Selling: Anbefaling TipsDin anbefaling

Når du foretager en anbefaling til din udsigt til at købe dine 'ting', skal du sørge for at præsentere begrundelsen for dem at købe. Husk ... løse et behov, problem eller forbedre en aktuel situation. Nøglen: Giv dem grunde til at købe.

Fleksibilitet

Få din udsigt involveret i din anbefaling til hans problem, har brug for, situation. Du kan gøre dette ved at spørge, "ville du foretrække rød, hvid eller blå?" Lidt fleksibilitet i de små detaljer vil hjælpe udsigten til at gøre beslutningen om at købe. Hvis han vælger en af ​​mulighederne, er du omkring 95% sikker på salget.
MEN ... for meget fleksibilitet kan dræbe salget. Hvis du foretager en henstilling, være parat til at bakke op 'hvorfor' det, du anbefale er den rigtige løsning. Husk, du er ekspert på dine produkter / ydelser.

Levere løsningen

Din anbefaling bør udformes, så relatere værdi til din kunde. Her er, hvor dit produkt eller tjeneste begynder at vise logiske og praktiske løsninger på kundens problemer, behov og mål. Det er her du lægge din handlingsplan og forklare, hvordan processen vil arbejde for din kunde. Dette skridt vil også afdække og give dig mulighed for at disponere over potentielle indsigelser.

Være logisk

Ved fremlæggelsen Deres forslag til din udsigt situation, skal du sørge for at du følger en enkel proces til at præsentere dine resultater - på en måde, der giver en vellykket plan for at skabe et solidt og sund løsning.

Relaterede artikler