Sådan Tilføj regneark i Excel

Mange mennesker bruger Microsoft Excel nu, til forretningsbrug eller til personlig brug. Virksomhederne kan bruge dette program af mange årsager; hovedsagelig for at gøre deres regnskab. Husejere kan bruge dette program til at holde styr på deres indkomst, regninger og budgetter. Med Excel, er der mange ting man kan gøre med den. Nogle af disse ting gør diagrammer, hvilket gør formler, så Excel vil gøre visse typer beregninger i celler eller søjler, hvilket gør kalendere, og man kan tilføje regneark i Excel. Trin for trin instruktioner er angivet nedenfor.

  1. Når du åbner op Excel, vil du se en smuk ikon i langt, øverste venstre hjørne del af programmet.
  2. Når du går ind i den øverste ikon, vil du se flere muligheder, ligesom nye, åbne, gemme, udskrive, og så videre. Over for den langt, nederste højre hjørne af kassen muligheder, vil du se en lille Excel-indstillinger blok.
  3. Gå ind på dette ikon for at se flere muligheder.
  4. Den første boks, der åbner skal have ordet "populære" fremhævet, over til øverste venstre side. Hvis det ikke er markeret, svæver over den med musen og klik på den for at fremhæve den. Boksen vil vise siden med de muligheder for at tilføje regneark.
  5. Der er tre afsnit i denne boks. Du skal vælge afsnittet "Når du opretter nye projektmapper".
  6. I henhold til denne sektion, kan du tilføje regneark i Excel under den del, hvor der står, "Medtag dette mange ark". Du kan holder musen hen over det antal, de har i dette rum, og ved hjælp af den venstre side af musen, tredobbelt klik med musen, og det vil fremhæve dette nummer for dig, og så kan du skrive dit eget nummer på dette område. For eksempel, hvis du vil have 8 sider i projektmappen, vil du skrive 8.
  7. Klik på det felt, der siger "ok", og når det går tilbage til din Excel-projektmappe, skal du åbne en ny projektmappe. Du vil gå ind i øverste venstre ikon igen.
  8. Find ordet "nye" og gå ind i det; anden boks vil åbne op.
  9. Dobbeltklik med musen på ikonet, ved hjælp af den venstre side af musen klikkere, og du vil se ikonet en projektmappe, der har titlen "blank projektmappe", midt i den store kasse.
  10. Din nye projektmappe vil åbne op for dig, og det skal vise dig mængden af ​​regneark, du har valgt at få i nye projektmapper. Du kan kontrollere dette ved at kigge i bunden af ​​siden, og du vil se dem på listen.

Hvis du ønsker yderligere information om andre fantastiske ting, du kan gøre med Excel, eller du ønsker at lære nye ting og / eller rette noget i Excel, Microsoft har en hel video tutorials for hvert aspekt af deres Office-programmerne. Dette ikon findes i øverste højre hjørne i Excel, under ikonet spørgsmålstegn. Spørgsmålstegnet er normalt blå og er meget lille. Også under Excel-indstillinger, under ressourcer, hvor du gik ind for at tilføje regneark i Excel, kan du finde nogle andre meget nyttige oplysninger. Dette program har en masse spændende og afgørende ting, som alle kan gøre med det. Når du har lært mere om dette program, vil du spekulerer på, hvorfor det tog så lang tid at prøve det.