liste over bøger om baseball-kort.

Neger League Baseball Cards

De øverste Negro Leagues spillede bolden før 1947 (det år Jackie Robinson var tilladt i Major League). Ingen baseball-kort af disse spillere blev udstedt i USA på det tidspunkt, selvom kortene senere blev trykt af spillere, der er indgået med Major League hold.

 • Baseball Byttekort af Negro League Spillere i Major Leagues Center for Negro League Baseball Research viser mange af disse baseball-kort.
 • Amerikanske Negro League Spillere i cubanske Baseball Cards Famous Negro league boldspillere deltog også i den cubanske Baseball League. Sjældne baseball-kort fra den cubanske League er også en kilde til opsamling latinamerikanske baseball spiller kort.
 • Peter C. Bkarkman: Award-Winning Forfatter, cubanske Baseball historiker Forfatteren af A History of Cuban Baseball, 1864-2006 har en informativ hjemmeside.

Beckett Media

Fakturering sig som # 1 Organisation for Collectibles, Beckett Media er en enorm ressource for baseball-kort samlere.

 • Den baseball kort Page lister baseball-kort til salg, forhandlere og links til mange former for opbevaring forsyninger til at beskytte sjældne baseball-kort samlinger.
 • De message boards og fora give flere oplysninger om køb og handel baseball-kort.
 • Beckett Baseball Card Price Guide 2007-udgaven er til rådighed samt Beckett Baseball Card Plus magasiner.
 • 300 Great Baseball Cards af det 20. århundrede: En historisk hyldest af Hobby Mest påberåbes Kilde af Mike Payne og Beckett Publikationer - Illustreret med fotografier af mange sjældne baseball-kort, denne bog afslører meget om sporten, dens historie og spillere.

Baseball Card Adventure serien

Den Baseball Card Adventure serien er børnebøger af Dan Gutman involverer magi baseball-kort, der anvendes til at rejse tilbage i tiden. De fortæller om baseball historie som Babe Ruth kalder et hit, den Sorte Sox skandalen og Jackie Robinson. Honus & Me, Jackie & Me, Babe & Me, og Shoeless Joe & Me er et par titler. Hans bøger er perfekt til børn, der er interesseret i baseball eller baseball-kort indsamling.

 • Dun Gutman børnebogsforfatter

Tre Flere Baseball Card Resources

 • Baseball Card Database ved Baseball Almanac Baseball Almanac database er omfattende.
 • MLB.com Den officielle site af Major League Baseball