Sådan Vælg Woodcarving Tools

Woodcarving kan defineres som en kunst at skabe og udsmykning træ ved at skære med en skarp håndholdt værktøj. Der har været Træskærer siden det tidspunkt, hvor mennesker har brugt værktøj. Disse værktøjer producere skåle og kopper med detaljerede værker af ren kunst. De er ansvarlig for at gøre træskærerarbejde interessant og stærkt appellere til udøvere i alle kulturer verden over. Hvis du er interesseret i at snitte i træ, skal du lære, hvordan du vælger værktøjer, der anvendes til træskærerarbejder.

  1. Det betyder, at du er nødt til at blive fortrolig med de forskellige værktøjer, før du begynder at købe værktøjer, du måske aldrig bruger. En grundlæggende værktøjssæt normalt omfatter en udskæring kniv, gouge, mejsel, V-værktøj, veiner og skarphed udstyr. En udskæring kniv anvendes til at skære, skære og udglatning træet. En gouge er en buet forkant til udskæring runder, fejer kurver og lavninger. Den mejsel anvendes til rensning plane overflader og linjer. V-værktøj er til at sætte fokus på linjerne. Og veiner er en dyb hulning med en skærekant formet til et U. og skarphed udstyr er vigtig i opretholdelsen af ​​kanter. Også en hammer, sammen med en speciel skrue vil fuldføre en carverâ € ™ s kit.
  2. Det har altid været et dilemma for begyndere i træskærearbejde at producere deres egne træskæring værktøj. Således foreslås det, at disse uerfarne woodcarvers begynde med amatør værktøjer, som har kortere længde shanks, sammenlignet med de værktøjer, der anvendes af avancerede Træskærer, hvilket gør dem lettere at håndtere. Professionelt værktøj med længere skaft giver mere arbejde at gøre på én gang. Men både faglig længde og amatør længde værktøjer giver samme størrelse og sweeps. Værktøj er skiftevis poleret og skærpet. Ofte skafterne og klinger af værktøjerne er rene og glatte. Værktøjshåndtag er for det meste lavet af træ, men markedsfører i dag tilbyde forskellige stilarter. De kan være runde, ottekantet, kvadreret med vinklede kanter, håndtag med enkelt eller dobbelt hoops, plasthåndtag, læder udjævnet håndtag eller gummieret håndtag.
  3. Men uanset stil appellerer til dig, huske på, at redskaber skal være meget skarp for at levere deres funktion. Du skal dog altid huske, at det er umuligt at have et komplet sæt træskærerarbejde værktøjer. Disse værktøjer afhænger af, hvilken slags projekt, du ønsker at opnå. Der er værktøjer, der anvendes til udskæring en blomst, der måske ikke være hensigtsmæssigt, hvis du ønsker at skære en gudinde.
  4. Du vil også nødt til at holde på opdatering og tilføje din samling af værktøjer, så du får nye teknikker i udskæring. De ovenfor omtalte værktøjer er de mest almindeligt anvendte og set i en grundlæggende værktøjssæt til træskærerarbejder.
  5. Du er nødt til at fortsætte med at bruge dit værktøj, fordi, som du fortsætte med at bruge dem, vil du være i stand til at møde dig carving behov. Det giver mening at altid holde bits finpudset og i god stand for at beskytte dine investeringer i disse værktøjer.
  6. Du kan holde dine værktøjer i stor tilstand ved at gemme dine bits i en holder for at holde dem fra at ramme hinanden, ikke at anvende for meget pres, mens du bruger det, rengøring det med en messing børste og fjern savsmuld efter brug.

Disse er blot nogle af de tips, der er bestemt for god vedligeholdelse af dit værktøj. Husk, at god vedligeholdelse forlænger levetiden af ​​de værktøjer, du har.