Sauna: Sauna sundhedsmæssige fordele Tips

Saunaer og vægtkontrol

En af de mest almindelige fordele ved sauna er vægtkontrol. Svedende væk i en sauna efter en hård træning vil hjælpe dig med at brænde et par ekstra kalorier.

Enhver form for sauna - infrarød, tør eller damp - vil opvarme kroppen og dermed øge dit hjerteslag og stofskifte. Ved at hæve dit stofskifte, din krop forbrænder kalorier hurtigere og mere effektivt. Du kan brænde op til 300 kalorier i en 20 minutters tur i saunaen, det samme antal kalorier som en kort løbetur eller en lang gåtur forbrændinger. Tørre saunaer ophøje dit stofskifte mere end en våd sauna, fordi de bruger højere temperaturer. Derfor vil du brænde kalorier hurtigere og i en kortere tid med en tør sauna.

Saunaer og Stress Relief

Stress er en del af livet for de fleste mennesker og en sauna kan være en glimrende form for stress relief til dig. Regelmæssig sauna brug kan bidrage til at reducere stress og gøre dig mere afslappet samlet.

Saunaer hjælpe med at lindre stress ved at løsne op muslces og skabe en beroligende, rolig atmosfære. Tager 20 minutter ud af din hektisk dag et par gange om ugen for at nyde en rolig, afslappende sauna kan hjælpe med at reducere stress og bremse dig ned. Tager et par minutter for dig selv til at gøre noget godt for din krop vil gøre underværker for din stress-niveau.

Gennemse saunaer på saunas.com fra producenter som Catalina Luxury saunaer, Polar sauna og The Caatu serien fra Sauna Warehouse for at vælge en sauna, der vil være smuk, luksuriøse, og hjælpe dig de-stress.

Sauna, svedtendens og forbedring af sundheden

Svedende er ikke noget du sikkert nyde, men det er vigtigt for dit helbred. De fleste af de fordele, der kommer fra en sauna er et resultat af kraftig svedtendens.

Svedende udretter tre ting for din krop, som alle er afgørende for et godt helbred: det rids kroppen af ​​affald, regulerer din kroppens kernetemperatur, og hjælper med at holde din hud ren og blød.

I dag, folk sveder mindre, end de er vant til. På grund af faktorer som mere stillesiddende liv, syntetiske miljøer såsom aircondition og antiperspiranter, din mulighed for at svede er blevet stærkt formindsket. Svedende er også normalt betragtes som en uønsket vane i vores nuværende kultur.

I saunaer og dampbade, kroppen opfordres til at svede, hjælper slippe hud og muskler af toksiner og bidrager til at øge den generelle sundhed. En normal 15-minutters sauna producerer omkring 1 liter sved, befri kroppen af ​​tungmetaller, snavs og kemikalier.

Alle saunaer på saunas.com vil gøre dig svede. Gennemse modeller og producenter til en sauna, der vil passe til din livsstil.

Den rolle Infrarød Sauna i Cancer Therapy

Cancerterapier er altid fremme, så det er ikke overraskende at finde mange onkologer og andre læger bruger saunaer som en del af kræftbehandling.

Nogle læger mener, at kræft kan være relateret til opbygning af toksiner i kroppen. En måde at slippe af med disse toksiner er ved hypertermi terapi eller målrettet induktion af feber i kroppen. Ved at inducere feber, fedtvævet, der lagrer de giftstoffer frigive deres greb og slippe de tungmetaller og kemikalier, rense kroppen.

Onkologer er begyndt at bruge langt infrarød sauna terapi sammen med andre cancerbehandlinger at hjælpe afgifte kroppen. Sauna terapi set på som en samlet, ikke-invasiv behandling, der kan være meget effektiv. Det er vigtigt at påpege, at sauna terapi er ikke en kur mod kræft, men kan blot hjælpe den terapeutiske proces som en supplerende behandling til andre kræftbehandlinger.

Hvordan Svedende i en sauna forbedrer sundheden

Selv om de fleste mennesker ikke nyder sveden, er det vigtigt for vores sundhed. Saunaer hjælpe fremkalde sved i et kontrolleret miljø.

Svedende udretter tre ting for din krop: rids kroppen af ​​affald, regulerer din kroppens kernetemperatur, og hjælper med at holde din hud ren og blød.

På grund af mere stillesiddende liv, syntetiske miljøer såsom aircondition, smog og antiperspiranter, mulighed for at sved er blevet stærkt formindsket.
I saunaer og dampbade, kroppen opfordres til at svede, hjælper slippe hud og muskler af toksiner og bidrager til at øge den generelle sundhed. En normal 15-minutters sauna producerer omkring 1 liter sved, befri kroppen af ​​tungmetaller, snavs og kemikalier.

Saunaer og Afgiftning

Sauna entusiaster vil sige det bedste sauna fordel du kan få, er afgiftning. Ved at bruge en sauna, ligesom dem til rådighed på Sauna Warehouse, du afgifte kroppen for urenheder, hvilket vil øge niveauet for din generelle sundhed.

Miljøet kan udsætte dig for tungmetaller giftstoffer som kviksølv, aluminium og jern, og andre giftige kemikalier såsom pesticider, nikotin og koffein. Disse kemikalier og metaller kan opbygge i dit system over tid, en opbygning, der kan resultere i dårligt helbred og kroniske smerter.

Saunaer bruge hypertermi eller opvarmningen af ​​kroppen, for at fremkalde sved og tilskynde celler til at slippe af toksiner, de har gemt. Ved at frigive toksiner, de fleste af dine vigtige organer - såsom hud, hjerte og lunger - vil fungere bedre og have en samlet forbedret ydeevne.

Afgiftning er en langsom proces, så du skal bruge saunaen på en regelmæssig basis for at få det fulde afgiftning fordele.

Hvordan Saunaer Hjælp smertelindring

En af de store fordele ved at bruge en sauna er smertelindring. Hvis du lider smerter fra gigt, muskelsvaghed, eller skader, kan ved hjælp af en sauna hjælpe med at lette ømhed og smerter i dine muskler.

Ved at dilatere og udvide perifere blodkar, kan en sauna hjælpe muskler og blødt væv skader. Ved hjælp af en sauna også stimulerer og øger blodtilførslen til dine muskler, fremskynde kroppens naturlige helingsproces og medvirken i muskel healing.

Regelmæssig sauna brug kan give lindring til kroniske rygsmerter, hovedpine, PMS symptomer, muskelspasmer, og et væld af andre muskelsmerter.

Hvordan Saunaer hjælp til at reducere stress

Lang dag på kontoret? For meget at løbe rundt derhjemme? Feeling stresset og træt? En magi i saunaen kan hjælpe dig. Ved at opvarme dine muskler på en regelmæssig basis, og løsne den stramme fornemmelse i musklerne, kan regelmæssig sauna brug bidrage til at reducere stress og gøre dig mere afslappet samlet.
Når musklerne er opvarmet, de løsne, og løsere muskler med til at slappe af i kroppen.

En anden måde saunaer bidrage til at reducere stress er ved at skabe en beroligende, rolig atmosfære. Tager 20 minutter ud af din hektisk dag et par gange om ugen kan virkelig hjælpe med at reducere stress og sinke din samlede stress og jag. Tager et par minutter for dig selv til at gøre noget godt for din krop vil gøre underværker for din stress-niveau.

Hvordan Saunaer Hjælp vægtkontrol

En af de mest almindelige sauna fordele er vægtkontrol. Svedende væk i en sauna efter en hård træning kan lyde vanvittigt, men gør hjælper kroppen brænde et par ekstra kalorier, og hjælper sindet at slappe af efter anstrengende motion.

En sauna vil varme din krop og dermed hæve din hjerterytme og stofskifte. Når dit stofskifte er hævet, din krop forbrænder kalorier hurtigere og mere effektivt. I en 20 minutters sauna session, kan du brænde op til 300 kalorier - det samme som en kort løbetur eller en lang gåtur.

Hvis vægtkontrol er et primært mål for dig, overveje en tør sauna, da det hæver dit stofskifte mere end en våd sauna. Du vil brænde kalorier hurtigere og i en kortere tid med en tør sauna.

Sauna fordele for kardiovaskulære system

Ved hjælp af en sauna regelmæssigt kan gavne dit hjerte-kar-system. Som med en aerob træning under anvendelse af en sauna hæver dit stofskifte og puls, hvilket kan resultere i bedre kardiovaskulær sundhed.

Saunaer kan også bidrage til at sænke dit diastoliske blodtryk og øge din minutvolumen. Ved hjælp af en sauna i kombination med en workout plan giver dig dobbelt så mange fordele.

Ved hjælp af en sauna regelmæssigt med hjælp til at øge dit hjerte-kar sundhed. Husk at drikke masser af vand, mens du bruger din sauna til at erstatte de kropsvæsker mistet gennem sveden. Altid tjekke med din læge for eventuelle sundhedsmæssige restriktioner eller særlige retningslinjer.

Fordelene ved en Residential Sauna

Saunaer har mange fordele, herunder muskel stimulation, afslapning, hudforyngelse, og afgiftning. Hjem saunaer har den ekstra fordel, men for at være praktisk og personlig.

I stedet for at skulle gå et motionscenter eller sundhed klub for at nyde de mange fordele ved sauna, et hjem sauna giver dig mulighed for at nyde fordelene som helst. Hvis du er en runner, kan du gå en tur så hop ind i din helt egen sauna i dit badeværelse eller baghave til at slappe af og forynge. Hvis du har børn, og det er svært at komme væk, kan et hjem sauna nydes om aftenen, når de sover.

Selvfølgelig kommer med bekvemmelighed ekstra fordele: du skal nok bruge saunaen mere. De fleste forskere og sauna fortalere siger, du skal bruge en sauna mindst to gange om ugen i 30 minutter en session; Hvis du nødt til at rejse for at bruge saunaen, du er mindre tilbøjelige til at bruge det så ofte som du burde.

Med dit eget hjem sauna, også at du ikke behøver at bekymre sig om, hvem der ellers har brugt saunaen, bakterier, eller misbrug af saunaen. Du kan være sikker, at de eneste mennesker, der bruger saunaen er dem du tillader, og at saunaen er i den bedste form, du tillader det at være.

Ved hjælp af en sauna til afgiftning

Sauna entusiaster vil sige det bedste sauna fordel du kan få fra en sauna er afgiftning. Ved at bruge en sauna, er du afgiftende din krop for urenheder, hvilket vil øge status for din generelle sundhed.

Din miljø udsætter dig for tungmetaller giftstoffer som kviksølv, aluminium og jern, og andre giftige kemikalier såsom pesticider, nikotin og koffein. Disse kemikalier og metaller opbygge i dit system, hvilket kan resultere i dårligt helbred og kroniske smerter.

Saunaer bruge hypertermi eller opvarmning af kroppen, til at inducere sved og tilskynde celler til at frigive de giftstoffer, som de har lagret. Ved at frigive toksiner, de fleste af dine vigtige organer - såsom hud, hjerte og lunger - vil arbejde lettere og forbedre ydeevnen. Du bør altid tale med din læge, før de indleder nogen regelmæssig terapeutisk aktivitet, du bruger til sygdom eller medicinsk behandling.

Saunaer, negative ioner, og din sundhed

En overflod af negative ioner i luften, du indånder anses for at være en fordel, og en mangel på negative ioner, eller et væld af positive ioner, kan faktisk forårsage legemsbeskadigelse, ifølge forskerne. I en sauna, når du plaske vand på overhedet sten, er negative ioner dannes og frigives til luften.

I de europæiske lande især er blevet lagt megen vægt på den helbredende kraft af negative ioner. Negative ion terapi er blevet anvendt til at støtte brandsår, at helbrede luftvejssygdomme og endda standse spredningen af ​​visse kræftformer.

Ved badning i en sauna, du indånder i de negative ioner frigives fra vandet på klipperne, og dermed hjælpe din luftvejene og hjælpe din generelle sundhed.

Sundhed Forholdsregler før du bruger en sauna

Saunaer kan give mange fordele for de fleste mennesker, herunder muskel stimulation, smertelindring, og hudforyngelse. Men hvis du har nogen kroniske sygdomme eller nogen af ​​følgende betingelser, tale med din læge, før du begynder regelmæssig sauna brug:

• Har højt eller lavt blodtryk
• har en hjertesygdom
• er gravid eller ammende
• tidligere har haft hæmofili
• Har haft problemer med binyrebarksuppression

Også tage følgende forholdsregler, når du bruger din sauna:
• Drik masser af vand til at fylde din krop
• Byg temperaturen og varigheden af ​​din sauna langsomt
• Hvis du ikke føler dig godt, forlade saunaen

Og måske vigtigst af alt, aldrig bruge en sauna under påvirkning af alkohol eller narkotika.

Cancer Therapy og Far infrarøde saunaer

Cancerterapier er altid fremme, så det er ikke overraskende at finde mange onkologer og andre læger, der behandler kræft drejning til saunaer for kræftbehandling, for alle de fordele, de tilbyder.

Onkologer er begyndt at bruge langt infrarød sauna terapi sammen med andre cancerbehandlinger at hjælpe afgifte kroppen. Sauna terapi set på som en samlet, ikke-invasiv behandling, der kan være meget effektiv. Tal med din læge, før du begynder infrarød terapi for kræft.

Far infrarød sauna værelser, såsom laatu infrarød sauna plads ved Caatu serien af ​​Sauna Warehouse og Polar Far infrarøde saunaer fra Polar Sauna er fremragende kilder til infrarød varme og hjælp i afgiftning af kroppen.

Rejuvenating din hud med en sauna

Din krop oplever mange fordele gennem regelmæssig sauna brug, herunder forbedret blodgennemstrømning, øge dit immunforsvar, og reducere stress. Vidste du, at saunaer også hjælpe forynge din hud.

Din hud vil drage fordel af den øgede blodgennemstrømning cirkulation, der opstår som følge af en sauna. Svedende også rydder ud dine porer og skaffer din hud af toksiner. Dette hjælper med at komme af snavs og olie, som kan forårsage acne, hvilket gør din hud mere klar og blødere.

For at opnå optimale resultater for din hud, så sørg for du brusebad umiddelbart efter at komme ud, og sørg for at vaske alle de bortvist snavs og olie fra huden.

Kardiovaskulære system Fordele ved Saunaer

Dit hjerte-kar-systemet kan drage stor nytte af at bruge en sauna, såsom en Catalina luksus sauna eller en Polar sauna, på en regelmæssig basis. Ligesom en aerob træning under anvendelse af en sauna hæver dit stofskifte og puls, hvilket kan resultere i bedre kardiovaskulær sundhed.

Saunaer kan også bidrage til at sænke dit diastoliske blodtryk og øge din minutvolumen. For endnu flere fordele ved at bruge en sauna regelmæssigt i kombination med en regelmæssig træning plan.

Du skal bruge din sauna regelmæssigt - som du ville træne regelmæssigt - for at øge dit hjerte-kar-sundhed. Ligegyldigt hvilken slags sauna, du vælger fra saunas.com, huske at drikke masser af vand, mens du bruger din sauna til at erstatte de kropsvæsker mistet gennem sveden.

Hvis du har et hjerte problem eller en historie af hjertesygdomme, skal du sørge for at tjekke med din læge, før du begynder at bruge din sauna.

Sauna

Sauna værelser nu kombinere med nutidens teknologi til din helt egen personlige sauna værelse - om damp eller tør langt infrarød stil.

Kliniske undersøgelser har bekræftet de mange terapeutiske fordele ved strålevarme (eller langt infrarød) varme. Far infrarød stråling kan:

Hjælp med at forbedre blodcirkulationen

Styrke det kardiovaskulære system

Ease ledsmerter og stivhed (uden toksiske bivirkninger)

Brænd hundredvis af kalorier uden timer på motionscykel eller løbebånd (eller uden at få påklædt og forlade dit hjem for at gå til kurbad)

Slap musklerne og øge fleksibiliteten

Lindre smerter

Deep rense huden

Fjern toksiner og mineralsk affald

Brænd kalorier og kontrol vægt

Forbedre immunsystemet

Reducer stress og træthed

Og det er kun begyndelsen.

Hvad Sundhed forholdsregler du bør tage før du bruger en sauna

Saunaer kan give mange fordele for mange mennesker, herunder dem med muskelsmerter, kroniske smerter, og hudproblemer. Men tal med din læge, før du begynder regelmæssig sauna brug, hvis du har kroniske sygdomme eller en af ​​følgende betingelser:

• Højt eller lavt blodtryk
• Hjertesygdom
• er gravid eller ammende
• En historie af hæmofili
• Problemer med binyrebarksuppression

Desuden bør alle tage følgende forholdsregler, når du bruger en sauna:
• Drik masser af vand til at genopbygge kroppen
• Byg temperaturen og varigheden af ​​saunaen langsomt
• Hvis du ikke føler dig godt, forlade saunaen

Og måske vigtigst af alt, aldrig bruge en sauna under påvirkning af alkohol eller narkotika.

Saunaer tilgængelige fra saunas.com kan give mange mennesker lindring af kroniske smerter, muskelsmerter og kronisk stress. Tal med eksperterne på saunas.com at se, hvilken type og model af sauna er rigtigt for dig.

Negative ioner i saunaer

Mens alle meddelelser varmen til stede i en sauna, kan du ikke mærke den anden positiv faktor, der er til stede samt: negative ioner. En negativ ion er et molekyle med en negativ ladning.

En overflod af negative ioner i luften, du indånder anses for at være en fordel, og enten en mangel på negative ioner eller en overflod af positive ioner kan faktisk forårsage legemsbeskadigelse. I et dampbad, ligesom en fra Avalon eller Polar Sauna, når du plaske vand på overhedet sten, er negative ioner dannes og frigives til luften.

I de europæiske lande især er blevet lagt megen vægt på den helbredende kraft af negative ioner. Negative ion terapi er blevet anvendt til at støtte brandsår, at helbrede luftvejssygdomme og endda standse spredningen af ​​visse kræftformer. Ved badning i en sauna, du indånder i de negative ioner frigives fra vandet på klipperne, og dermed hjælpe din luftvejene og hjælpe din generelle sundhed.

De sauna eksperter på saunas.com kan hjælpe dig med at udvælge en sauna eller sauna ovn, der vil hjælpe din sauna producere de mest negative ioner muligt, hvilket giver dig de bedste sundhedsmæssige fordele fra din sauna.

Fordelene ved en bolig Sauna

Saunaer har mange fordele, herunder muskel stimulation, afslapning, hudforyngelse, og afgiftning. Hjem saunaer fra saunas.com, hvad enten udendørs eller indendørs, har den ekstra fordel, men for at være praktisk og personlig.

I stedet for at skulle gå et motionscenter eller sundhed klub for at nyde de mange fordele ved sauna, et hjem sauna giver dig mulighed for at nyde fordelene som helst. Hvis du er en runner, kan du gå en tur så hop ind i din helt egen Polar Sauna eller Avalon Quality Sauna i dit badeværelse eller baghave til at slappe af og forynge. Hvis du har børn, og det er svært at komme væk, kan et hjem sauna nydes om aftenen, når de sover.

Selvfølgelig med bekvemmeligheden af ​​en bolig sauna kommer ekstra fordele: du skal nok bruge saunaen mere. Du skal bruge en sauna mindst to gange om ugen i 30 minutter en session; Hvis du nødt til at rejse for at bruge saunaen, du er mindre tilbøjelige til at bruge det så ofte som du burde.

Med dit eget hjem sauna, også at du ikke behøver at bekymre sig om, hvem der ellers har brugt saunaen, bakterier, eller misbrug af saunaen. Du kan være sikker, at de eneste mennesker, der bruger saunaen er dem du tillader, og at saunaen er i den bedste form, du tillader det at være. Gennemse de tilgængelige saunaer på saunas.com at finde den perfekte bolig sauna for dig.

Dampbad Fordele

Dampbad ydelser er ved i årtusinder - fra afgiftning til afslapning og videre.
Du ved, hvordan absolut vidunderlige du føler efter at slappe af i et dejligt, varmt dampbad? Hvordan hver muskel i din krop overgiver og sukker et dybt suk af lettelse? Hvor sund din hud ser ud og føles?

Ville du ikke elske at træde ind i din egen personlige dampbad når som helst du ønskede og bare forkæle dig selv? Tja, du kan, og du vil ikke tro hvor bemærkelsesværdigt overkommelig det er.

Fra din første damp, kan du begynde at føle bedre og ser bedre. Blot 20 minutter om dagen giver et stærkt løft i blodcirkulationen. Ligesom en udrensning oversvømmelse, de friske ilt skyller væk stagnerende giftige urenheder sammen med dine trætte nedslidte følelser. Samtidig rene essenser destilleret fra aromatiske planter, diffust gennem fordampning, kunstfærdigt kombinere iblødsætning dig i deres vidunderligt foryngende og helbredende kraft.

Følelse Hot?

Når du bliver syg, din krop ofte udvikler en feber. Mens høj feber er en anledning til bekymring, er det ikke nødvendigvis på grund af feber selv - det er på grund af de giftstoffer din krop forsøger at kæmpe mod.

En feber er kroppens naturlige forsvarsmekanisme for at befri det af bakterier og toksiner, der gør dig syg. En sauna "inducerer feber" ved midlertidigt at hæve din kropstemperatur i et kontrolleret miljø.

Ved at inducere feber, din krop er i stand til at afværge flere invaderende organismer end normalt. Derfor induceret feber ved sauna øger dit immunforsvar, hvilket gør dig mindre modtagelige for forkølelser, influenza og andre sygdomme.

Fordi at hæve din kropstemperatur i en længere periode, kan skade din krop, så sørg for du kun bo i en sauna i 20-30 minutter ad gangen.

Hudforyngelse med sauna

Saunaer gavn indersiden af ​​din krop ved at forbedre blodgennemstrømningen, øge dit immunforsvar, og reducere stress. Men interne ydelser er ikke de eneste fordele saunaer tilbyder - de kan hjælpe forynge din hud så godt.

Svedtendens, som er et biprodukt af forbrug sauna, rydder dine porer og skaffer din hud af toksiner, ligesom en damp ansigtsbehandling. Denne afgiftning hjælpemidler i at slippe af snavs og olie, som kan forårsage acne, hvilket gør din hud mere klar og blødere. For at få mest fordele for din hud fra en sauna, så sørg for du brusebad umiddelbart efter at komme ud, og sørg for at vaske alle de bortvist snavs og olie fra huden.

Bærbar dampbad

Aktuelle skøn viser, at mellem 70 og 80 procent af alle lægebesøg er for stressrelaterede lidelser. Kronisk stress direkte påvirker immunforsvaret, og hvis ikke effektivt behandlet, kan alvorligt skade dit helbred. Undersøgelser viser, at overdreven stress kan:

Resultat i suppression af immunsystemet, hvilket igen skaber forøget modtagelighed for sygdom - især til immun-relaterede sygdomme og cancer

Affect stofskifte, øge hjertefrekvens og blodtryk og derved øge følsomhed over for forkølelser og virusinfektioner

Således ser du effekten af ​​bærbare dampbade til afstresning.

Fordelene ved induceret Fever af Sauna

De fleste mennesker tænker på feber som dårlige ting, fordi når du bliver syg, din krop ofte udvikler en feber. Mens høj feber er naturligvis anledning til bekymring, er det ikke nødvendigvis på grund af feber selv - det er på grund af de giftstoffer din krop forsøger at slippe af med.

En feber er kroppens naturlige forsvarsmekanisme for at befri det af bakterier og toksiner, der gør dig syg. En sauna, såsom en brugerdefineret sauna fra Avalon, "inducerer feber" ved midlertidigt at hæve din kropstemperatur i et kontrolleret miljø.

Da saunaen inducerer feber og hæver din kropstemperatur, din krop er i stand til at afværge flere invaderende organismer end normalt. Derfor induceret feber ved sauna øger dit immunforsvar, hvilket gør dig mindre modtagelige for forkølelser, influenza og andre sygdomme.

Fordi at hæve din kropstemperatur i en længere periode, kan skade din krop, så sørg for du kun bo i en sauna i 20-30 minutter ad gangen. Gennemse saunaer rådighed på saunas.com at kigge efter en sauna, som vil gavne dit helbred.

Saunaer og smertelindring

Smertelindring er en af ​​de store fordele ved at bruge en sauna. Hvis du lider smerter fra gigt, muskelsvaghed, eller skade, kan ved hjælp af en sauna hjælpe med at lindre dine smerter betydeligt.

Ved at dilatere og udvide perifere blodkar, kan en sauna hjælpe muskel og bløddelslæsioner, som skader som følge af sport eller overforbrug. Ved hjælp af en sauna også stimulerer og øger blodtilførslen til dine muskler, medvirken i muskel healing.

Regelmæssig sauna brug kan give lindring til kroniske rygsmerter, hovedpine, PMS symptomer, muskelspasmer, og et væld af andre muskelsmerter. Når du vælger en sauna fra saunas.com til hovedformålet med muskelsmerter, skal du sørge for at vælge en sauna, der vil være behageligt for brug på en regelmæssig basis, ligesom en luksus sauna fra Northern Lights.