Senior Rabat på Fly

Senior Rabat på Fly


Finde en diskonteret ferie kan ofte være en udfordring for seniorer. Arbejde med rejsebureauer, der søger online og kontakte forskellige flyselskaber kan være en overvældende proces. For at undgå besværet og stress af booking en ferie, finde ud af, hvad Martin Clinton, Online Marketing direktør for Cheapflights.com, har at sige om, hvordan man finder de bedste tilbud på flybilletter til seniorer.

Om Cheapflights.com

LoveToKnow (LTK): Kan du give os nogle baggrundsoplysninger om Cheapflights.com?

Martin Clinton (MC): Cheapflights.com finder og udgiver rejsetilbud. Vi er også en nyttig ressource til væsentlige rejsetips og destination guider samt Travel News, Top 10'erne og how-to guider. Cheapflights, der blev grundlagt i 1996, er den oprindelige flybilletter sammenligning site og nu hjælper rejsende i USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Australien og New Zealand, Spanien, Frankrig og Italien spare på flybilletter. Globalt arbejder vi direkte med hundredvis af partnere - herunder online rejsebureauer, der indsamler og flyselskaber - at levere de absolut bedste tilbud på flyrejser. Vi tilbyder også en flyvning-and-hotelsøgning og gennem vores håndplukkede tilbud og nyhedsbrev, adgang til en bred vifte af emballerede ferie tilbud og rejserelaterede rabatter.

Senior Rabat på Fly

Martin Clinton, Cheapflights.com

Senior Rejser Rabatter

LTK: Hvilken slags rabatter kan ældre borgere forvente at finde?

MC: Mens ledende rabatter var engang helt almindeligt for flyselskab rejser, finde besparelser kræver en langt større indsats og lektier nu. Men det er stadig værd at forsøge at sikre rabatter - de har tendens være nogenlunde ti procent ud af en almindelig prissat billetpris.

LTK: Er der nogen begrænsninger for senior rejser rabattilbud?

MC: Det mest oplagte begrænsning er, at de er kun seniorer, men flyselskaberne ikke alle bruger den samme minimumsalder. Mest brug 65, andre 60, og et par 55 - eller endda 62. Men selv hvis du opfylder kravene alder, kan du stadig opleve, at der er begrænsninger omkring visse flyvninger, destinationer eller billetpris klasser, og at billetten er ikke-udskiftelige såvel som ikke refunderes. Det er bedst at tjekke med dit flyselskab for at forstå de særlige restriktioner, før du bestiller en flyvning.

LTK: Hvilke flyselskaber tilbyder rabatter til seniorer?

MC: Mens mange flyselskaber ikke længere senior rabatter, flere stadig gør. En af de mest robuste, er Southwest s, som har en særlig omfattende højtstående rabat program, der omfatter fuldt refunderes senior billetpriser. Andre flyselskaber, der kan tilbyde besparelser Pensionister omfatter Amerikansk, Kontinental, Delta og dets Delta Shuttle, United, US Airways, og Air France.

LTK: Er der nogen tips til seniorer på, hvordan man får de bedste rabatter?

MC: Rabatter behøver ikke nødvendigvis at være kun for fly. AARP medlemmer, for eksempel modtage rabatter på hoteller, biludlejning, krydstogter og ture. De flyver ind i et område og færdiggøre deres rejse via tog kan gøre brug af højtstående rabatter, der tilbydes af Amtrak. Dette kan være nyttigt for dem, der flyver ind i et område, der har brug for at fuldføre rejsen med tog - eller hvis hele deres rejse vil være via jernbane.

Folk skal også følge grundlæggende god rejse deal praksis:

  • Tilmeld dig flyselskab og rejse nyhedsbreve og tilbud anmeldelse indberetninger.
  • Være fleksibel med dine datoer. Besparelserne kan ofte være betydelig, hvis du er villig til at afvige på en tirsdag formiddag i stedet for en fredag ​​aften.
  • Vær opmærksom på gebyrer. Flyselskaber i dag er at opkræve gebyrer for alt, så tænke fremad ved at pakke kun en carry-on, dodging ændringsgebyrer og bringe dine egne snacks om bord.

Find de bedste tilbud

Senior rabatter er blot én af de mange måder, at gøre dit hjemmearbejde kan føre til flybilletter besparelser. Der er besparelser og tilbud derude, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde dem. Vores mission er at være udgangspunktet for rejser med bevæbne brugere med de gode tilbud og informationer, der er nødvendige for at få dem på deres vej.