Sauna: Infrarød Sauna Tips

Fordele ved infrarød sauna Over Hot-rock saunaer

Da infrarøde saunaer varme kroppen direkte i stedet for at opvarme luften, mange fortalere for infrarøde saunaer hævder, at varmen trænger ind i kroppen dybere end varmen i traditionelle saunaer, som bruger damp. Denne indtrængning fører til mere sved, hvilket fører til en større afgiftning oplevelse. Det kan også fremme væv stimulation, som kan hjælpe med problemer som gigt smerter og vævsskade.

Fra et praktisk synspunkt, kan nogle mærker af infrarøde saunaer være bærbar, nemmere at rengøre, og hurtigere at bruge end traditionelle saunaer. Nogle fordele ved infrarøde saunaer:
• Mens de traditionelle saunaer er installeret i en permanent placering, kan infrarøde saunaer sættes op i mindre end en time, og derefter nedbrydes og flyttet andre steder.
• Infrarøde saunaer ikke meldug, fordi de ikke bruger damp som traditionelle saunaer
• Nogle mærker af traditionelle saunaer opvarmes hurtigere (i 15 eller så minutter) end traditionelle saunaer (som kan tage 45 minutter eller mere)
• Infrarøde saunaer opererer på et lavere varme end traditionelle saunaer, som kan være mere sikkert for mennesker med hjerte-kar-problemer - og mere komfortabel
• Infrarøde saunaer normalt bruger mindre strøm til at opvarme end traditionelle saunaer, hvilket gør dem billigere at drive

Om Far infrarøde saunaer

Et langt infrarød sauna bruger langt infrarød stråle stråling til opvarmning af kroppen, i modsætning til traditionelle saunaer, der anvender opvarmet damp. Snarere end at opvarme luften (og luft derefter opvarme kroppen), infrarøde saunaer varme kroppen direkte med infrarødt lys. En ovn i saunaen producerer strålevarme, som til gengæld varmer huden, ligesom lyset fra solen - men uden de skadelige UV-stråler.

Mange forskere og producenter hævder, at infrarød strålevarme er meget sikrere end UV-stråling eller atomare stråling, hvilket gør det mere fordelagtigt end disse andre former for varme.

Ligesom med en traditionel sauna, infrarød sauna få brugeren til at svede, som renser og detoxes kroppen. I modsætning til traditionelle saunaer dog infrarød varme trænger op til en tomme og en halv i kroppen, stimulerer væv og resulterer i flere sundhedsmæssige fordele.

Om infrarøde saunaer

I modsætning til traditionelle saunaer, der bruger opvarmet damp, infrarød sauna bruger langt infrarød stråle stråling til varme kroppen. Snarere end blot at opvarme luft, infrarøde saunaer varme kroppen direkte med infrarødt lys. Et infrarødt varmelegeme frembringer strålevarme, som igen opvarmer huden, ligesom lyset fra solen - men uden de skadelige UV-stråler.

Ligesom med en traditionel sauna, infrarød sauna få brugeren til at svede, som renser og detoxes kroppen. I modsætning til traditionelle saunaer dog infrarøde varme trænger dybere ind i kroppen end damp varme - op til en tomme og en halv - stimulerende væv og resulterer i flere sundhedsmæssige fordele.

Saunas.com tilbyder flere mærker af infrarød sauna værelser fra producenter som Polar Sauna, SaunaGen, og The Caatu serien af ​​Sauna Warehouse. Tal med en ekspert på saunas.com at afgøre, hvilken type af infrarød sauna passer til din livsstil og budget.

Historien om infrarøde saunaer

Sauna teknologi er blevet brugt gennem historien. Der er rekord for finnerne at bruge saunaer til religiøse formål, at rense ånden og sind, og indfødte amerikanere sad i svedehytter at rense deres krop og sind så godt.

Selv damp saunaer har eksisteret i lang tid, langt infrarød stråle teknologi opstod i Japan i 1960'erne, af en læge ved navn Tadashi Ishikowa. Dr. Ishikowa ansøgt om og fået patent på zirconia infrarøde varmeapparater i 1965, og derfra blev infrarød teknologi, der anvendes bredt i Japan af fagfolk i sundhedssektoren.

Den infrarøde teknologi blev frigivet til offentligheden i 1979, og infrarøde saunaer begyndte at sælge i De Forenede Stater i 1981. Amerikanske forskere har forfinet og udviklet teknologien yderligere, siden saunaer er blevet markedsført.

Infrarøde saunaer vs. Hot Rock saunaer

Da infrarøde saunaer varme kroppen direkte snarere end opvarmning af luften, kan varmen trænger kroppen dybere end varmen fra traditionelle saunaer, der anvender damp. Denne dybe indtrængning fører til mere sved, som derefter fører til en større afgiftning oplevelse. Det kan også fremme væv stimulation, som kan hjælpe med problemer som gigt smerter og vævsskade.

Fra et praktisk synspunkt, nogle mærker af infrarøde saunaer ligesom laatu infrarød sauna Værelser fra The Caatu serien af ​​Sauna Warehouse er mere bærbare, nemmere at rengøre, og hurtigere at bruge end traditionelle saunaer.

Ingen af ​​de infrarøde saunaer rådighed på saunas.com vil meldug, da der ikke er involveret i deres varme vand. En infrarød sauna vil også varme op hurtigere, og brug en lavere varme (105-140 grader versus 140-190 grader) end traditionelle saunaer.

Infrarød Skin Therapy Infra Terapeut

Den personlige, hjem sauna, infra-terapeut tillader luksuriøse hud terapi. Det er langt infrarøde stråler trænger ind i kroppen op til 2 inches dyb at tillade talgkirtlerne til at udspy deres giftstoffer, oplåsning lommer af cellulite til fornyet hud sundhed og bedre cirkulation.

Om Infrarød Afgiftning

Alle saunaer giver afgiftning fordele, især infrarød sauna. Men hvorfor har du brug for "detox", og hvad gør det?

Miljøet i dag udsætter dig for mange heavy metal og andre giftige kemikalier, som din krop internaliserer, ligesom kviksølv, kuldioxid, natrium, og koffein. Over tid, disse kemikalier ophobes i kroppen, for det meste i fedtvæv. Denne lagring kaldes "giftig bioakkumulering," og kan være skadeligt for dit helbred.

Afgiftning er processen med at forsøge at befri din krop af så mange af disse skadelige kemikalier som muligt. En måde at fjerne fedt-storage toksiner er gennem varme-stress, som infrarøde saunaer fremme. Når cellerne opvarmes, de giftstoffer koble fra fedt-lagersystem og indtast lymfe væske. Sved, fremstillet af lymfevæske, videresender de giftstoffer ud af kroppen.

Ved at afgifte din krop og befri dig selv af toksiner, du reducere din risiko for autoimmune sygdomme, hormonelle ubalancer, kan forbedre hjernens funktion, og hjælpe dit stofskifte.

Far infrarød sauna værelser tilgængelige på saunas.com vil hjælpe dig til at afgifte og sved ud dårlige giftstoffer fra kroppen. Overvej modeller af Polar Spa og Caatu serien af ​​Sauna Warehouse.

Sundhedsmæssige fordele af infrarøde saunaer

De infrarøde sauna værelser på saunas.com tilbyder mange sundhedsmæssige fordele. Nogle af disse sundhedsmæssige fordele omfatter:

• afgiftning. Da infrarøde saunaer at svede (nogle infrarøde saunaer faktisk gøre dig svede 2-3 gange mere end en almindelig sauna), de hjælper befri kroppen af ​​tungmetaller og andre giftige kemikalier, såsom natrium, nikotin, og kolesterol. At komme af med disse dårlige elementer i din krop vil forbedre din omsætning
• kalorieindhold brænding. Varmen i en infrarød sauna kan brænde op til 900 kalorier i en 30-minutters session. Afslapning i en Polar sauna eller SaunaGen infrarød sauna værelse kan give store vægttab fordele.
• smertelindring. Da den strålevarme i en infrarød sauna direkte trænger kroppen, kan det stimulere væv, der har brug et løft i infrarøde stråler. Din krop internt producerer infrarød energi til at helbrede sig selv, kan så ekstra infrarød varme gør væv under stress kan regenerere hurtigere end normalt. Denne helbredende resultater i relief af hovedpine, gigt smerter, muskelspasmer, og andre væv-relaterede problemer.
• Hud korrektioner. Da den infrarød sauna får kroppen til at svede, kan det sved ud urenheder, der forårsager hudproblemer som akne, psoriasis, og eksem. Det kan også reducere udseendet af ar og forbrændinger.
• kræftbehandling. For nylig er infrarød teknologi blevet anvendt til behandling af cancerpatienter som en eksperimentel behandling. Mens forskerne stadig arbejder på effektiviteten af ​​infrarød terapi på kræft, viser lovende som en alternativ behandling.

Hvad infrarøde saunaer gøre for dig

Infrarøde saunaer varme din krop direkte med strålevarme, snarere end med opvarmet luft, som anvendes i traditionelle saunaer. Nogle af fordelene ved infrarød sauna er de samme en almindelig sauna oplevelse, men forskerne siger, at der er yderligere sundhedsmæssige fordele så godt, såsom:

Afslapning. Varmen i en infrarød sauna er naturligt og afslappet, hvilket gør det en sikker og sjov oplevelse.

Sved. Ligesom med en traditionel sauna, vil varmen få dig til at svede. Svedende er en naturlig og sund måde at slippe af med skadelige giftstoffer i kroppen, såsom kviksølv og svovldioxid. Infrarød sauna fortalere hævder, at infrarøde saunaer faktisk får kroppen til at svede 2-3 gange mere end en traditionel sauna, hvilket resulterer i højere afgiftning.

Tissue stimulation. Infrarød varme kan trænge din hud op til en tomme og en halv dyb, stimulerende væv. Tissue stimulation kan hjælpe med sådanne ting som gigt smerter og vævsskade.

Infrarøde saunaer for Sundhed og afgiftning

Infrarødt lys er en vigtig energikilde kraft, der fremmer heling - en hævning af hvide blodlegemer. Hvorfor er det godt? Fordi flere hvide blodlegemer betyde større immunitet. Større immunitet betyder større sundhed og en bedre livskvalitet.

I dag ser vi nye teknologier beskæftiger langtrækkende infrarød energi i sundhedspleje produkter en DIN kliniske protokoller såsom hypertermiske terapier for afgiftning og kræftbehandling.

Energi medicin er en gammel praksis og kinesiske behandlere ville bruge healing touch-behandlinger for forbedret cellevækst, DNA-syntese og proteinsyntese i celler. Selvom disse gamle udøvere ikke kendte de tekniske udtryk, hvorfor deres terapi forbedret sundhed, de var sikre deres patienter fik bedre.

Ja, den menneskelige varme fra deres berøring øget immunforsvar respons, hvor hvide blodlegemer omringe og indtages små levende ting (som bakterier) og celle affald.

Sauna Installation Lille

En lille sauna i dit hjem er enkel installation med dagens sauna kits. Og med luksuriøse infrarød stråling, du selv har et værktøj til at fremskynde stofskifte.

Som for infrarød enestående effekt på kaloriefattige forbrug og vægtkontrol, finder vi, at brænde fra 600 til 2.400 kalorier i en 30 minutters session at være ganske rutine. Det infrarøde termiske system kan derefter simulere forbruget af energi svarende til den, der udfoldes i 6 til 9 mile køre i kun en enkelt session. Dette ville være uvurderlig for dem, der ikke udøver og dem, der ikke kan udøve endnu ønsker en effektiv vægtkontrol og fitness vedligeholdelsesprogram.

Sådan Care for din Infrarød Sauna

Infrarøde saunaer kan vare et helt liv, hvis plejes ordentligt. Følg disse enkle instruktioner for at pleje din infrarød sauna:

• Når du installerer din sauna, skal du sørge for, at alle elektriske kredsløb og proppen opfylder de relevante krav
• Sørg for at lukke saunaen efter to timers uafbrudt brug
• Sluk for saunaen og tage strømkablet, når du er færdig med din session
• Undgå at tørre tøj eller håndklæder i saunaen
• Undgå at få den infrarøde rør våd
• Rengør sauna med en våd bomuld håndklæde, og tør efter med en ren, tør håndklæde
• Brug ikke stærke rengøringsmidler på en infrarød sauna; det kan beskadige træet og lag af beskyttelse på træet

Infrarød teknologi og sikkerhed

Infrarød sauna værelser som dem fra SaunaGen og Polar Sauna er sikre, og for nogle mennesker, er endnu mere komfortabel end traditionelle saunaer. Den strålevarme i infrarøde saunaer er den samme form for varme, der kommer fra solen, uden de skadelige UV-stråler, som brænder din hud.

Luften i infrarøde saunaer er køligere end i traditionelle saunaer, og du kan sidde i den i timevis og ikke brænde. Infrarød varme er så sikkert, at nogle hospitaler bruger den til at varme nyfødte på planteskoler.

For at sikre din sauna er lige så sikkert som muligt, gennemgå UV krav med dit Polar Sauna, SaunaGen eller Caatu serie af Sauna Warehouse infrarød sauna. Også drikke masser af vand til at genopbygge den væske, du mister, når sveden i en sauna.

Radiant Heat Sauna

Langtrækkende infrarød varme følger samme princip som strålevarme saunaer: varme skaden site til at fremskynde helbredelse. Hvorfor er infrarød varme bedre end sige, en varmepude? Fordi vibrationelle energi langtrækkende infrarød lys er ulig varmeenergien vi bruger til dagligdags funktioner, ligesom madlavning. Kogende vand kan rent faktisk skade vores hud, men det gør ikke varme indre organer.

Sollys opvarmer os i en dyb måde, men fordi den indeholder gennemtrængende langt infrarøde stråler samt hele spektret af energi i det elektromagnetiske spektrum.

Jeg ved, hvad du skal tænke - hvordan kan jeg drage fordel af solens infrarøde stråler? Jeg bor ikke nær ækvator. Desuden troede jeg solens stråler var til skade for min hud. Selv om det er sandt solens stråler bør anvendes med omtanke, især af fair-flået mennesker, faktum er, at infrarød stråling fremmer sundhed.

Infrarødt Sauna Technology

Far infrarød (eller strålevarme) varme-teknologi imiterer solens helbredende stråler og kan nu udnyttes til at hjælpe med at forbedre afgiftning, op stofskiftet, øge omsætning og immunitet gennem sikker, healing langt infrarød varme, der anvendes af NASA og hospitaler for deres nyfødte.

Forholdsregler Tag Før du bruger infrarød Sauna Technology

Infrarøde saunaer er sikre og terapeutisk. Men for at sikre, at du får det fulde udbytte af infrarød sauna, skal du følge disse retningslinjer:
• Før du bruger en (ikke bare infrarød) sauna, Sørg for du bede din læge, hvis det er sikkert for dig
• Drik masser af vand, når du bruger saunaen til at holde dig hydreret
• Hvis du ikke føler dig godt på noget tidspunkt, mens du bruger saunaen, forlade straks
• Sauna brug er ikke en god idé for gravide kvinder. Spørg din læge, før enhver sauna aktivitet
• Brug ikke en sauna, hvis du har drukket eller tage stoffer
• Byg temperaturen og varigheden af ​​jer saunaen langsomt; ikke overdrive alle på én gang!
• Brug ikke hvis du har følgende medicinske tilstande: adrenal suppression, akutte ledskader, hæmofili, dissemineret sklerose

Infrarød / dampbad Kombination Saunaer

Kombination infrarød / dampbade giver dig mulighed for at bruge saunaen som enten en traditionel finsk sauna / dampbad, eller som en infrarød sauna. Disse kombination saunaer omfatter både infrarøde varmeapparater og traditionelle damp varmeapparater og giver dig mulighed for at få den dybe vævspenetration forbundet med infrarøde saunaer samt lempelse af damp varme.

Forskellige størrelser og modeller af kombinationen damp værelser er til rådighed. Både Polar Sauna og Caatu serien tilbyder generøse 84 "lofter" Gentle Balance "Kontrol til konstant infrarød emission, og endda mulighed for at inkludere et stereoanlæg med varmebestandige højttalere.

Hvor infrarøde saunaer hjælpe din krop

Infrarøde saunaer varme din krop direkte med strålevarme, snarere end med opvarmet eller dampende luft som i traditionelle saunaer. Med langt infrarød sauna værelser fra saunas.com, får du alle fordelene ved en almindelig sauna oplevelse, plus nogle ekstra sundhedsmæssige fordele.

En infrarød sauna, ligesom SaunaGen Far Infrarød Sauna, kan hjælpe dig ved at producere:
• Afslapning. Varmen i en infrarød sauna er naturligt og afslappet, hvilket gør det en sikker og sjov oplevelse
• Sweat. Ligesom med en traditionel sauna, vil varmen få dig til at svede. Svedende er en naturlig og sund måde at slippe af med skadelige giftstoffer i kroppen, såsom kviksølv og svovldioxid. En infrarød sauna rum kan få kroppen til at svede 2-3 gange mere end en traditionel sauna, hvilket resulterer i højere afgiftning
• Tissue stimulation. Infrarød varme kan trænge din hud op til en tomme og en halv dyb, stimulerende væv. Tissue stimulation kan hjælpe med problemer som gigt smerter og vævsskade.

Gennemse infrarød sauna værelser tilgængelige på saunas.com at finde en, der passer til din livsstil og dit budget.

Omsorg for en infrarød sauna

De infrarøde saunaer på saunas.com kan vare et helt liv, hvis plejes ordentligt. Følg disse enkle instruktioner for at pleje din infrarød sauna:

• Når du installerer din sauna, skal du sørge for, at alle elektriske kredsløb og proppen opfylder de relevante krav. For eksempel de mindre modeller fra Polar Sauna kræver 120V forretninger, mens de større modeller kræver 240V hård tråd
• Sørg for at lukke saunaen efter to timers uafbrudt brug
• Sluk for saunaen og tage strømkablet, når du er færdig med din session
• Undgå at tørre tøj eller håndklæder i saunaen
• Undgå at få den infrarøde rør våd
• Rengør sauna med en våd bomuld håndklæde, og tør efter med en ren, tør håndklæde
• Brug ikke stærke rengøringsmidler på en infrarød sauna; det kan beskadige træet og lag af beskyttelse på træet

Se hver fabrikant (Polar Sauna, Sauna Warehouse, og SaunaGen) for særlige pleje krav til deres modeller.

Sauna Hjem

Sauna hjem er nu tilgængelig via nutidens teknologi. Enkelte virksomheder har fanget essensen af ​​denne helbredende energi ved at skabe gran saunaer og mindre wraps til lokaliseret heling i bestemte områder af kroppen. Nogle af disse gran saunaer er skabt ved hjælp af træ, der ikke indeholder pesticider til bedre tolerance og afgiftning.

I løbet af de sidste 25 år, den japanske og kinesiske forskere og klinikere gjort omfattende forskning på infrarøde behandlinger og rapporteres mange provokerende fund. Hele kroppen infrarød terapi har været anvendt i over 80 år af tyske læger i en uafhængigt udviklede form.

Blandt andre fordele, gør hele kroppen infrarøde termiske systemer er det muligt for folk i kørestole, eller dem, der på anden måde er ude af stand til at øve sig, eller som ikke vil følge op på en udøver og konditionering program for at opnå en kredsløbstræning effekt. Dette giver også mulighed for mere variation i nogen igangværende træningsprogram.

Infrarødt Sauna Technology

Far infrarød (eller strålevarme) varme-teknologi imiterer solens helbredende stråler og kan nu udnyttes til at hjælpe med at forbedre afgiftning, op stofskiftet, øge omsætning og immunitet gennem sikker, healing langt infrarød varme, der anvendes af NASA og hospitaler for deres nyfødte.

Hvad er langt infrarød varme?

Hvad er infrarød eller strålevarme? Ingen grund til at bekymre sig - det har intet at gøre med enten ultraviolet stråling (som giver dig en solskoldning og skader din hud) eller atomar stråling (den slags fra en atombombe).

Strålevarme er simpelthen en form for energi, som opvarmer genstande direkte gennem en proces kaldet omdannelse, uden at opvarme luften i mellem. Strålevarme kaldes også infrarød energi (IR). Vores sol er den primære kilde til strålingsenergi, som vi nyder hver dag (nogle mere end andre).

Har du nogensinde været uden for på en delvist overskyet forårsdag på omkring 50 grader F. og følte helt komfortable, indtil solen pludselig tilsløret af en sky? Selvom lufttemperaturen ikke havde haft tid til at falde, du følte kølet, da skyen ikke ville lade opvarmningen infrarøde stråler igennem for at nå dig.

Safety of infrarøde saunaer

Infrarøde saunaer er sikre, og er endda siges at være mere komfortabel end traditionelle saunaer. Den strålevarme i infrarøde saunaer er den samme form for varme, der kommer fra solen, uden de skadelige UV-stråler, som brænder din hud.

Du kan sidde i en infrarød sauna i timevis og ikke brænde, og fordi luften er køligere end i et dampbad og sauna, vil du ønsker at sidde i den i timevis. Infrarød varme er så sikkert, at nogle hospitaler bruger den til at varme nyfødte på planteskoler.

Hvor infrarøde saunaer Work

Infrarøde saunaer bruger langt infrarød stråle stråling til direkte varme kroppen og trænge ind i huden. Varmeapparater i saunaen generere strålevarme, som varmer kroppen og stimulerer kroppens væv. Infrarød sauna værelser normalt ser ligesom traditionelle sauna værelser, men ikke producerer damp.

Varmen de infrarøde saunaer producere er meget lig den varme, du føler, når solbadning, men uden UV-stråler. Da varmen er naturligt og uden UV, kan du bruge timer i en infrarød sauna, men din hud vil ikke brænde som det gør i solen.

Infrarøde saunaer hjælpe din krop til at frigive giftstoffer, som er roden til mange medicinske problemer. Denne udgave af toksiner kan gøre dit blod cirkulere bedre, kan gøre kroniske smerter gå væk, og give dig en generel følelse af bedre helbred.

Infrarød sauna værelser fra Polar Sauna og Sauna Gen, som findes på saunas.com, er attraktive og producerer beroligende varme, der hjælper befri dig for ømhed og smerter og slappe af dine muskler.

Sundhedsmæssige fordele af infrarøde saunaer

Fortalere for infrarøde saunaer hævder, at der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med brugen af ​​infrarøde saunaer. Nogle af disse sundhedsmæssige fordele omfatter:

Afgiftning. Da infrarøde saunaer at svede (nogle hævder 2-3 gange mere end en almindelig sauna), de hjælper befri kroppen af ​​tungmetaller og andre giftige kemikalier, såsom natrium, nikotin, og kolesterol. Nogle af disse toksiner er kræftfremkaldende, og andre tilstoppes dit blod og organer, hvilket resulterer i dårligere cirkulation.

Kalorieindhold brænding. Nogle siger, at varmen i en infrarød sauna kan brænde op til 900 kalorier i en 30-minutters session - et sind boggling nummer. Der er vægttab myndigheder, der hævder vores krop bruger fedt til at fortynde toksiner, så når de giftstoffer gå væk, fedt er unødvendig.

Smertelindring. Da den strålevarme i en infrarød sauna direkte trænger kroppen, kan det stimulere væv, der har brug et løft i infrarøde stråler. Vores kroppe internt producerer infrarød energi til at helbrede sig selv, så når ekstra infrarød teknologi anvendes, kan væv under stress regenerere hurtigere end normalt, hvilket resulterer i lindring af hovedpine, gigt smerter, muskelspasmer, og andre væv-relaterede problemer.

Hud korrektioner. Da den infrarød sauna får kroppen til at svede, kan det sved ud urenheder, der forårsager hudproblemer som akne, psoriasis, og eksem. Det kan også reducere udseendet af ar og forbrændinger.

Cancerterapi. For nylig er infrarød teknologi blevet anvendt til behandling af cancerpatienter som en eksperimentel behandling. Mens forskerne stadig arbejder på effektiviteten af ​​infrarød terapi på kræft, viser lovende som en alternativ behandling.

Om Infrarød Afgiftning

En af de store fordele ved langt infrarød sauna terapi er afgiftning. Men hvorfor har du brug for "detox", og hvad gør det?

Miljøet i dag udsætter dig for mange heavy metal og andre giftige kemikalier, som din krop internaliserer, ligesom kviksølv, kuldioxid, natrium, og koffein. Over tid, disse kemikalier ophobes i kroppen, for det meste lagres i fedtvæv. Denne lagring kaldes "giftig bioakkumulering," og kan være skadeligt for dit helbred.

Afgiftning er processen med at forsøge at befri din krop af så mange af disse skadelige kemikalier som muligt. Der er forskellige måder at afgifte kroppen, og en af ​​de måder at fjerne fedt-storage toksiner er gennem varme-stress, som infrarøde saunaer fremme.

Når cellerne opvarmes, de giftstoffer koble fra fedt-lagersystem og indtast lymfe væske. Sved, fremstillet af lymfevæske, videresender de giftstoffer ud af kroppen.

Ved at afgifte din krop og befri dig selv af toksiner, du reducere din risiko for autoimmune sygdomme, hormonelle ubalancer, kan forbedre hjernens funktion (da hjernen det meste består af fedtvæv, er det en stor lager for toksiner), og hjælpe din metabolisme.

Udgifter til en infrarød sauna

De infrarøde saunaer på saunas.com af Polar Sauna, SaunaGen og Caatu serien af ​​Sauna Warehouse er konkurrencedygtige priser og til rådighed for en bred vifte af budgetter.

Prisen for dit infrarød sauna værelse vil afhænge af flere faktorer, såsom hvor stort du ønsker det skal være, og hvilken type layout du ønsker. Polar Sauna infrarøde rum, for eksempel kommer i enkelt lag, L-formet, og U-formede layouts, imødekommende alt fra et enkelt sauna brugere til flere ad gangen.

Større infrarøde værelser vil have flere varmeapparater; for eksempel en U-formet infrarød værelse fra Polar sauna, som kan rumme op til fire badende, har 13 varmeapparater. Jo flere varmeapparater, jo højere spænding, du bliver nødt til at tilslutte saunaen; en 13-varmelegeme sauna kræver en 240 volt tilslutning.

Tal med eksperterne på saunas.com at finde en infrarød sauna til at passe netop dit budget og din livsstil. Du kan ringe til prissætning på 800-906-2242.

Udgifter til infrarøde saunaer

Infrarøde saunaer vil koste varierende mængder, der spænder fra meget overkommelige til top-of-the-line. Du er nødt til at beslutte, hvor mange mennesker vil bruge din sauna, hvordan du vil have det til at se, og hvor meget plads du har til det.

Personlige, bærbare infrarøde saunaer kan være meget overkommelig til priser så lave som 300 dollar. Disse er dog ikke sikkert, hvad du billede, når du tænker på en "sauna" - de ser mere som en zip-up telt med et hul til pop hovedet igennem. Fordelen ved disse saunaer, andet end prisen, er, at de er store, hvis du har begrænset plads, eller ønsker at flytte sauna rundt ofte.

Mere traditionelle udseende saunaer kan starte så lavt som $ 1.200 afinstalleret, og varierer i pris op til $ 5.000 eller $ 6.000. De mindre dyre saunaer er som regel mindre og kun beregnet til én person ad gangen, mens de større modeller kan rumme flere mennesker og har ofte bænke, som du kan ligge på at nyde den infrarøde varme.

Hvis du er i markedet for en infrarød sauna, kan du sikkert finde en til at passe næsten ethvert budget. Finde ud af hvad der er bedst for dig og gøre din forskning for at sikre den model, du vælger, er den rigtige pasform til dig.

Hvor langt infrarøde saunaer Work

I modsætning til traditionelle saunaer, som anvender damp til at opvarme luften omkring dig, infrarød sauna bruger langt infrarød stråle stråling til direkte varme kroppen og trænge ind i huden. Varmeapparater i saunaen (som normalt ligner en traditionel sauna) genererer strålevarme, som varmer kroppen og stimulerer kroppens væv.

Infrarøde saunaer producere naturlig varme - meget lig den varme, du føler, når solbadning, men uden UV-stråler. Da varmen er naturligt og uden UV, kan du bruge timer i en infrarød sauna, men din hud vil ikke brænde som det gør i solen.

Oplysningerne fra infrarøde saunaer varme får din krop til at frigive giftstoffer, som er roden til mange medicinske problemer. Denne udgave af toksiner kan gøre dit blod cirkulere bedre, kroniske smerter gå væk, og give dig en generel følelse af bedre helbred.

Infrarøde saunaer og Sikkerhedsforanstaltninger

Infrarøde saunaer rådighed fra saunas.com er sikre og terapeutisk. Men for at sikre, at du får mest muligt ud af din sauna erfaring og praktisere "sikker sauning", skal du følge disse retningslinjer:
• Før du bruger en (ikke bare infrarød) sauna, Sørg for du bede din læge, hvis det er sikkert for dig
• Drik masser af vand, når du bruger saunaen til at holde dig hydreret
• Hvis du ikke føler dig godt på noget tidspunkt, mens du bruger saunaen, forlade straks
• Brug ikke, når du er gravid uden at konsultere din læge
• Brug ikke en sauna, hvis du er under indflydelse af alkohol eller narkotika
• Byg temperaturen og varigheden af ​​jer saunaen langsomt; ikke overdrive alle på én gang
• Brug ikke hvis du har følgende medicinske tilstande: adrenal suppression, akutte ledskader, hæmofili eller dissemineret sklerose

Hvis du har bekymringer om dit helbred og infrarød sauna, konsultere en ekspert på saunas.com.