Secretin terapi for Autisme

Secretin terapi for Autisme

Søgningen efter effektive behandlinger for autisme køre farveskala fra adfærdsmæssige interventioner til biomedicinske anvendelser. Blandt de biomedicinske behandlinger for autisme er secretin terapi, en tilgang, der kan have glansløse resultater.

Theory of secretin Terapi for Autisme

Er vigtig i forhold til secretin behandling for autisme Forståelse af problemer med hjernefunktion, der opstår som følge af gastrointestinale tilstande. Sekretin er et af de hormoner, der styrer fordøjelse og dens primære funktion vedrører bugspytkirtlen. I teorien, regulering og reparation af fordøjelsessystemet hos personer på spektret kan forbedre adfærd og mindske symptomerne på autisme.

Personer, der holder sig til en kasein og gluten fri kost, kan gøre dette for at afhjælpe problemer i fordøjelsessystemet (utæt tarm). Da sekretin er et middel, der kan påvirke bugspytkirtlen, nogle mener, at secretin injektioner kan skabe enzymer, der forbedrer fordøjelsessystemet funktion. Food and Drug Administration har godkendt lægemiddel til behandling af pancreas insufficiens, men ikke til behandling af autistiske forstyrrelser.

Undersøgelser, Kritik og forholdsregler

Afvejning af fordele og ulemper er vigtig, og det er en hurtig proces i tilfælde af sekretin behandling for autisme. Den Autisme Now (DAN) protokol Defeat kan omfatte secretin terapi, men den praksis synes ikke at være populær blandt dem, der tror på biomedicinske behandlinger.

Cochrane anmeldelse

Resuméet Cochrane anmeldelse, intravenøs secretin for autismespektrumforstyrrelser, rapporter om 14 undersøgelser om autisme og secretin terapi. Det så på fem vigtige faktorer, at patienter bør overveje, før vedtagelse af tilgang.

  1. Hvor effektiv er behandlingen i at forbedre de grundlæggende symptomer på autisme?
  2. Er det bedre adfærd, som ikke er en del af et spektrum diagnose (self skadelige adfærd, for eksempel)?
  3. Kan det forbedre livskvaliteten?
  4. Har det på kort sigt eller langsigtede virkninger?
  5. Er behandlingen skadeligt?

Gennemgangen finder ingen beviser for, at secretin terapi for autisme er effektiv, og det gør ikke anbefale behandlingen. Undersøgelserne Cochrane anmeldelse undersøgte viser ikke, at behandlingen forbedrer de centrale funktioner i autistiske lidelser, hvilket betyder, at der ikke er noget bevis for, at proceduren rent faktisk virker. De fjorten undersøgelser viser, at secretin er ineffektiv.

Foreningen for videnskab i Autism Treatment

Foreningen for videnskab i Autisme Behandling (ASAT) indeholder forskellige behandlinger for autistiske lidelser, herunder secretin. Det ASAT, at denne behandling ikke er nyttig i behandling autistiske lidelser, og det noterer sig Cochrane Database gennemgang som reference. Secretin terapi er ikke en evidensbaseret behandling for autistiske lidelser, og er derfor blandt de ASAT liste over tvivlsomme og udokumenterede metoder.

Se en læge

Food and Drug Administration (FDA) har godkendt secretin til behandling af gastrointestinale problemer relateret til dårlig pancreas funktion, men ikke som en levedygtig behandling for autisme. Læger, der ordinerer hormon til behandling af autistiske forstyrrelser bruger en "off label" recept, der ikke er godkendt af FDA.

At få den rette behandling for autisme er af allerstørste betydning. Diskuter biomedicinske behandlinger med en læge, før at dykke ned i en bestemt fremgangsmåde. Adfærdsmæssige programmer er effektive i at hjælpe enkeltpersoner på spektret, og det er ikke god praksis at erstatte evidensbaserede tilgange med eksperimentelle procedurer.