Senge til Teen Boys

Senge til Teen Boys

Søgning efter en seng til teenage drenge? Du er kommet til rette sted. Lad LoveToKnow Boligindretning hjælp til at finde en seng, som du og din teenager dreng både kan blive enige om, og en, der vil gøre overgangen fra barn til ung voksen nemt. Nu så vidt som at få din teenager dreng ud af sengen går, ja, du er på din egen.

Indkøb Senge til teenagedrenge

Finde en god kvalitet seng, der vil vare din teenager gennem sine resterende år derhjemme, der også appellerer til hans sans for stil kan virke skræmmende. Forvent at betale fra et par hundrede dollars for en simpel platform seng til et par tusinde for opbevaring senge eller hems stil senge. Hvis din teenage dreng outgrowing hans nuværende dobbelt seng, se på opgradering til en fuld eller dronning størrelse; de fleste senge rettet til teenagere kommer i disse større størrelser. Der er masser af butikker til rådighed, der tilbyder lige hvad du behøver, herunder:

 • PBTeen
 • Platform Beds.com
 • Futon Planet

Typer af Senge til Teen Boys

Ligegyldigt hvad din teenagers plads, stil eller behov, er der flere typer af senge at vælge imellem, der kan arbejde for dig.

Køjesenge og hems

Køjesenge og hems senge gøre store valg senge til teenage drenge. De er robuste, praktisk og kommer i en bred vifte af farver og materialer, så de kan være en konstant i et rum, der kan ændre stilarter flere gange som din teenager dreng vokser. Køjesenge ekstra soverum til når venner bo, mens loftsenge øge lagerplads og gulvplads ved at holde sengen fra gulvet. For plads udfordret værelser, en af ​​disse typer af sengen giver mening - putte et skrivebord under en lofted seng eller dobbelt op to drenge i køjer. Forvent priser for køjesenge og hems til at starte omkring $ 600 for en simpel model; mere komplekse designs kan koste op på $ 3.000.

Futons

Futons er et godt valg til mindre soveværelser. Din teenager dreng kan gøre futon sin seng om natten og derefter omdanne det til en sofa i løbet af dagen, så han har et opholdsområde på sit værelse. Futons kommer i en vifte af materialer, farver og stil og er funktionelle, men ikke Tradewinds - lige ret til en seng til en teenager dreng. For forældre, prisen er rigtige. Futons kommer i bred vifte af priser designet til at passe næsten ethvert budget. Når det er tid til din teenager dreng at forlade hjemmet, madrasser passer godt i kollegium sovesale og første lejligheder. Futon frames starter på under $ 200, mens madrassen starter omkring $ 100. Afhængig af konstruktionen af ​​rammen og tykkelsen af ​​madrassen, kan du finde nogle pebret modeller for en kombineret $ 1000, men de fleste falder i $ 500 - $ 600 rækkevidde.

Platform senge

Hvis din teenager stil er elegant og moderne, overveje at få en platform seng. Platform senge ikke bruger box fjedre, så de sidder lavere til jorden. Find dem med enkle eller udsmykkede rammer og i en lang række priser til at passe ethvert budget med priser der starter ved kun $ 200 og de fleste stilarter på 500 dollar.

Opbevaring Beds

Er din teenager dreng en opkøber eller bogorm? Overveje at investere i et lager stil seng at give ham ekstra plads til at vise sine bøger eller samlinger. Opbevaring senge har indbygget lagerenheder eller reoler i spidsen af ​​sengen, samt nogle skuffer eller opbevaring under den. Hvis skabsplads er stram i værelset eller din teenager bare nyder smide sine ejendele i bunker, kan et lager seng hjælpe glatte tingene lidt ud. Opbevaring senge tendens til at være dyrere end andre modeller på grund af den indbyggede kabinet. Forventer at have en startpris på mindst $ 800; de fleste er prissat omkring $ 2.000.

Andre ideer

Mens der er masser af sengeramme stilarter designet med teenage-piger i tankerne, kan vejen til jazz op senge til teenage drenge ikke være så meget om sengerammen som det handler om de seng gulvbelægninger. Lad din teenager dreng udtrykke sig ved at plukke ud hans sengetøj. Nogle populære farver til teenage drenge værelser er:

 • Navy
 • Rød
 • Hunter Green
 • Guld
 • Brun / Tan

En anden mulighed for sengetøj til teenage drenge er at vælge et sengetæppe, der repræsenterer en hobby eller interesse, eller som bidrager til at skabe et tema for soveværelset. Idéer omfatter:

 • Camouflage
 • Sport Teams / Sport Temaer
 • Jagt Motif
 • Surfing Motif
 • Nautical Motif

Disse tema sengetøj valg naturligvis løbe risikoen for at falde i unåde hos din teenager i en kort tid, med deres hurtigt skiftende smag. Disse valg også er ikke sandsynligt, at gøre overgangen til voksenalderen godt. Hvis dette er en bekymring, men din teenager ønsker at indarbejde nogle af disse elementer i deres værelse, overveje almindeligt sengetøj med accent stykker at funktionen deres motiv af valg. For eksempel er puder, at funktionen deres foretrukne sportshold let fjernes, når de beslutter, at de ønsker en mere "voksen" se efter deres værelse.

Flere ressourcer

For flere ideer til at bringe udseendet af teenage drenge værelser sammen, så tjek disse andre ressourcer store LoveToKnow Boligmontering:

 • Udsmykning Boys Værelser
 • Fælles temaer for Teenage Soveværelser

Plads til at vokse

Husk, at din teenager vil forlade hjemmet i et par korte år. Overvej, hvad der vil ske til hans seng, når det sker, før du foretager købet. Vil han tage det med ham eller vil det blive efterladt til brug for gæster? I begge tilfælde, holde et øje, at en god kvalitet seng med en større madras størrelse vil få mere brug ned af vejen end en mindre eller ringere kvalitet valg vil.