San Francisco Fleet Week

San Francisco Fleet Week
USS Wisconsin

San Francisco Fleet Week er en årlig familievenlig fejring af USA og canadiske Navys og deres bidrag til vores land. Events omfatter en flyveopvisning, en parade, gratis skib ture, og fællesskab oplysende klinikker. Arrangementet har en festlig, karneval luft, der viser det bedste af det Navy.

Hvad er San Francisco Fleet Week?

San Francisco Fleet Week er faktisk en fem-dages udstillingsvindue for de bedste af de amerikanske og canadiske Navys. Placeret på forskellige steder langs den genoplivede San Francisco havnefront, er arrangement i begyndelsen af ​​oktober hvert år.

Begivenheder

Fleet Week hændelser omfatter et væld af aktiviteter at engagere unge og gamle, både. Inkluderet er:

 • Ship Tours - Højdepunktet i Fleet Week er antallet af reelle flådefartøjer, der lægger til i San Francisco havnefronten. Besøgende er velkommen til tour skibene gratis. Inkluderet i tidligere programmer er blevet et hangarskib, en amfibietransportfartøj dock, en Naval Coast Guard cutter, og en multi-mission AEGIS guidet missil destroyer.
 • Air Show - De tre-timers flyveopvisning er cultimation of Fleet Week. Held både lørdag og søndag eftermiddag, vil shows omfatter en lang række begivenheder som de sagnomspundne "Blue Angels", stunt-flyvende "Team Oracle", og "Viper West Command Demo Team" en US Air Force team, der demonstrerer kapaciteter af F-16 jagerfly.
 • Blue Angels - Stjernerne i Air Show, disse top Navy og Marine Corps piloter flyve Boeing F / A Hornets, malet i de karakteristiske blå og guld farver i den amerikanske flåde. De er kendt for at flyve i tætte formationer med stejle stigninger og nedkørsler. Den "Blue Angels" show indeholder gennemløb på op til 700 mph. Demonstrationen er fortalt for tilskuere ved et medlem af holdet.
 • Naval Ship Parade - virkelig et syn ikke må gå glip da de massive skibe alle ankommer til San Francisco Waterfront, alt sammen i en ordnet parade.
 • Italiensk Heritage Parade - Den italienske Heritage Parade, nu i sin 137. år, løber sammen med Fleet Week. Den festlige optog starter ved Fishermans Wharf og snor sig mod nord Beach område. Besøgende opfordres til at se parade eller deltage i processionen.
 • Fællesskab Beredskab Faire - De naturkatastrofer af 2005 har øget bevidsthed blandt borgerne forberedes til naturkatastrofer. Selv om en orkan er usandsynligt i San Francisco, jordskælv er en reel og aktuel fare. Denne del af Fleet Week er en up-beat kig på, hvad alle har brug for at have klar i tilfælde af en nødsituation. Sponsoreret af San Francisco borgmester kontor, er faire sat op langs Marina Green og har demonstrationer, udstillinger og take-away oplysninger.

  Deltage San Francisco Fleet Week

  Mange af begivenhederne San Francisco Fleet Week er gratis for offentligheden. Sæder til opvisningen kræver dog avancerede billetter. Siddepladser varierer fra tribunekonstruktioner bleachers på muncipal pier for $ 25 per person til VIP tabel siddepladser på Marina Green for $ 125 per voksen og $ 85 per barn. VIP pladser har fuld mad og drikke til rådighed. Selvfølgelig kan du også fange glimt af Blue Angels og de øvrige flyveopvisning deltagere fra hele byen.


  Fleet Week er en vidunderlig måde at tilbringe en smuk fald San Francisco eftermiddag. Den spektakulære skibe og spændende flyveopvisning er spændende for hele familien, unge og gamle.