Sådan Treat Bipolar og angst Uden medicin

Der er flere nøgleaspekter en persons psykiske sundhed. Denne bipolar behandlingsplan oversigt er baseret på de centrale aspekter.

Forskere har konstateret, at bipolar samt angst ofte skyldes miljøfaktorer, genetiske pre-dispositioner (eller måske omstændigheder opdragelse), og en bio-kemisk ubalance. Vi kan ikke forandre vores genetiske dispositioner, eller omstændighederne i vores opdragelse, vi kan træffe foranstaltninger for at skifte de andre faktorer, der bidrager til disse lidelser.

En kemisk ubalance kan skyldes flere forskellige faktorer. For eksempel alkohol og stofmisbrug have en dramatisk effekt på den kemiske produktion i vores hjerner. Andre stoffer, såsom tobak kan også have en effekt. En usund kost eller vitaminmangel kan være er en vigtig faktor også. Fødevareallergi (f.eks allergi til mejeriprodukter eller hvedegluten (Fundet i brød, pasta og andre produkter hvede) kan også forårsage en kemisk ubalance. Undersøgelser har også vist, at vi kan ændre den kemiske sammensætning i vores sind blot ved at gentage den samme former for Tanker og følelser. Environment spiller også en vigtig rolle i den kemiske sammensætning af vores hjerner. For eksempel vil en person, der har i en krig er en helt anden kemiske sammensætning fra en person, der aldrig har oplevet yderste vold.

Med henblik på at skabe og bevare en sund kemiske balance i hjernen har en person til at se på alle disse vigtige aspekter af livet:

MIND:

En sund sjæl skal have både intellektuelle, og kreativ stimulus.

 • Lære noget nyt (der næsten umuligt ikke gøre) dagligt hjælper. F.eks finde et motiv, interesserer dig, og laver nogle forskning online eller på biblioteket.
 • Kreativitet i enhver form kan terapeutisk og en effektiv del af bipolar behandling. Dans, sang, skrive poesi og musik, og gør håndværk projekter - selv simple, såsom indfarvning i en malebog - vil levere en positiv virkning på en persons mentale tilstand.
 • Gentagelse positive tanker er bevist medicinsk forsøg af bipolare behandling for at forbedre kemiske balance i sindet. Leder i spejlet hver dag og sige til dig selv: "Jeg kan godt lide farven på øjnene", for eksempel, vil forbedre en persons humør over tid.
 • Også tage sig tid til at finde skønheden i verden omkring os er en anden måde at stimulere en god kemisk balance. Gå en tur, og tage varsel ... "Sikke en smuk blomst." "Det er en cool søger sky.« »Det dufter godt herude." "Hvad en spektakulær solnedgang!" ... Du får billedet.

En af de bedste programmer derude til at lære at omprogrammere din mentale kemiske sammensætning er kognitive tænkning terapi. Det er især effektiv med Type I bipolar behandlingen.

Krop:

Først og fremmest, når det drejer sig bipolær behandling, jeg kan umuligt understrege nok vigtigheden af ​​at være clean og ædru. Tobak wreaks desuden ravage om personens mentale og følelsesmæssige saldo. Narkotika, alkohol og tobak er alt gift. Den følelse af "eufori» De producerer da en person først forsøger de vores kroppens måde at forsvare dets self fra toksiner, der er pludselig stede i vores systemer. Over tid denne "eufori» ofte svinder, og vi er tilbage med et fysisk behov for at få flere af disse giftstoffer at komme igennem vores daglige liv. Men de er stadig giftstoffer og vil de til sidst forårsage alvorlige helbredsmæssige problemer.

Hvis man bliver afhængige af for noget, man i forvejen kender dette. Holde op nogen vane er frygtelig vanskeligt, og en person nærmest altid brug for hjælp udefra at gøre den. Men hvis du er seriøs omkring din mental sundhed, er det vigtigt, at du gør.

Kost og motion er lige så vigtigt i bipolar behandling. Indkredsning vitaminmangel og fødevareallergi er et godt første skridt. Den bedste kilde til vitaminer er og har altid været frugt og grønt. Omeletter (Jeg anbefaler et æg erstatning ligesom æg piskeris) og smoothies har en fantastisk måde at integrere dem i din kost.

Fuldkorn (I know ... men, du at vænne sig til det, og i sidste ende foretrækker dem) er den bedste kilde af kulhydrater. Der er brød foretages uden mel (de føler lidt stive ved første, men efter et par uger spist dem, jeg svor off white brød), der er ekstremt høj i fiber, (andet stor ting at have på din kost) er meget paafyldning, samt vil opfylde dit daglige fuldkorn kravet i to skiver.

Udskæring højt raffineret sukker fødevarer vil finde ny energi. Det er meget hjælpsom efter en person lider af depression. Skære ned på fedt og kolesterol vil ikke kun hjælpe din energi niveauer, men skære ned på hjerte risikofaktorer samt. Dette er ikke nyt nyhed ... Men mange mennesker ikke klar over virkningen af ​​disse ting i deres mentale og følelsesmæssige velbefindende.

Enhver person bør være at få mindst 30 minutters fysisk aktivitet dagligt. Jeg endnu ikke har fundet en bedre fysisk aktivitet end walking. Men det er et spørgsmål om personlig præference. Jeg vil ikke anbefale nogen mere end 30 minutter uden at tale med en Dr. første. Hvis du er virkelig ud af form, eller har en ukendt helbredstilstand, kan du virkelig såre dig selv, hvis du ikke kontakte en Dr. før du starter en daglig øvelse rutine.

Men igen hvis du mener det alvorligt psykisk sundhed, DO IT! Motion er nok den stærkeste våben imod depression og ængstelse med undtagelse af ...

SPIRIT:

Da jeg besluttet at gøre det, jeg skulle til at forlade denne del ud af det. Dette emne kan være så omdiskuteret! Men ... Dette er den eneste mest effektive del af mit bipolare behandlingen.

Alle efter min mening, har brug for en højere magt. Et at de mener det alvorligt. Spirituel vækst er lige vigtig til vores mentale og emotionel sundhed som enhver kost eller motion program. Jeg er her for prædike til nogen. Jeg er en fast tilhænger af sameksistens. Jeg ikke ønsker nogen der kommer for mig at få forstyrret, fordi jeg har delt min religiøst synsvinkel. Venligst, hvis du ikke er enig med mig om dette, bare springe denne del af min behandlingsplan.

Når det er sagt Jeg vil gerne dele med dem der pleje at vide, at jeg har indgået et stærkt forhold til Gud. Jeg for nylig blevet døbt i karismatisk kristen Kirke, både vand og i Helligånden. Jeg kan umuligt give udtryk den store forskel det har gjort i livet. Nu, at Jesus er med mig, jeg føler ærligt, at intet kan være imod mig.

Da mit psykose var af bibelsk karakter, lære om Gud, og læse hvad Bibelen har at sige, har afsløret sandheden om disse tanker for mig. Jeg engang saa rædselsslagen Gud samt mulighed, denne verden kunne ophøre. Det bruges til at bevirke mig angst hver gang jeg så et billede af Jesus, fordi jeg var så bange for ham, og hvad jeg troede han mente med hensyn til fremtiden.

Min åndelige rejse har ikke været let.

Mange religioner æder frygten for helvede og "i slutningen af ​​verden" at overbevise folk, som de må tro, eller omkomme! Det kan være sandt. Men Bibelen også siger tvunget tro ikke tro overhovedet. Og den siger at disciplene skulle spredning ordet over Hans kærlighed at vi. Det tog mig omkring fem år for at faktisk finde en kirke, der adlød den kommando.

Det er trist.

Ok, nok om Kirken. Jeg ærligt mener at hvis du virkelig søger åndelig oplysning af hele dit hjerte, vil du finde det. Og det er meget vigtigt hertil hvis man vil have fuldstændig psykisk helbred. Der er to grunde til.

 1. Vi kun human.
  Jeg er enig i, at vi alle skulle være ansvarlige for vores egne handlinger. Jeg tror også, det er vores ansvar, som mennesker anerkende at vi ikke kender det hele, vi kan ikke klare det alene, og vi har brug for hjælp. Vi kan umuligt klare sig gennem denne turbulente livet kun bruger vores egen kraft. Mennesker, der er isoleret gå amok inden for få dage. Vi har brug for en andens vi kan regne med. Det vil være rart, hvis vi kunne regne andre mennesker, men vi kan virkelig ikke. Vi skal have et højere effekt, at vi elske og tilliden. Hvad kan skade dig om din bedst ven er almægtig væsen der elsker du gerne sindssyg ??
 2. Vi har alle uløste problemer af skyld, vrede og afhængighed, som er vanskelige at overvinde.
  Medmindre er du psykotiske, eller en malign narcissist, er der noget, du har udført i dit liv at du fortryde. And ... Der noget forfærdeligt, at der skete dig, at du ikke kan give slip på. Der er kun én væsen, der kan virkelig forstår, hvad du har været igennem, hjælpe dig igennem det, give dig styrke, og tilgive, hvad fejl du har lavet, hvis du spørger. Det er jeres Gud.

Men du nødt til at gøre det, at finde din Gud.

MILJØ:
En god hjemmet og sociale miljø er ekstremt vigtigt, når det kommer til bipolar behandling.

Mental og følelsesmæssig vækst kan ikke lade Hvis du konstant er omgivet min negative mennesker og stimuli. Læs kig på dine omgivelser. Undersøg din underholdning. Har du konstant læse bøger, se film og tv-programmer, der sensationalize vold, Vrede, fortvivlelse, eller andre negative følelser? Hvor ofte du eksponeres til billedet af person få ondt vers få hjælp? Har gruppe mennesker du knytte med har sunde vaner? Har de bidrager til den negative stimulus, du modtager dagligt? Har du konstant udkig efter bekræftelse af det modsatte køn? Har dit forhold haft sundt?

Jeg er ikke fortæller jer at overlade dem du bekymrer sig om, selv under nogle omstændigheder kan være nødvendigt. Hvad jeg siger er, at hvis du alvorligt med jeres bipolar behandlingen, skulle du overveje placerer dig steder samt blandt folk, bliver med en positiv effekt på jeres mentale sundhed oftere. Tilmeld grupper at du er interesserede i hvor du kan udvikle sundt platoniske relationer til andre ligesindede.

Det er ikke altid så nemme at gøre, som det er at siger. Nogle mennesker bliver fanget fælden med at se til køn for ledsagelse uanset hvor de befinder sig. Er dette et problem på dig skal du overveje søger grupper, der er specifikt til kvinder eller mænd. Kirker har ofte den slags aktiviteter. En anden godt sted at kigge er dit lokal rekreation eller medborgerhus (ligesom YMCA). Disse steder er ofte værter retreats til mænd eller kvinder samt andre fordelagtige klasser og aktiviteter. EF colleges tider tilbyde undervisning til ikke- eleverne som godt.

Hvis du har den sociale angst, kan det være nemmere at tilslutte et online community ligesom MySpace, Friendster eller Facebook. Ofte kan du finde grupper indenfor disse websteder, der kan interessere dig. Det vil også give dig muligheden at interagere med andre, uden sætte dig selv i en ubehagelig indstilling. MySpace selv giver mulighed for anonym. Men igen, skal du passe på med ikke at falde i fælden med at lede efter bekræftelse fra det modsatte køn.

SELF:
Det er sådan en hård en at lære.

Ingen ønsker mærkes som "egoistisk" eller "selvcentrerede". Men det virkelig er nødvendigt bipolar behandling, en persons mentale og følelser velvære, at bruge tid og penge til at gøre din SELF glad.

 • Købe ny makeup eller tøj, kan gøre undere for en persons stemning. (Pas på ikke at overforbrug, hvis du har en manisk fase!)
 • Hold dig på personlig hygiejne. Duftende sæbe, olie og boble bade er fantastisk til afslapning, og kan få dig til føle sig smuk. En ren mund er vigtigere end du måske tror for en persons humør.
 • Såfremt du er nødt mangler, du har ønsket at fastsætte (tandblegning, hårfjerning, spa facial, a hår klippe, etc.) gøre det! Ofte er billige løsning, kan du kigge ind.
 • Få en massage.
 • Tænk over, hvad, du ønsker, og hvad vil gøre dig glad, og hvordan du kan få eller gøre disse ting.
 • Hold en dagbog. Det var sååå svært for mig i første omgang.
  Skrive ned dine tanker og følelser kan være en stor hjælp på mange måder. Det hjælper med at organisere dem og den viser dem for dig til at læse senere. Nogle gange er vi ikke selv klar over, hvor irrationelt vi er indtil vi læse vores egen kalender.
  Hvis du hader at skrive men har ikke noget imod at skrive lave en digital dagbog. Eller brug dit digitalkamera for at oprette en video dagbog, og uploade den til et specielt sted på din computer.

Opmærksom til alt dette dagligt kan føle umuligt at nogen med en bipolar eller angstsygdom. Prøv ikke at gøre det hele på én gang. Du vil ikke begynde at styre dine lidelser natten over. Healing tager tid. Prioriter. Arbejdet med ét mål gangen. Når du komfortabelt har integreret en af ​​disse ting ind dit liv, at arbejde på den næste. Det kan tage uger, måneder eller endda år, afhængigt af sværhedsgraden af ​​din sygdom. Langsom og støt vinder løbet. Giv ikke op.

Der er ingen "one-size bipolare behandlingsplan." De oplysninger jeg her har givet bør skræddersys af dig og din læge til at oprette en bipolar behandlingsplan, der er rigtige for dig! Venner og familie bør også deltage i din behandlingsplanen. Du bør have en støtteordning mellem dine venner eller familie, der kender til dine forstyrrelser, som vil hjælpe du forpligte sig til din bipolar behandlingen.

Du skal bo begås for at være vellykket. Relapse forebyggelse kræver vide, hvad dit udløser er, og havende en "slagplan" til at styre dine symptomer, når de opstår.

Sarah inviterer dig til finde yderligere information om sindet udviklings- og emotionel sundhed samt mere om hendes egen personlig rejse.