Sælges: KUNDER Tips

Pris og shoppere

Prisen er normalt et spørgsmål og ikke en reel grund til at købe eller ikke at købe. Prisen bør aldrig være et problem. Vi køber for convenince, til service, for noget vi tror, ​​vi har brug for, for at tilfredsstille et indfald, eller fordi vi kunne lide, hvad et salg person havde at sige om produktet. Når en kunde er "bare at kigge" det er op til sælgeren at skabe haster i at købe. Skal de køber nu, da prisen kan gå op, vil der være et fald i udbuddet, eller er det bare en bekvem tid til anden produktet. Vi, som købere i almindelighed, købe ting, vi ikke altid har brug for. Vi impuls køber, vi køber, fordi nogen gør os tror, ​​vi har brug for det nu.

Salg efter nummer

Selvom salget siger, er "det er et tal spil", er cold calling blive en dinosaur i salgsstrategi. Målretning de rigtige potentielle kunder er en mere praktisk tilgang, når du indstiller udnævnelser via telefon. I denne hektiske globale verden af ​​konkurrencen, kan gøre for en fast ansættelse sætte dig og din kunde på samme vilkår. Du ønsker et fangenskab publikum, når du taler om dit produkt og til gengæld, når tingene omplanlægges, er kunden at gøre tid til at lytte. Det er simpelthen kaldes salg med tidsstyring og ikke ved lotteri strategi.

Spørgsmål til indkøbere

Den gode start på stille et indkøb agent er "Hvem er de køber fra nu." At kende dine konkurrenter er vigtigt at sammenligne, hvad du har at en anden virksomheds produkter. Spørg køber, hvad de kan lide ved det andet produkt, hvordan tjenesten af ​​det andet selskab er, og er de tilfredse med tilgængeligheden af ​​produktet. Når du regne ud, hvad dit produkt kan have som en funktion eller gavn forhold til konkurrenten, spille op på dette punkt. Beder om hvad det vil tage at få salget er stærkt anbefales.

Øge den nuværende Customer Omsætning

Hvis du har taget tid og kræfter til at få en ny kunde, så har du angivet en tjeneste eller produkt, der har været til gavn for dem. De tror nu på dig, din virksomhed og de produkter og tjenester, du leverer. Hvad de ikke ved er de ekstra ting, du kan gøre for dem ud over, hvad du allerede har gjort. Nøglen til at øge de indtægter, de tilbringer sammen med dig, er at konsekvent holde kontakt med dem for at vurdere deres aktuelle behov og problemer. Kundernes behov ændrer kontinuerligt. Være en til at hjælpe dem med at vokse, klare sig bedre; bygge "deres" forretning, etc., ved fortsat at give den "perfekte løsning" til deres behov. Nogle gange vil du nødt til at være den ene til at afdække et nyt behov, ved at foreslå opgraderinger, nye ideer og konsekvent service. Gør 'hver' kunde - din "bedste" kunde.

Hold dine bedste kunder

Konkurrenter er altid målrette dine "bedste" kunder. De vil konsekvent forsøger at lokke dine kunder til deres side, ved at tilbyde nye ideer, nye tjenester, nye produkter og nye personligheder. Hvis dine kunder se, at de kan forvente det samme fra dig 'konsekvent', vil de blive din mest loyale virksomhed. Altid stræber efter at tilbyde mere til dine kunder, end de forventer ... efter du gøre salget. Ligesom du udsigten ... så gør dine konkurrenter.

Er du kunde?

Kunderne er mennesker ligesom dig og mig. Vi har mange ligheder (vi alle har brug for dit produkt), og vi er alle forskellige (jeg kan godt lide kaffe, vil du ikke røre ved ting). At være i stand til at justere din statur og adfærd til andre på subtile måder vil gøre dem føle sig mere tryg ved at gøre forretninger med dig.

Corporate Diversity citat

"Hold spørge dig selv," Hvad er det for et selskab ville min virksomhed være, hvis alle i det var ligesom mig? ""
- Brian Tracy

Hvis alle i mit firma var ligesom mig, ville der ikke være nogen nye ideer, ville alle se tingene ligesom jeg gør, og vi ville være meget begrænset i vores vækst.

Fornyet Forretning

Vidste du, at forskning har vist:

"90% af dine kunder ønsker at forny eller øge forretninger med dig hvert år?"

Forretningsviden

At beskæftige sig med dine kunder på en professionel måde, forstå deres behov og lokalisere dine specifikke produkt / service-værdier. Lær at forstå virksomhedens drift. Hver virksomhed er der for at opnå en fortjeneste. For at betjene med fortjeneste en virksomhed skal bygge volumen og holde omkostningerne nede. Dette indebærer deres indkøb, produktion, distribution og administration processer. Lær, hvad det kræver at drive en virksomhed for at forstå din kunde bedre.

Mangfoldighed i Sales

Mangfoldighed er et vigtigt business spørgsmål. Vores kundeemner og kunder kommer fra forskellige baggrunde, forskellige aldre, har forskellige religiøse overbevisninger, vælge forskellige livsstile, er forskellige køn, kulturer og sprog. Vores kundeemner og kunder har forskellige stilarter, smag, baggrunde, uddannelsesniveauer, evner, ser, personligheder, sympatier og antipatier, og har forskellige behov og problemer. Værdiansætte forskelle og ligheder i dine kundeemner, kunne arbejde med forskellige mennesker, og du kan sprede din kundebase.

Holde dine kunder

Det er blevet citeret af mestrene, at hvis du kan beholde yderligere 5% af din nuværende kundegrundlag hvert år, vil du øge din årlige indtægter ved meget mere end det. En god kunde bør altid have højere prioritet end et nyt perspektiv. Pas godt på dine kunder.

Udnævnelser

Den bedste måde at sætte aftaler er at begynde med en udsigt liste over personer, du ønsker at mødes med. Når du foretager telefonopkald, være parat til straks at vinde kundernes interesse i møde med dig. Jeg kalder disse ... Renter Oprettelse Bemærkninger. Vær dig selv, lad din personlighed komme ud, smile, udtrykke interesse i den person, du er taler med, og vigtigst af alt - give din samtale for at være ikke-truende (du er ikke forsøger at `sell` noget - undtagen udnævnelsen) ... du blot ønsker at stoppe ved og besøge et par minutter. Gør den anden person ønsker at mødes med dig:-)