Sådan vasker Windows

Sådan vasker Windows

Ideelt set bør vinduer vaskes to gange om året. Der er to primære metoder, som kan anvendes.

Rengøring Windows med en svaber

Det er den metode, som de fleste professionelle vinduespudsere, og resulterer i streak-fri, uplettede vinduer.

Hvad skal du bruge:

 • Opvaskemiddel
 • Sugefod
 • Ren svamp
 • 2 spande vand

Instruktioner:

 1. Bland din rengøring løsning, ved hjælp af 4 til 6 dråber opvaskemiddel til 2 liter varmt vand. Du kan også bruge 1 kop eddike til 1 liter vand eller 1 kasket fuld af ammoniak per 2 liter vand. Løsningerne virker lige godt, og det er egentlig bare et spørgsmål om personlig præference.
 2. Wet dit svamp med rengøring løsning og tør vinduet med brede cirkulære bevægelser. Vær meget opmærksom på hjørner og kanter, hvor skidt og snavs har tendens til at akkumulere.
 3. Dip sugefod i rent vand og derefter starte fra toppen af ​​vinduet trække det lodret ned (fra top til bund) stoppe en tomme eller to fra bunden.
 4. Tør sugefod, dukkert i rent vand, og gentag på den næste del af vinduet.
 5. Når hele vinduet er blevet renset, tørres sugefoden og køre det vandret langs bunden af ​​vinduet for at fjerne eventuelt resterende vand.
 6. Brug en ren papirserviet eller en fnugfri klud til at aftørre områder savnet af sugefoden (dvs. langs kanterne og i hjørnerne).
 7. Tør overskydende vand i vindueskarmen.

TIP: For stædig rest eller pletter (dvs. maling eller fast-on fugleklatter) forsigtigt skrabe med en ny barberblad. Omhyggelig selv; altid håndterer barberblade med største omhu. Det anbefales, at du bære arbejdshandsker eller bruge en skraber værktøj lavet til dette formål.

Spray og Tør

Denne metode er ikke så effektiv og er lidt sværere end gummiskraberen metode, men er nyttig for mindre vinduesruder, hvor en gummiskraber ikke passer.

Hvad skal du bruge:

 • Kommerciel Spray rengøringsmiddel til vinduer (den skummende slags fungerer bedst, da det ikke drypper)
 • Papir Håndklæder, avis, eller en fnugfri klude

Instruktioner:

 1. Spray på renere i en "S" mønster zig zag på tværs af hele ruden.
 2. Ved hjælp af en ren køkkenrulle, tørre vinduet i en cirkulær bevægelse. Kassér køkkenrulle
 3. Brug en anden ren køkkenrulle, tørre den resterende rest fra vinduet med en jævn cirkelbevægelse.

TIP: Hvis du vil spare penge og undgå fnug i at blive efterladt på vinduerne, kan avisen anvendes i stedet for papirservietter.

Sådan Clean Forhøjet udvendige vinduer

Medmindre du har sidehængte vinduer, der kan åbnes og rengøres inde fra huset, kan anden historie vinduer være en udfordring. I sidste ende den bedste måde at nå kanten af ​​disse vinduer til rensning er at bruge en stige. ALDRIG hænge ud eller dingle fra et åbent vindue til rengøring eller noget andet formål!

 • Undersøg din stigen grundigt før brug for eventuelle fejl eller problemer. Brug ALDRIG en stige, der vises beskadiget eller ustabilt.
 • Sørg for, at stigen er høj nok til sikkert at nå vinduer uden at stå på de to øverste trin. .
 • Placer stigen ved siden af ​​huset, så den hælder på fast overflade. .
 • Læn dig aldrig din stigen op mod en tagrende for support. Den tagrenden er ikke stærk nok til sikkert at støtte stigen eller dig. .
 • Læn dig aldrig din stigen op mod vinduet glas. .
 • ALTID arbejder med en partner eller nogen i nærheden i tilfælde af en nødsituation. .
 • Sørg for, at stigen er sikkert placeret på jorden og er så jævn som muligt. Mange isenkræmmere sælger stigen stabilisatorer. Det er også nyttigt har nogen stå i bunden til at holde stigen for ekstra støtte. .

Rengøring Windows fra en Ladder:

 1. Placer stigen på et sted, hvor du nemt kan nå det vindue, du er rengøring uden hælder til den ene eller den anden side. TIP: Hvis dit hus har aluminium sidespor, wrap en klud omkring den del af stigen læner sig op ad bygningen, så det er mindre sandsynligt, at ridse sidespor. Fastgør den med en elastik.
 2. Carry så lidt som muligt, når klatring stigen, hvilket gør ekstra ture, hvis du har til. TIP: Hvil rengøringsmateriel på vinduet klippeafsats, eller hænge dem i en spand fra stigen (mange isenkræmmere sælger værktøjer designet til dette formål). Du kan også bære en håndværker s forklæde eller værktøjsbælte at hjælpe med at holde dine leverancer, mens du arbejder.
 3. Hold din vægt jævnt centreret.
 4. Brug enten rengøring beskrevet ovenfor, arbejder på kun ét vindue ad gangen. Pass rengøringsmidler fra hånd til hånd bag ryggen, så du ikke bliver fristet til at læne sig tilbage og også for at undgå at ridse eller beskadige sidespor på dit hus.

Yderligere Tips

Hvis du har en frygt for højder eller har svært ved at arbejde på en stige, bør du ringe til en professionel til at rense uden vinduer. Mange virksomheder tilbyder vindue rengøring til meget rimelige priser. Tjek din lokale gule sider. Du kan også kontakte din lokale handelskammer. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende kvalitet eller omdømme lokale vindue rengøring, tjek dem ud Better Business Bureau, før du leje.