San Francisco Boghandlere

San Francisco Boghandlere
City Lights Bookstore

San Francisco boghandlere er berømt over hele verden. Byen har længe haft et ry som værende en af ​​de store litterære hubs i Amerika, og ingen steder er dette mere tydeligt end i mængden af ​​boghandlere strøet over hele byen. Vide hvilke at ramt og hvilke, der skal passere Can hårde, så følg vores yderst selektiv guide til de bedste boghandlere i San Francisco.

Aardvark Books

277 Church Street (mellem Market Street og 14th Street) (415) 552-6733

Denne beskedne lidt brugt boghandel stolt prale i sin forreste vindue, at det aldrig har vundet "Best antikvariat i San Francisco" fra nogen af ​​de gratis ugeaviser-som kendte en boghandel kan have sådan en snu, selvudslettende humor? Aardvark har en utrolig udvalg af ikke kun bruges fiktion, men også nye, bedst sælgende fiction titler samt (kun om noget du ville finde på New York Times bestsellerliste kan købes her i perfekt stand). Butikken byder også på masser af bøger om bøsser og lesbiske emner, show business, mytologi og folklore, og verdenshistorien. Personalet er aldrig indgribende og overdrevent salg-orienteret-i virkeligheden, de fleste af de mennesker, der arbejder der er så stille og så fordybet i deres egen læsning de synes at forsvinde i væggene. Dette er et vidunderligt sted at gennemse mens venter på en tabel på den nærliggende Chow Restaurant at åbne op.

San Francisco Boghandlere: City Lights

261 Columbus Avenue (ved Broadway) (415) 362-8193 Officiel hjemmeside: City Lights

Verdensberømte boghandler og forlag er almindeligt kendt for at være ground zero for beat generation litterære revolution. Grundlagt af forfatteren Lawrence Ferlinghetti i 1953, butikken var den første boghandel i Amerika til at sælge kun paperbacks (dette har ændret sig siden da), og har altid været kendt for sin svimlende udvalg af titler på progressive politik, hvoraf mange er svære at finde i de fleste andre boghandlere. City Lights har også en bred vifte af poesi titler, mere end nogen anden boghandel i byen. Vær sikker på at tjekke de er svære at se kælderen, som har musik, film, mystik, og børns sektioner.

En ren godt oplyst sted for bøger

601 Van Ness Avenue (på Golden Gate Avenue) (415) 441-6700 Officielt Website: en ren godt oplyste sted for bøger

Beloved Opera Plaza boghandel tilbyder et enormt udvalg af bøger om hvert emne tænkelige, samt fiktion og non-fiktion, magasiner og litterære tidsskrifter, stationære, kalendere og postkort sæt. Ud over salg (holde øje med deres populære to gange om året 20% rabat alt salg), er en ren godt belyst kendt for at huse nogle af de bedste forfatter begivenheder i byen-fortid forfattere til at læse fra deres nye arbejde her nævnes David Sedaris, Am Tan, Po Bronson, Myla Goldberg, og Ha Jin. Denne butik har også en af ​​de bedste salg stativer i hele byen-finde overskydende hårdt og paperbacks for så lidt som $ 3,99!

San Francisco Boghandlere: Codys Bøger

2 Stockton Street (mellem Market Street og Ellis Street) (415) 773-0444 Officielt Website: Codys Books

Den legendariske Berkeley boghandel har netop tilføjet en San Francisco placering (butikken åbnede i det tidlige efterår), og mens det ikke ligefrem udfylde et tomrum i sit nabolag (Border-og Stacey er er i nærheden) Union Square, det navn og rygte har været hjerteligt hilst velkommen af ​​både handlende og bogelskere. Codys har været i branchen siden 1956, og vundet international anerkendelse i sin kamp mod censur og forbudte bøger i løbet af de tumultagtige 1960'erne. Butikken er bredt elsket på grund af ikke blot sin massive udvælgelse, men også sin dygtige medarbejdere, hvoraf mange, der er forfattere selv. Den nye San Francisco butik har egen butik i den gigantiske rum, hvor Planet Hollywood plejede at være-You'LL har mere end nok albuerum mens du browser på lager. Sørg for at besøge butikken officielle hjemmeside fra tid til anden for ord på forfatter begivenheder.

Hund Eared Books

900 Valencia Street (på 20th Street) (415) 282-1901 Officielt Website: Hund Eared Books

Mission District Booklovers paradis tilbyder en utrolig udvalg af bøger-85% er brugt-så hvis du leder efter den rabat eksemplar af "In Cold Blood", chancer er du vil held ud her. Dette er en meget komfortabel, hjemlig boghandel, en du kan bruge timer på bare at surfe og læse uden at købe noget. Butikken sælger også brugte cd'er og plader, kalendere og stationære, underjordiske tegneserier, magasiner og tidsskrifter og nye bøger i både paperback og hardcover til salgspriser overskud. Har du bøger, du ønsker at slippe af med? Bring em ind Hund Eared at sælge for kontanter eller handel. Hvis du er en pop kultur junkie, definitivt svinge by-butikken har en særskilt række af titler på de forskellige verdener af film, musik, tv og berømtheder store og små.

Green Apple Books & Music

506 Clement Street (på 6th Avenue) (415) 387-2272 Officielt Website: Green Apple Books

En af de bedste af San Francisco boghandlere, Green Apple ligger i den temmelig ubelejlige indre Richmond District område, men lad ikke at stoppe du fra gå, løbe, cykle eller busing selv herovre-denne overstocked butik bogstaveligt har bjerge af bøger i både nye og brugte formater, hvoraf mange kan findes på salgspriserne (en vis procentdel er taget ud New York Times bestsellere), eller latterligt billige priser (priser på brugte bøger er skrevet ned på indersiden ærme med blyant). Du kan losse bøger, cd'er og dvd'er (ja, der er en musik og film sektionen her også) du ikke længere ønsker på Green Apple for enten kontanter eller handel, og sørg for at tjekke de utroligt dygtige personale bog og cd picks.