Satellit TV: DirecTV DVR Tips. Tips

3 ting at vide, når du køber en digital video-optager

Køb en ny gadget eller et stykke teknologi bør altid omfatte en lille selvstændig undervisning om, hvad du får. Når det kommer til en digital videooptager, der er mange funktioner og godbidder af viden, du bør vide. Har denne viden ved hånden, vil hjælpe dig sikre at du får den smarteste køb. Her er tre af disse ting.

 1. Lagerplads - Hvor meget lagerplads har du brug for? Digitale videooptagere kommer med forskellige størrelse harddiske, ligesom en computer. Forskellen er disse måles i timer i stedet for gigabytes. Hvis du har planer om at optage en masse tv, at du har planer om at spare i lang tid, vil du ønsker at få mindst en 70 timers digital videooptager og intet mindre.
 2. Udgange - Vil du overføre dine optagede shows eller film på din bærbare computer til at brænde dem på DVD? Nå, ikke alle digitale videooptagere har denne evne. Når du er på udkig rundt, sørg for, at den model, du søger, har video og lyd udgange samt indgange.
 3. HD-optagelse - Som high definition tv bliver mere udbredt, vil flere mennesker ønsker at optage denne programmering og være i stand til at se det uden at miste kvalitet. Dobbelttjek, at din enhed kan optage og afspille HD i HD-kvalitet. Ikke alle digital videooptager har de samme funktioner, når det kommer til high definition-signaler.

Tivo - Den Kleenex i DVR enheder

Husk, når Xerox betød virksomheden? Nu, når som helst du ønsker at lave en kopi, de fleste mennesker kalder det en Xerox kopi, selv om det sker på en Canon-printer. Ligesom hver silkepapir nu hedder Kleenex, Xerox havde nogle problemer med at beskytte deres varemærke. Det samme sker for Tivo. Fordi de var de første på blokken, når det kom til DVR enheder, næsten hver DVR nu, hvad enten fra en kabeludbyder, satellit-tv-udbyder, eller andre steder, omtales som en Tivo.

Der er fordele ved at have en faktisk Tivo enhed. Der er altid en grund til, at disse brands bliver assimileret i almindelig sprogbrug og for Tivo er det fordi de er de toppe. For eksempel kan en Tivo arbejde med ethvert digitalt kabel modtagelse. I modsætning til en DVR fra din kabel-selskab, som kun kan bruges med deres modtagelse, kan en Tivo anvendes til kabel- eller satellit receptioner. En anden stor aspekt af Tivo er deres lagerkapacitet. De fleste ikke-Tivo DVRs vil ikke tilbyde den mængde lagerplads, at Tivo tilbyder.

Af disse grunde og mange flere, har Tivo cementeret sig på toppen af ​​den digitale videooptagelse boom. Du kan finde en Tivo på et vilkårligt antal detailhandlere eller på internettet. Bestil en til dig selv, og du vil se, at der er næppe en match for originalen.

Fastsættelse pladsproblemer på en digital video-optager

De fleste mennesker, der får en digital videooptager rive først og registrere alt, hvad der er på tv. Snart de indser, at der simpelthen ikke er nok plads på det digitale videooptager til at redde det hele. Har valg derefter skal ske, hvilke shows vil bo, og som vil blive slettet. Der er et par måder at afhjælpe dine pladsproblemer på dit digitale video-optager og her er et par.

Først, kan du blot slette ældre optagelser, som du ikke længere har brug for. Når du ser en episode af tv, hvad er chancerne du vil se den igen? Visse shows falder i denne kategori, men de fleste er set en gang og aldrig set igen. Når du har set disse, slette dem fra din digitale videooptager og der vil straks frigøre en masse lagerplads.

Den anden måde at rydde op i din hukommelse på dit digitale video optager er at eksportere filerne til en anden enhed. Ikke alle digitale videooptagere giver dig denne mulighed. TiVo er et eksempel på en digital videooptager, der gør det muligt at tilslutte til en computer og gemme dem der. De fleste computere har langt mere lagerplads end en digital videooptager, men de fleste mennesker vil ikke holde dem på computeren for længe. Når du har renset hukommelsen på din digital videooptager og flyttede filer på computeren, disse kan derefter gemmes på bærbare medier enheder såsom cd'er eller dvd'er. Så disse programmer kan virkelig arkiveres, og du vil få en masse plads tilbage på din digital videooptager.

Planlægning af en optagelse på din DVR

En af de største fordele ved en DVR er evnen til at planlægge optagelsen for fremtiden. Lad os sige, at en speciel er på i et par dage, som du absolut ikke ønsker at gå glip af. Med en DVR kan du gå videre og planlægge, at optagelsen i dag i bare et spørgsmål om sekunder. Her er en trin for trin, hvordan du gør dette på de fleste typiske DVR enheder.

Gå først til din 'guide'. Det er den interaktive menu, der viser dig, hvad viser er på nu og i fremtiden. Gå til den dato, dit show vil blive luftning på. Når du har fundet den dato, skal du rulle til den kanal, og finde den nøjagtige show, du vil optage. Nu skal der være en "record" knappen på din DVR og du vil ønske at skubbe det nu. DVR vil derefter bede dig om specifikationerne af optagelsen, herunder gange, kanal, og længde til at gemme showet. Du kan vælge at gemme det til en forud fastsat antal dage eller på ubestemt tid, hvis du ikke ved, hvornår du vil have tid til at se det.

Endelig vil du blive bedt om at bekræfte din optagelse og derefter du er alle indstillet. Når showet airs, vil din DVR gøre arbejdet med at optage og lagre showet. Hvis du kommer hjem i tide til at fange den anden halvdel, kan du blot spole tilbage din DVR tilbage til begyndelsen af ​​den levende program og se det fra starten. Du kan endda springe gennem reklamer nu.

TiVo og Nielsen - Marketing Din Information

Alle har hørt om en "Nielsen familie«. Det er de mennesker, der leverer netværk med statistikker om seertallet. Men har du nogensinde hørt om en TiVo familie? Nå, de er næsten en i den samme i disse dage. For nylig, TiVo og Nielsen har indgået en aftale om at dele deres oplysninger med hinanden med det formål at præsentere mere præcise seertallet numre til annoncører.

Mange mennesker forstår ikke, hvordan TiVo forretningsmodel fungerer. De tror, ​​at TiVo er i færd med at sælge abonnementer til deres tjeneste. Det er alt sammen meget godt, men det er ikke der, hvor de reelle indtjening. Når du bruger en TiVo, er alle dine visning tendenser og shows logget og kan bringes op til reference. Nu kan det lyde un-sikker, men det er fint. Det er det, der er foregået med Nielsen i årtier. Med den kombinerede styrke af disse to systemer, vil seeren information bliver mere præcis i de kommende år. Alt dette udmønter sig i én ting - at sælge mere reklame for netværkene.

Pause Live TV med din DVR

En DVR (digital video-optager) har mange fordele. En af de mest påberåbes funktioner er muligheden for at pause live tv. Lad os sige, at du får en vigtig telefonopkald, som du skal tage lige før 4th ned, kan du pause spillet og tage opkaldet uden at gå glip af noget. Absolut brug for et badeværelse pause under en lang show? Pause showet med din DVR, og du kan tage al den tid, du har brug for.

Fjernbetjeningen til din DVR er nøglen til de fleste af sine funktioner. Bliv fortrolig med din DVR fjernbetjening, så du hurtigt kan bruge den, når du virkelig har brug for. Når du holder pause, så glem ikke, at du kan også hurtigt frem til at blive fanget, hvis du vil. Dette er fantastisk til hvis du blot ønsker at springe gennem reklamer efter en pause. Bare pause DVR, og når du vender tilbage, kan du vælge højre back up, hvor du slap, og også hurtigt frem gennem den næste reklamepause.

3 ting at vide om dine DVR

For dem, der har fået en DVR (digital video-optager) det bliver en uundværlig del af deres liv. Jeg har en og min kone og jeg synes, det er den bedste underholdning investering, vi gør hver måned. Der er et par tricks og noter, at vi kun lært over tid. Jeg ønskede at dele blot et par af dem med jer her.

 • Optagelse nye episoder - Mange mennesker, der planlægge optagelser på deres DVR glemmer at kun optage nye episoder af deres shows. Det er en indstilling, du kan vælge, når du indstiller dine planlagte optagelser. De, Record 'alle episoder «finder, at deres DVR er rodet med gentagelser og snart nok de er ude af diskplads. Sørg for, at du optager kun »første-run 'episoder.
 • Tilbagespoling Live TV - Dette er den største misforståelse om en DVR. Ja, du kan spole tilbage Live TV, men kun hvis du allerede ser den kanal. Du kan ikke bare skifte kanal og derefter spole tilbage, medmindre du allerede optager den kanal. Bottom line - record alt, hvad du tror, ​​du måske ønsker at se, og så kan du spole tilbage når som helst.
 • Optagelse i HD - Hvis du har en DVR sammen med en HD-modtagelse, kan du optage din high definition programmering på din DVR. Tricket er, at din afspilning, mens der i Bredskærmsformat, ikke vil beholde HD-kvalitet, som den oprindeligt blev sendt i. Undtagen hvis du ejer en HD-DVR, der arbejder med DirecTV service. Det vil stadig være et bedre billede, men fordi det nu er digitalt lagret, kan du støde på nogle mindre pixilation at du ville have på den oprindelige udsendelse.

Kom godt i en DirecTV DVR i stedet for en Aftermarket DVR

Der er meget hype om DVR enheder og specifikt Tivo til optagelse fjernsyn. Abonnenter på satellit-tv har unikke muligheder at vælge imellem, og en af ​​dem er DirecTV DVR. DirecTV tilbyder deres egen DVR enhed, og det er en solid konkurrent for nogen derude. Her er et par vigtige punkter, direkte fra DirecTV om deres DVR enhed.

 • Automatisk registrere hver episode af dine yndlingsprogrammer, selv om de skifter dage eller tidspunkter.
 • Pause Live TV, spole tilbage, se i slowmotion og skabe instant replays.
 • Optag to shows på samme tid *, selv mens du ser et andet indspillet show.
 • Spol frem, pause og spole tilbage dine optagede shows - du har fuldstændig kontrol.
 • Optage automatisk viser, der matcher dine interesser såsom favorit skuespillere, sportshold eller genrer.
 • Digitalt optage op til 70 timer af din favorit DIRECTV programmering. Hver af disse funktioner i DirecTV DVR vil afhænge af den model, du får.

Men de hver pakke en lignende optagelse punch og hvis du søger for at gøre overgangen til satellit-tv, skal du ikke gå uden en DVR enhed.

Overførsel af data - en kæmpe fordel til TiVo

Digitale videooptagere har revolutioneret video og video opbevaring. Mange abonnenter vælger at optage film eller tv-shows foretrækker at tage dem fra deres DVR og gemme dem på dvd'er eller cd'er. En af de eneste DVR enheder, der har en pålidelig måde at gøre dette er TIVO. TiVo DVR er den oprindelige, og det har opholdt sig i toppen af ​​en grund. En af de største grunde er mulighed for at eksportere dine gemte medier til en computer eller andre lagringsenheder.

Hvis du ønsker at brænde dine TIVO'd programmer længere opbevaring og til at frigøre nødvendige plads på din optager, kan du slutte computeren til din TiVo enhed. Når forbindelsen er oprettet, kan du eksportere dine programmer på en bestemt drev og mappe. Disse overførte filer kan derefter brændt ved hjælp af en standard-cd eller dvd-optager. Dette vil spare dig fra at skulle slette ældre programmer, som du virkelig hellere vil spare.

Have evnen til at eksportere dine gemte programmer fra din TiVo er en af ​​de bedste måder at maksimere din TiVo oplevelse. Nu kan du optage på ubestemt tid, og altid har en simpel måde at rydde ud plads til den næste optagelse.

DirecTV & Tivo - En kamp i himlen

Abonnenter på satellit-tv allerede kender fordelene ved at være i stand til at opfange mere programmering for deres underholdning dollar. Men der er næsten for meget god TV for at se nogle gange, og de ender med at gå glip af deres shows. Løsningen er let for dette dilemma, og det ligger i at kombinere DirecTV og Tivo i en tv-underholdning enhed.

Med DirecTV og Tivo, kan seerne nu få alle deres programmering og se, hvad de går glip af på et senere tidspunkt. Med en Tivo, kan du optage dine programmer, gemme dem, og derefter finde ud af, når at se dem. Du vil altid vide, at de er til rådighed, hvilket betyder, at han penge du bruger på din DirecTV eller anden satellit-tv aldrig vil være spildt.

Få mest muligt ud af din satellit-tv-system ved at sikre, at du aldrig glip af en eneste episode af dit yndlingsprogram. Kombiner DirecTV og Tivo i én underholdning enhed, og du vil aldrig behøver at bekymre sig om manglende et show igen. Glem ikke at oprette planlagte optagelser på din DirecTV Tivo, så snart du får det sat i. På den måde kan du optage udsendelser, der vil ikke engang luft i uger eller måneder.

Hate Reklamer? Få en DirecTV TiVo!

Hvad er den værste del af at se fjernsyn? Hvis du er ligesom de fleste mennesker, du besvare dette spørgsmål med et rungende COMMERCIALS! " Sure, Super Bowl giver dig et par sjove dem, men når du ser en tempofyldt nyt TV-show, kan intet dræbe stemningen som en lang reklamepause. Nå, i dag er der en måde at aldrig brug for at sidde gennem en anden kommerciel, som har absolut ingen appel til dig. Den leveres med en DirecTV TiVo.

Med en DirecTV TiVo kan du hurtigt frem gennem reklamer på enhver show, du ønsker. Der er et par ting at vide om at få det rigtige, og nogle gange tager det folk et stykke tid at finde ud af det. Med denne artikel, kan du vide med det samme den rigtige måde at gøre det. Først starter ved at tilføje cirka 8 minutter at starttidspunktet for enhver halv time show du ser. Nøglen til at kunne spole frem gennem reklamer er at få din DirecTV TiVo optagelse fra begyndelsen, men standsede med det samme. Dette opbygger den nødvendige tid for dig at spole frem. Der er omkring 8 minutter af reklamer pr halve time af TV, så tilføje dette til den tid, du begynder at se får dig hele vejen igennem showet. For en time lange show, fordoble det til 16 minutter.

Nogle mennesker har en hård tid at finde ud af, hvordan du bruger deres DirecTV TiVo at springe reklamer, fordi der ikke er egentlige kommando for det. Selvfølgelig kan du ikke spole frem "live" TV. Men ved hjælp af denne metode giver dig mulighed for at springe gennem dine reklamer og stadig afslutte showet på samme tid som din ven, så du kan kalde dem lige bagefter at tale om, hvad der skete.

Optage flere viser på en DirecTV DVR

Nu, fjernsyn er at få nogle gode shows igen, nogle nætter, folk nødt til at vælge mellem at se to af deres favoritter. Dette kan endda ske med tre shows for den virkelige tv-buff. Med en DirecTV DVR, disse problemer har nemme løsninger. Disse enheder giver dig mulighed for at optage to shows på én gang, og du kan se din tredje bor.

Her er hvordan man kan optage flere shows ad gangen. Brug først din Guide finde det første program, du vil optage. Indstil tid, kanal, og længden af ​​optagelsen for det pågældende program og derefter afslutte ud. Gå derefter tilbage til vejledning og gentag processen for den anden show. Der kan være en advarsel fra din DirecTV DVR at du allerede har en planlagt optagelse i denne periode og bekræfter, at du ønsker at optage begge. Vælg ja til dette, og du vil være klar.

Når dine shows er ved at luft, kan du få en meddelelse om, at optagelserne er ved at starte. Simpelthen exit ud af dette budskab, og du kan se enten vise derefter og den anden senere. Gå aldrig glip af en anden episode, fordi din videobåndoptager ikke optage i det andet værelse. Få en DirecTV DVR og optage dem alle på ét sted.