Sådan Tips om Skrivning af en pressemeddelelse

En pressemeddelelse eller pressemeddelelse er skrevet for at annoncere eller informere publikum om en person, en begivenhed, en virksomhed eller et produkt, eller noget, der kan give værdi til en forbrugergruppe. En del af den cyklus af pressemeddelelsen ville være dens udbredelse, at sikre, at et bredt publikum ville få adgang til den. Distributioner Pressemeddelelse normalt rettet mod avis- og magasin redaktører og tv og radionet.

For effektivt at skrive en pressemeddelelse, vil den første retningslinje, du skal huske er at opretholde en balance mellem kreativitet for at fange opmærksomheden hos læseren, og professionalisme for at lade læseren vide, at frigivelsen er faktuelle og ikke bare blomstrende propaganda . Den praktiske anvendelse her er at sikre de indledende sætninger er opmærksomhed opsigtsvækkende og enestående, men sørg for at undgå klichéer og for høje. En anden måde at anvende dette ville være at fastholde faktuelle oplysninger, men at præsentere det på en original måde. Et andet ord om information: sørg for, at du ikke udelader nogen vigtig detalje - specifikt hvem, hvad, hvornår, hvor og hvordan af emnet. Det nytter ikke at skrive en smukt formuleret pressemeddelelse, som ville udelade vigtige detaljer.

Inkluderet i de tips, du behøver at huske er at holde din pressemeddelelse kort. Det er vigtigt, at du går med den typiske læserens opmærksomhed span; din strategi skal se sådan ud: Åbn stærk, give oplysninger, men sørg for at præsentere det på en måde, at fastholde læserens interesse, og derefter lukke omgående en teaser (eller med noget, der kunne have læseren på udkig efter mere) eller ved gøre referencer tilbage til åbningen.

Husk, at en pressemeddelelse er ikke det samme som reklame. I stedet for at bruge hyperbolske udtryk som "den bedste", "lederen", osv, er det bedst at bruge kvantificere og kvalificere udsagn som "to-tiden grand prisvinder af de bedste Consumer anmeldelse Award". Men sørg for, at du undgår jargon, som begrænser din pressemeddelelse appel til den generelle publikum.

Et andet tip er at sørge for, at du skriver din pressemeddelelse med læseren i tankerne. Husk, noget eller nogen kunne præsenteres på en række forskellige perspektiver: vælge en egenskab, at du bedømme vil appellere mest til læserne, og derefter udnytte det. Det centrale her er at huske, at dine læsere skal se relevansen af ​​pressemeddelelsen til deres liv, og de bør straks se, hvorfor de skulle holde på læsning.

Det er vigtigt at kende de forskellige elementer, der indgår: bortset fra den faktiske pressemeddelelse, indeholde ordene, "PRESSEMEDDELELSE" i fed skrift, kontaktoplysninger af selskabets talsmand, samt dato og sted, hvor frigivelsen er udstedt fra.

Hvis du ønsker at se nogle pressen prøver online, skal du checke Pressemeddelelse Skrivning hjemmeside på press-release-writing.com, sammen med gratis skabeloner, der vil helt sikkert hjælpe dig med at strukturere dit eget indhold. Andre websteder, der giver nyttige prøver og skabeloner inkluderer pressrelease.lifetips.com, 24-7pressrelease.com der også har pressen distribution for et gebyr, eller du kan have nogen skrive en pressemeddelelse for dig; tjek pressreleasing.com for disse tjenester. En anden hjemmeside, som du sandsynligvis vil finde nyttigt er Business Wire på businesswire.com.

Held og lykke, og har en lykkelig tid på at skrive!