Satellit TV: DirecTV Programmering Tips

Få Mobile med din satellit-tv

Ønsker du at tage din satellit-tv med dig? Du kan bære satellit-tv i din hule hånd med et nyt produkt kaldet pocketdish fra parabol nettet. Denne bærbare gadget er i stand til at bære 20 timers tv-frikvarter, når du henter programmer på enheden. Du vil være i stand til at se dine favorit tv-shows og sportsbegivenheder på en LCD-skærm. Det pocketdish kommer i tre modeller fra en kompakt to tommer skærm til en syv tommer "widescreen". Og hvis satellit-tv var ikke nok for dig - du vil blive i stand til at lytte til musik i MP3, WMA, og WAV-formater, gemme dine yndlingsbilleder, og spille alt fra hjernevridere til rollespil så godt.

Cable Company til at konkurrere om HDTV Marked

Kabel-selskaber og større satellit-tv-selskaber som DirecTV og parabol-nettet har været konkurrerer om deres andel af markedet plads til at tilbyde HDTV til forbrugermarkedet. Et kabel selskab, cablevision Systems Corporation, har kastet sin hat ind i blandingen som en HDTV-udbyder. Imidlertid har cablevision besluttet at konkurrere ved at tilføje sin egen satellit-tv-tjeneste under Rainbow DBS til at tilbyde 39 HDTV-kanaler. Konkurrencen fortsætter mellem de tre store. Før du køber din satellit-funktioner, vurdere, hvad du ønsker fra din programmering guider og hvilke funktioner der er vigtige for dig. Derefter tage et kig på alle spillere og gennemgå forbrugernes rapporter sites for mere information om produkter og tjenester.

Satellit-tv og satellit Radio går sammen

For kunder, der allerede har satellit-tv-tjeneste med DirecTV har XM radio er stillet til rådighed som en del af abonnementsservice. XM radio, satellit-radio tjeneste oprindeligt målrettet til mobil lyttere som pendling chauffører, normalt opkræver et månedligt abonnement gebyr. Imidlertid har DIECTV indgået partnerskab med XM radio at tilbyde sine kunder et udvalg af gratis musik-kanaler. DirecTV kunder under samlede valg plan, vil have adgang til 50 XM radiostationer mens valg plus abonnenter får over 60 kanaler af XM radiokanaler at vælge imellem. Denne ændring i abonnement betyder at DirecTV kunder vil komme til at kanalisere surf både satellit-tv og satellit-radio.

Brug Satellit-tv til dine kommunikationsbehov

Der er mere i satellit-tv end ubegrænset kanaler for programmering til at vælge fra. Satellit-tv kan give fordele for klasseværelset eller din virksomheds behov. Kom kablet ind i en satellit uplink med en broadcast tjeneste, der lader dig distribuere levende eller tapede oplysninger. For uddannelsesmæssige anvendelser, har du en pålidelig transmission af nyhedsudsendelser og Klasseundervisning til flere steder via en satellit uplink. Hvis du er en virksomhed, kan du bruge en satellit uplink til telekonference og gennemføre interviews.

Interaktivt tv

Tv-programmering er ikke, hvad det plejer at være. Du plejede at bare klikke den kanal og vælge et show. Nu er der interaktivt tv eller iTV. Interaktivt TV er populær blandt millioner af seere i dele af Europa og sat til at være en del af tv-apparater blandt amerikanske hjem ved udgangen af ​​2006. Interaktivt TV er kombinationen af ​​video on demand, seer-centreret reklame, videospil, og internetindhold .

Hvor interaktivt er det? Forestil fjernsynet vil måle din reaktion på reklame og imødekomme sin kommercielle indhold til din smag. Uanset om du finder iTV at være en spændende ny måde at bruge teknologi eller lidt for spændende, det helt sikkert vil ændre tv i fremtiden.

Satellit-tv Gets Rolling

Hvis du er på vejen og du er bange for du kommer til at gå glip af din multi-kanal satellit-tv-programmer fra hjemmet, skal du ikke fortvivle. Tag din satellit-tv med dig i din RV, bil eller lastbil. På vej ud på vandet? Der er et mobilt system til rådighed for din båd så godt. Satellitter til RV og både giver dig mulighed for at se dine foretrukne kanaler, når de rejser eller ude på havet. Hvis du er bekymret for afbrydelser din tjeneste gennem dårligt vejr som regn eller duggede forhold modeller på markedet, er til rådighed, der kan give dig klar tjeneste gennem et vådt miljø.

Alt om High Definition TV (HDTV)

High Definition TV - Hvis du har været overalt omkring en civiliseret, tv ser forbrugernes nation seneste, du har sikkert hørt udtrykket nævnt. Men hvad er HD-tv, og hvad er alle hype om? Nå, HDTV leverer en fantastisk billedkvalitet lignende kvalitet til din tv-skærm for startere. HDTV er et digitalt tv-format, der giver billeder i høj opløsning på grund af den mere detaljerede signal, et HD-signal sender til din skærm.

Her er hvorfor HDTV har sådan et billede perfekt indflydelse på din skærm. Traditionelle tv-signaler benytter analog til at sende oplysninger til din skærm. Kan måles klarhed og farve i form af linjer i opløsning. HDTV bruger et kabel- eller satellit-tv signal at sende de samme oplysninger til dit fjernsyn på omkring dobbelt så høj opløsning. Ikke alene får du en fantastisk, sprød billede med HDTV, får du også lydkvaliteten af ​​Dolby digital surround lyd så godt. For at se et high definition signal fra satellit-tv, skal du have en high definition-tv.

Børst op på fremmedsprog via satellit-tv

Har du været mening at støve det gamle spanske sprog bog fra college for en kommende tur til Spanien, men du har været bruger for meget tid foran røret i stedet? Nu kan du gøre begge dele på samme tid. Satellit-tv-kanaler ofte bære fremmedsprog kanaler. Træn din øre for, at udenlandske sprog, du ønskede at lære, før de rejser til et andet land. Hvis du ønsker en mere interaktiv tilgang, kigge efter en satellit-tv-kanal, der er specifikt rettet mod at undervise et sprog. Du kan vælge mellem en række sprog, herunder spansk, fransk og tysk.