Sådan Vælg Prom frisurer

Den store aften er her endelig: Prom Night. Du har den kjole, sko, taske, og nu har du kun én brik i puslespillet til venstre, den perfekte hår. Prøv at vælge et look, der vil fladere dit ansigt, kjole, og personlighed. Hvis du føler dig overvældet, ikke. Det er en meget mere enkel end du måske tror. Følg blot disse få trin for at vide, hvordan man vælger en fabelagtig prom frisure.

Overvej din kjole. Hvis det er traditionelt, gå med en mere formel frisure. Hvis du har valgt at tænke uden for boksen, skal du sørge for at finde en frisure, der vil supplere denne funky look.

Find inspiration. Blad gennem dine foretrukne modemagasin, eller tænde for dit tv. Se på, hvad der er hot i berømthed hår, og trække inspiration fra disse udseende. Når du finder, hvad du er kig til enten rippe siden ud eller lave nogle notater. Det er et stort skridt i retning af at vælge din prom frisure.

Bestem din ansigtsform. For eksempel, hvis du har en firkantet ansigt, kan du overveje pandehår eller totter af hår til at indramme ansigtet. Dette vil hjælpe balance dit skarpe kæbe linje. Hvis dit ansigt er ovalt, er det ikke nødvendigt. Du kan gå videre og slick dit hår tilbage til en slank og sexet look. Der er flere muligheder at vælge imellem. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre, så kan du overveje at konsultere en stylist.

Hold dit budget i tankerne. Hvis du allerede har tømt din pung til at købe den kjole, kan du spørge kæreste eller din mor til at hjælpe dig style dit hår. Hvis du har nogle kontanter til venstre, gå videre og lave en aftale på din favorit salon. Udnyt din stylist ekspertise og bede ham om nogle forslag til at hjælpe dig med at vælge den perfekte prom hår. Hvis du trak et billede fra magasinet, vise ham. Han kan fortælle dig, om det er det rigtige look til dig, eller hvis du skal gå i en anden retning.

Når du har din frisure på plads, være forsigtig. Du ønsker ikke alt det hårde arbejde, og i nogle tilfælde hårdt tjente penge, at gå til spilde. Her er et sidste tip: bære en knap-down skjorte, mens dit hår bliver stylet. Du ønsker ikke at risikere at ødelægge din omhyggeligt udformet frisure ved at skulle trække en skjorte off over hovedet! Forhåbentlig disse skridt vil gøre vejen til at vælge den perfekte prom frisure lidt mindre ujævn.