Sådan tilføjes en blog til instrumentbrættet i Blogger

Sådan tilføjes en blog til instrumentbrættet i Blogger


Spekulerer hvordan du tilføjer en blog på instrumentbrættet i Blogger? Du kan tilføje blogs, du bidrager til på instrumentbrættet eller du kan tilføje dine favorit blogs på instrumentbrættet, så du kan hamle op med dem alle på ét sted. Hverken opgave er kompliceret, og begge kan gøres med lidt mere end et klik på en knap.

Forklaring af en Dashboard

Når du starter en blog i Blogger, er du nødt til at styre den fra et sted bag kulisserne, så du kan planlægge indlæg, justere indstillingerne efter behov, se, hvor mange tilhængere hver af dine blogs har, redigere dine indlæg, oprette dine indlæg, og mere. Instrumentbordet er stedet, hvor du kan gøre de administrative opgaver, der er involveret i at køre en blog eller flere blogs på Blogger hjemmeside. Det er også et sted, hvor du kan holde styr på de blogs du nyder at læse, så du kan opdatere din egen blog og se, hvad andre bloggere har været udstationering seneste, så godt. Medmindre du deler en blog med en anden, eller du lader dem ind på din adgangskode, vil ingen have adgang til instrumentbrættet.

Sådan tilføjes en blog til instrumentbrættet i Blogger

Tilføjelse af en blog på instrumentbrættet i Blogger er enkel, uanset om du forsøger at tilføje og køre en anden blog på din egen eller hvis du blot ønsker at blive mindet om at læse de nye stillinger på en af ​​dine favorit blogs, du besøger.

  • For at tilføje en af dine egne: I instrumentbrættet, er der en knap, der hedder Opret en blog. Når du opretter den nye blog, vil den automatisk dukke op i instrumentbrættet. Du vil være i stand til at opretholde den nye derfra, sammen med dine eksisterende blogs.
  • At følge en andens blog: Kig efter en Følg knap forbundet med Google Friend Connect på de blogs du kan lide. Når du klikker for at følge, vil det blive tilføjet til din dashboard nederst på siden. Hvis der ikke er knap Google Friend Connect, skal du rulle til toppen af ​​bloggen og se efter en farvet stribe, der giver muligheder som Dashboard, Log ud, næste blog, Rapporter misbrug, og Share. I denne strimmel af muligheder, vil du se Follow. Dette vil også tilføje bloggen på instrumentbrættet.

For at tilføje en blog direkte fra dit betjeningspanel, skal du rulle ned til Reading List sektionen og klik på Tilføj. Indtast webadressen på den blog, du gerne vil følge. Hvis du i øjeblikket har blogs, du følger via Google Reader og du gerne vil konsolidere din liste, kan du klikke på Tilføj i Reading Liste over instrumentbrættet igen og vælg Importer fra Google Reader i stedet for Tilføj fra URL. Rul ned på listen over blogs, du følger i Google Reader og vælge dem, du gerne vil føje til instrumentbrættet.

Når du vælger at følge en blog, vil du blive bedt om i et popup-vindue, om du ønsker at følge offentligt eller privat. Hvis du vælger offentligt, vil dit ikon tilknyttet din blog Vis på deres liste over tilhængere og andre vil være i stand til at se, at du følger den pågældende blog. Hvis du vælger privat, vil du stadig få opdateringer på instrumentbrættet, men ingen vil se, at du følger denne blog. Når du har besluttet, om du gerne vil følge offentligt eller privat, skal du klikke på "Følg denne blog" for at føje den til instrumentbrættet.

Efter en FTP blog fra navigationslinjen øverst eller fra dit betjeningspanel, vil ikke advare forfatteren af ​​bloggen, at du følger hende. Men hvis hun har Følger knappen på bloggen (en widget), vil hun vide, at en ny person følger hende.At lære at tilføje en blog på instrumentbrættet i Blogger ikke tager for meget tid eller kræfter overhovedet. Det virkelige arbejde kommer i, når du arbejder på dine blogindlæg eller finde alle de fantastiske blogs derude, du ville elske at læse på en regelmæssig basis.