Salg brevskrivning Software

Salg brevskrivning Software

Salg brevskrivning software kan gøre at skrive disse vigtige breve lettere og hurtigere. Ved at give dig med skabeloner, foreslåede formulering og indbygget grammatik og stavning checks, kan disse programmer være en stor investering.

Salg brevskrivning Software Options

Der er to typer af brevskrivning software på markedet: skabeloner og generatorer. Hver type har fordele og ulemper; nøje overveje hver før du køber.

Skabelon Programmer

En skabelon program beder dig om at give relevante oplysninger om du vælger bogstav. Programmet derefter indsætter automatisk disse oplysninger i brevet. Fordelen ved denne type software er, at det er ekstremt let at bruge. Ulempen er imidlertid, at de medfølgende skabeloner måske ikke helt i overensstemmelse med dine behov. Derudover fordi de er forprogrammeret, er det undertiden vanskeligt at foretage ændringer i en skabelon, så du sidder fast med hvad tilbydes.

Denne type software koster mellem $ 30 til $ 50, afhængigt af antallet af skabeloner. Flere virksomheder har fået positiv gennemgang af deres skabelon programmer, herunder salg brev Creator og salget brev Guru.

Generator Programs

Generator software giver dig en grundlæggende skitse af et salg brev, men du er forpligtet til at skrive hele teksten. Væsentlige, det bliver du bedt om, hvad du bør omfatte. Denne type software kaldes en "generator", blot fordi det guider dig i din skriftligt. Fordelen ved denne software er, at du kan ændre det, der passer til din virksomheds behov. Ulempen til brev generatorer, er dog, at for det meste de forlader dig til at klare sig selv skrive-wise.

Denne type software koster mellem $ 40 til 50 dollar. Positivt anmeldt selskaber omfatter Info Product Sales Letter Generator og Armand Morin s salg brev Generator.

Hvordan brevskrivning software hjælper

Salgsbreve er en af ​​de mest anvendte middel til at forbinde med potentielle kunder. I et godt salg brev, du informere læseren om din virksomhed og dens produkter eller tjenester og gøre en pitch, som forhåbentlig vil gøre læseren kontakte dig for yderligere oplysninger. Store salgsbreve inducerer læseren til at købe noget fra dig. Fordi disse breve direkte påvirke dit salg, de er en af ​​dine vigtigste business-værktøjer.

Salg brevskrivning software guider dig gennem processen med at skrive disse breve. Software hjælper med brev format og indhold, hvilket eliminerer meget af gætterier, der kan ledsage opgaven med salg brevskrivning. Ved at forenkle processen og have klar svar på dine spørgsmål, kan disse programmer reducere mængden af ​​tid, du bruger skriver. Det betyder, at du mail bogstaverne tidligere og begynde at bringe i nye forretninger hurtigere.

Overvejelser, når de køber software

Ikke alle software er skabt lige. Brevskrivning software skal være let at forstå, installere og bruge. Grundigt undersøge hver mulighed, før du køber det for at sikre, at den opfylder dine forventninger og vil tjene dine behov.

Den første overvejelse er softwarens pris. Mens du kan fratrække denne omkostning fra din skat som driftsomkostninger, bør programmet ikke være meget dyrt. Det er vigtigt at huske på, at softwaren ikke vil være din eneste omkostninger i produktion salgsbreve. Udgifterne til papir, kuverter, blæk og porto er udgifter, der vil også nødt til at finde ind i dit budget. Vær omhyggelig med ikke at blæse hele dit marketing budget udelukkende på dit nye program.

Softwaren format er en anden vigtig overvejelse. Har du downloade softwaren online eller har du købe en CD? Software leveres på en CD kan geninstalleres, hvis du har en uventet computer fejl eller opgradere dit system, men downloadede software er muligvis ikke tilgængelig for at genindlæse. Format imidlertid henviser også til softwarens systemkrav. Sørg for, at programmet er kompatibelt med dit operativsystem; det synes simpelt, men denne egenskab er ofte overset.

Bruge softwaren

Husk, at software er et værktøj, og ikke den afgørende faktor til udvikling eller ordlyden af ​​dine breve. Kun du kender ins-and-outs af din virksomhed, og hvad dine breve nødt til at indeholde, så de er effektive og produktive.