Sådan Train til din første Ironman TriathlonIronman Triathlon er en streng test af din styrke, udholdenhed og udholdenhed. Der er mange måder at opbygge dig selv op for at sikre, at du overlever din allerførste Ironman konkurrence. Ikke blot vil du nødt til at træne din krop til at fuldføre alle tre forskellige fysiske tests (svømning, cykling og kører), vil du også nødt til at sørge for, at din kost supplerer din træning. Husk på, at der er mange forskellige Ironman triathlon træning regimer derude, og nogle appellerer til et særligt organ type og mål. Nogle er meget grundig og imødekomme mere til de hardcore atleter, mens der er dem rettet mod den afslappede fitness buff. Ideelt, før du beslutter dig til at konkurrere i en Ironman triathlon, har du haft erfaring med høj atletisk aktivitet såsom konkurrencedygtig svømning eller langdistance-løb. Sørg også, at din læge giver dig grønt signal at deltage i en Ironman konkurrence. Hvis dette er dit første Ironman triathlon, her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at komme igennem løbet.

Måned 1

Uddannelse til Ironman normalt tager 20-36 uger afhængigt af den fysiske tilstand youâ € ™ re allerede i. Den første måned af din træning bør fokusere på at forberede din krop til streng fysisk aktivitet bliver du gennemgår. Betragt denne gang som en månedlang opvarmning, hvor du opbygger din udholdenhed. Det er tid til at fokusere mere på dine teknikker, især i svømning. Hold dine sessioner ved lav intensitet niveau. Forventer at være uddannelse i 8 timer hver uge, og tage en ugelang hvile efter en måneds træning.

Måned 2

Her er tid til at fokusere på din styrke og udholdenhed for hver sport. Hver uge, koncentrere sig om at gøre netop ét aspekt af triathlon, hvorvidt løb, svømning eller cykling. Da træningstimer stige her, skal du jævnligt holde dit fysiske helbred i skak for at undgå skader. Husk, ita € ™ s ikke anbefales, at du deltage i en maraton eller race på noget tidspunkt under træningen. Opsvinget perioden efter, der kan gøre dig falde bagud på din Ironman træning. Efter fire uger, kan du give din krop hvile i en uge.

Måned 3

På dette tidspunkt, vil du blive uddannelse i gennemsnit 15 timer om ugen. Hold øje med din mentale sundhed på dette tidspunkt, og sørg for at donâ € ™ t overdrive det. Du kan mindske intensiteten af ​​din træning, men ikke skære ned på timerne. Jo mindre du træner for triathlon, jo mindre er risikoen for at fuldføre løbet.

Måned 4

Her er der, hvor du opbygger din kondition til det optimale niveau. På dette tidspunkt bør du have en generel idé om din generelle udholdenhed og udholdenhed niveau. Det er tid til at fokusere mere på at tilpasse din teknikker og koncentrere sig om at forbedre hvert enkelt aspekt af løbet. Det centrale her er konsistens. Itâ € ™ s bedst at gå let på dig selv i de første par minutter af hvert løb, ellers youâ € ™ ll ender med at gå den sidste halve time af triathlon.

Ironman triathlon træning er mere end bare om dit fysiske helbred. Det kræver også hårdt beslutsomhed og mental condition. Bare sørg for, at youâ € ™ re dedikeret til din træning regime, og du vil helt sikkert lykkes i efterbehandling din første Ironman triathlon.

Relaterede artikler