Silverwood Theme ParkSilverwood Theme Park


Som det nordvestlige største forlystelsespark destination, har Silverwood forlystelsespark været spændende og underholdende besøgende fra hele verden i generationer.

Historien om Silverwood Theme Park

Silverwood begyndte, da Gary Norton, en grundlægger af en lokal virksomhed, købt en privat lufthavn i begyndelsen af ​​1980'erne. Han købte denne luft strimmel, så han ville have et sted at gemme sin samling af klassiske fly, da han længe havde haft en passion for flyrejser og veteranfly i særdeleshed. Da han vandt en 1915 dampmaskine på en produktiv auktion i 1986, begyndte han at drømme om at have en forlystelsespark, der var transport tema - han ønskede offentligheden til at opdage glæden og spændingen ved sjældne, antikke fly, tog og biler - ligesom han nød at indsamle og nyde.

Han navngav parken Silverwood til ære for Idaho regionens minedrift og tømmer arv. Parken har haft sin åbningsdag i juni 1988. Thrill rides blev hurtigt tilføjet i på hinanden følgende år, og rutschebane-entusiaster især begyndte at søge spændingen ved Silverwood i slutningen af ​​1990'erne.

2003 bragte Sæsonen starter i Boulder Beach vandland, som også har mødt stor succes med sin frygtindgydende render og sjov familie dias. Forlystelsesparken fejrede sit 20-års jubilæum i 2008, og parken fortsætter med at vokse og ekspandere med hver sæson.

Grundlæggende oplysninger

I dag Silverwood forlystelsespark er åben for drift hvert år i maj til september, og også i weekenden i oktober for en særlig uhyggelig oplevelse. Badelandet, Boulder Beach, er åben fra maj til september. Du kan finde den mest opdaterede tidsplan her.

Silverwood adgangskrav priser er nogle af de laveste i forlystelsesparken arena, med en voksen betale lidt over $ 40 for en dag optagelse. De tilbyder også halv pris for besøgende, der kommer til parken efter 5 pm. Billetpriser omfatter både den oprindelige forlystelsespark og vandland, gør det en stor, fuld dag, som langt overstiger forventninger til, hvad billetprisen antyder.

Afslappende in Luxury

Hvis du elsker Boulder Beach, komme tilbage og bestille din egen private cabana. Dette giver dig et skyggefuldt sted at slappe af med venner og familie, et skab til dine personlige ejendele, leje måtter og håndklæder, og en personlig køleskab. Når du planlægger en familiefest eller fødselsdagsfest, overveje denne mulighed, med online booking tilgængelige via deres officielle hjemmeside.

Uden for overkommelig adgang og sjov for hele familien, Silverwood tilbyder nogle særlige begivenheder og tilbud i hele sæsonen.

  • Fysik & Science Days afholdes i midten af ​​maj, og omfatter akademiske konkurrencer og en dag med sjov i parken. Skole Art in the Park er en begyndelsen af ​​juni begivenhed, hvor skoler vise deres kunstprojekter og fortov kunst kreationer, alle konkurrerer om præmier.
  • I juni, en kristen weekend giver også en 2 for 1 billet pris, og dads er gratis på Fars dag weekend.
  • Springtime bringer også rabat dage, fejre åbningen af ​​forskellige forlystelser i hele parken - for eksempel 1. og 2. maj er $ 19,88 optagelse for at fejre parkens 1988 åbning. Deres berømte tur, kendt som Tremors, fejrer en mærkedag i weekenden 22-23 Maj, og da det åbnede i 1999, billetprisen for denne weekend er - du gættede det! - $ 19,99.
  • Sommersæsonen bringer en 4. juli fyrværkeri udstyrsstykke, gratis entré dage for Toyota chauffører, og Spokane til Sandpoint Scenic Stafet hvert år i august.
  • Endelig i efteråret, kan du nyde en klassisk bil show Labor Day weekend, community påskønnelse weekender, hvor donere dåsemad vil få dig en halv pris optagelse, og bedsteforældre kan nyde gratis discount dage.

Som du kan se, er der altid noget spændende foregår på Silverwood, og så når du befinder dig i det nordvestlige, skal du sørge for at betale parken et besøg!

Relaterede artikler