Self Publishing: Book Redigering Tips

Med lidt hjælp fra mine venner

Hvis du ikke kan hyre en professionel bog editor til at redigere dig selv udgivet bog, vil dine venner kunne hjælpe med kopi redigering og konstruktiv kritik. Dette er ikke tid for dem at vælde frem om, hvor stor din bog er. I stedet opfordre dine venner til at være hensynsløs og gøre et notat af ethvert aspekt af din bog, der ikke synes helt rigtigt. De skal se efter stavefejl og noget, der er uklar og bør tilbyde specifik rådgivning om områder som:

 • Hvorvidt titlen afspejler, hvad der er i bogen eller vil bidrage til at sælge den.
 • Uanset om de mener, at din oplysninger er korrekte og up-to-date (med andre ord, er det troværdigt?)
 • Stavning, grammatik og tegnsætning.
 • Hvorvidt bogen er godt organiseret og konsekvent.

Hvis det er muligt, skal du vælge venner, der er interesseret i emnet, du skriver om. De vil være i stand til at nærme sig det som kyndige læsere og deres feedback vil hjælpe med at forbedre din bog.

Book Editors og indhold Redigering - en nøglekompetence

Indhold redigering er en af ​​de vigtigste kompetencer i en bog editor, og det kan tage lang tid at lære at gøre det korrekt. Indhold redigering består i at læse hele bogen for at kontrollere for sektioner, der ikke er klar eller er dårligt organiseret. Bestil redaktører vil også kigge efter lignende konsistens i non-fiction manuskripter. De vil kontrollere, om du har præsenteret indholdet af din bog logisk.

Bestil redaktører vil også vurdere, om du har givet læserne de oplysninger, du lovede i hele bogen. De vil kontrollere, om de oplysninger, du har givet, er up-to-date og præcise, med navne, steder og figurer angivet korrekt. Bestil redaktører vil også kontrollere, at din egen udgivet bog lyder autentisk, og at du har et indgående kendskab til emnet for din bog. Endelig vil bog redaktører kontrollere, om din bog klart og hensigtsmæssigt er skrevet til din tiltænkte målgruppe.

Sådan Undgå plagiat

Plagiat er brugen af ​​en andens ophavsretligt beskyttede værker uden tilskrivning. Når du skriver en bog, der kræver brug af en masse af ekstern forskning, er det nemt at uheld bruge en andens ord, især hvis de har fanget perfekt, hvad du vil sige. For at undgå plagiat, er det bedst at føre registre over alle de informationskilder, du bruger til din bog. Hvis du skriver en non-fiction bog, kan du bruge fodnoter og slutnoter at sige, hvor du fik oplysningerne. Hvis du skriver en fiktiv bog, så kan du angive eventuelle kilder til note i dine kvitteringer. Det er også tilrådeligt at omskrive nyttige oplysninger med dine egne ord.

Self Publishing succes med en Freelance Book Editor

En god grund til at vælge en freelance bog editor er, at det kan koste dig mindre end at ansætte en redigering selskab. Du er også i stand til at kontrollere præcis, hvem der redigerer din bog. Men omkostningerne er ikke alt, når det kommer til at redigere dig selv udgivet bog. Du foretrækker måske at have sikkerhed for kvalitetskontrol i form af flere redigeringer. Dette kan være til rådighed fra et selskab, men er måske ikke tilgængelige fra et individ.

En freelance redaktør er også mindre tilbøjelige til at være fleksibel - trods alt, er der kun én person til at gøre arbejdet. Du kan også være i problemer, hvis din editor bliver syg eller må standse arbejdet uventet. Self udgivelse med en virksomhed giver dig adgang til en række erfarne redaktører, der vil levere din redigerede manuskript til tiden. Du kan også være i stand til at drage fordel af andre tjenester, der tilbydes af selskabet og spare penge på pakken.

Hvordan man vælger en bog Editor

Når du vælger en bog editor, er det vigtigt at vælge en, der er bekendt med det emne, du vil være selvstændige udgivelse i. Inden for handels- forlag, redaktører har områder af specialisering, såsom børn og romantisk fiktion. Disse redaktører har et godt kendskab til andre publikationer på området og hvordan du redigerer en bog for at gøre det rigtige for offentliggørelsen genre. Det er også vigtigt, når selvstændige udgivelse.

Det er værd at tjekke for at se, hvad der ellers redaktøren har gjort i din genre. Du bør også få en prøve på Rediger for at være sikker på du vil være tilfreds med den service, du får. Det er vigtigt ikke at blive påvirket af markedsføring, men for at få eksempler på arbejde og kundernes anbefalinger.

Sørg for, at redaktøren er bekendt med den stil manual, der passer til din genre, såsom Chicago Manual of Style eller Associated Press stil. Endelig bør du sørge for, at ethvert tilbud til redaktionelle tjenester er baseret på en vurdering af din faktiske manuskript. Nogen, der opfylder alle de øvrige kriterier, og som er parat til at tage den ulejlighed at se på det, vil sandsynligvis gøre et anstændigt stykke arbejde med at redigere den.

Hvorfor dit tekstbehandlingsprogram kan ikke være din Editor

Tekstbehandlingsprogrammer såsom Microsoft Word og andre er nyttige, når at fange de åbenlyse stave- og grammatiske fejl, men er ikke de bedste værktøjer til at bruge, når du redigerer kopi. Selv om de fleste tekstbehandlingsprogrammer har en indbygget stavekontrol og grammatikkontrol, kan disse værktøjer ikke fange alle fejl. Selvom tekstbehandlingsprogrammer spot mange stavning, grammatiske og trykfejl, er det vigtigt at gennemgå hver foreslået ændring omhyggeligt. Tekstbehandlingsprogrammer ikke få øje på:

 • Ord, som staves korrekt, men forkert anvendte, såsom enslydende "der" og "deres, som lyder ens, men har helt forskellige betydninger.
 • Dårlig afstand mellem ord; for eksempel hvis der er et mellemrum mellem "i" og "gerning" stavekontrollen vil se dem som to korrekte ord, snarere end en forkert stavet "ja".
 • Sammenhæng af stil.
 • Læsbarhed spørgsmål - disse vil kun blive samlet op af en menneskelig læser.
 • Faktuelle fejl - ingen tekstbehandlingsprogram vil få øje på en forkert historisk dato.

Af alle disse grunde er det bedst at bruge et menneske til redigering kopi.

Korrekturlæsning Tips

Den første ting du skal være i stand til at læse korrektur succes er et roligt miljø, hvor du kan koncentrere dig om det, du læser. Det er bedst at undgå afbrydelser, så du kan være sikker på, at du ikke går glip af noget. Hold øje med enslydende betegnelser, der ofte savnet af computer stavekontrol programmer. Enslydende betegnelser er ord, der lyder ens, men har forskellige stavemåder, som "der" og "deres". Hold øje med ord, der kan være let forveksles med andre ord, såsom "nej" og "ikke". Disse vil også blive savnet af stavekontrol programmer.

Hvis du vil have den bedste chance for at spotte alle de fejl på din self udgivet bog, læse de håndskrevne flere gange, på udkig efter forskellige fejl (stavning, grammatik, formatering) på hver aflæsning. En anden god teknik er at læse sætninger baglæns for at tvinge dig til at fokusere på hvert ord. Højtlæsning kan også være et nyttigt fokusering teknik - og det vil give dig en chance for at høre, hvordan dine ord lyder.

Formålet med Korrekturlæsning

Selv hvis dit manuskript er i hænderne på en professionel bog editor, du stadig nødt til at tjekke de beviser for din egen udgivet bog. Når bogen er lagt ud, kan der stadig være nye fejl eller fejl, der blev besvaret, på forrige redigering. Korrekturlæsning består i, at den endelige redigerede manuskript af dig selv udgivet bog mod de beviser, der er blevet lagt ud og klar til udskrivning. Samt kontrol af et bevis som dig selv, kan det være værd at investere i de tjenester af en professionel korrekturlæser, som vil sørge for, at din færdige bog har den polske du kræver.

En professionel korrekturlæser vil tjekke for sammenhæng mellem de to versioner af din bog og vil også sørge for, at typografiark (hvis der er en) er blevet fulgt. Dette vil sikre, at positioner og underpositioner i de rigtige skrifttyper og er den rigtige type størrelse, og at der ikke er nogen formatering fejl, enker og forældreløse børn.

Hvis du beslutter at korrekturlæse dig selv, skal du have en ørn øje. Mest traditionelt offentliggjorte manuskripter er korrekturlæst flere gange før de går til at udskrive, så det er værd korrekturlæsning et par gange og få venner til at lede efter fejl, du måtte have overset. Husk, at nu er ikke tid til at træffe beslutning om større ændringer - hver gang forfatteren foretager en ændring, der er en omkostning tilknyttet. Trykning og opsætning fejl er, hvad du skal fokusere på.

Få fat i en Ghost

Folk, der har en historie at fortælle, men ikke føler sig overbevist om at skrive det selv kan leje en ghostwriter til at skrive det for dem. Dette sker ofte for kendis biografier. En ghostwriter kan bruge en række metoder til at få historien, herunder:
- Interview de mennesker, der fortæller historien.
- At få folk til at sætte deres historie på bånd.
- Gør yderligere forskning, hvis det kræves.
Ghostwriters vil slå disse oplysninger i en bog. De normalt leverer bogen i rater og vil forvente at blive betalt for hvert segment, de leverer. Nogle ghostwriters også yde hjælp med at få bogen selv udgivet eller offentliggjort.

Professionel bog redigering

Kopier redigering er en nøglekompetence for professionelle bog redaktører, der vil bruge deres års træning at få øje på eventuelle fejl i din egen bog udgivet. Kopier redigering dækker stavning, grammatik og tegnsætning fejl. Bestil redaktører vil redigere sætninger, så de ikke er for lange eller for uklar, og vil sørge for, at den rigtige tegnsætning bruges til det rigtige formål. De vil lede efter grammatiske fejl og sørg for, at stilen er egnet til den type bog, du planlægger at selv udgive. Det betyder, at en lærd tekst vil behandles forskelligt fra en personlig fortælling.

Bestil redaktører vil også kontrollere, at du har brugt nogle stavning og forkortelser konsekvent i hele din bog. For eksempel, i stedet for at bruge forkortelsen "os" i ét kapitel og "USA" i en anden, vil kopien redigeringsprocessen sikre, at den samme forkortelse anvendes i hele bogen.

Leje en redaktør

Hvad din baggrund Ligegyldigt, bør du aldrig redigere din egen bog. Leje en bog editor er ret vigtigt, når det kommer til en bog, du skriver eller udgive. Book redaktører kommer i alle varianter. Gør ikke en forhastet beslutning, dog. Det er smart at interviewe potentielle redaktører, kontrollere deres referencer, og bede om skriftligt prøver. Ikke sikker på hvor man kan finde en editor? Her er nogle tips:

 • Din gamle engelsklærer kan være et sted at starte (dog ikke mit første valg)
 • Du kan søge efter en editor til din bog online
 • Du kan finde redaktører i de lokale forfattere grupper
 • Du kan finde redaktører på din lokale skole eller universitet

* Denne noget din bog coach kan hjælpe dig med så godt.