Seasonal Allergier Behandling

Som Naturen vågner med knopper, blomstre og pollen i foråret, er flere og flere mennesker at få slået med symptomer på sæsonbetinget allergi, også kendt som allergisk rhinitis og høfeber. Fattige syge er plaget af løbende næser, nysen, dårlig overbelastning og hvad ikke. Itâ € ™ s meget foruroligende, men der er måder at afværge det mindste nogle af disse konsekvenser.

Seasonal Allergier Behandling

Undgå allergi trusler

Her er nogle af de måder at undgå udsættelse for allergener, kilder til din allergi symptomer:

 1. Hvis du kan vælge, hvornår de skal gå udenfor og når at blive indendørs, vælge at gå udenfor efter en kraftig regn, der har ryddet luften, og bo i på tørre dage med vinden blæser om.
 2. Have arbejde og græsslåning kan være stærke allergener, overlade dem til en anden på denne tid af året.
 3. Når du kommer ind, tage dine street tøj og tage et brusebad for at sikre thereâ € ™ s ingen pollen på dig.
 4. Da pollen vil samle på våd vasketøj, som du hang til tørre udendørs, finde måder at tørre den indendørs.
 5. Få en støvmaske til at bære det, når du kan være sårbare.
 6. Hvis pollental vokse, tage alle forholdsregler, du kan tænke på.

Som udeluften bliver fyldt med pollen, træffe foranstaltninger til at mindske din eksponering og dermed tage brodden dine allergiske symptomer.

 1. Der er prognoser og niveau oplysninger om pollen, som du kan få på tv, i radioen, i din lokale aviser eller på internettet.
 2. Hvis en høj pollen tæller forudsiges eller bebudet, tage din allergi medicin uden at vente på symptomerne vises.
 3. På høj pollen tælle dage holde dit hus godt låst, donâ € ™ t åbne vinduer for natten.
 4. Find midler til at rense indendørs luft.
 5. Pollental er værst i tidligt om morgenen, donâ € ™ t plan noget for den tid af dagen.

Desværre thereâ € ™ s ikke sikker-brand betyder at slippe af med alle allergener i indeklimaet, men du kan minimere indholdet, hvis du følger enkle retningslinjer.

 1. Hold air condition på, både i huset og i bilen.
 2. Hvis dit klimaanlæg er tvunget, skal du sørge for youâ € ™ ve fik højeffektive filtre og holde ordentlig vedligeholdelse.
 3. Brug en affugter på indeluften regelmæssigt.
 4. Installer en bærbar højeffektiv partikler luft (HEPA-filter), især i soveværelse.
 5. Brug et HEPA-filter i din støvsuger.

Der er medicin, der kan være ikke er inkluderet i din recept, men de kan lindre symptomerne. De alle er helt legitime, skal købes på ethvert apotek.

 1. Mundtlige antihistaminer er gode til at holde ned nysen og kløe, og holder din næse og øjne tørre, men de kan også gøre dig døsig.
 2. Mundtlige dekongestanter som pseudoephedrin (f.eks Sudafed eller Afrinol) kan hjælpe med at holde din næse ren i et stykke tid, men husk på, at, hvis de anvendes i lang tid, kan dekongestanter sprays forværre symptomerne.
 3. Cromolynnatrium næsespray er meget godt for allergi symptomer og har ingen bivirkninger at tale om. For at gøre det mere effektivt, bruge det uden at vente på symptomer at manifestere sig.
 4. Kombiner nogle allergi medicin som et antihistamin med en decongestant.

Husk at skylle bihulerne! Brug destilleret, sterilt saltvand løsning til at fjerne tilstoppet næse. Det er billigt, nemt og meget hjælpsomme, får du allergener ud af din næse så effektivt. For at lette processen købe en squeeze flaske eller en særlig beholder med en tud kaldet neti pot på det lokale apotek.