Sådan Tilføj nuller i Excel

Sig du er en online sælger og din måde at holde styr på din virksomheds resultater ved brug af Microsoft Excel. Så her du laver en oversigt over de tilgængelige produkter og er i færd med at indtaste produktkoder, der starter med nuller i den tildelte kolonne Excel. Men når du trykker på Enter på tastaturet for at gå til næste celle, de førende nuller bare forsvinder! Excel, en magtfuld kontor værktøj, det er, nogle gange gør kommandoer som dette uden at spørge forfatteren. Heldigvis kan dette problem let og hurtigt fast. Følg nedenstående trin for at tilføje nuller tilbage i Excel.

  1. Vælge at tilføje nuller i Excel manuelt. For at tilføje nuller manuelt tilbage i Excel-fil, du arbejder på, skal du gå til den celle, der indeholder det nummer, der mistede de førende nuller tidligere. Nu, indtaste tegnsætningstegn apostrof først, før du indtaste nummeret med de førende nuller. Placering af en apostrof før et foranstillet nul, vil blive fortolket af Excel som sådan, at du vil have det til at indtaste tal som tekst tegn, så det ikke ville forsøge at tage de indledende nuller ud. Udfør samme trin for de andre celler, der var de ledende nuller taget ud tidligere.
  2. Pre-sat en kolonne i Excel til at fortolke tegn som tekst. Nu, hvis du har mere end én Excel-ark, der skal tilføjes med nuller, derefter manuelt indtaste resten af ​​numrene igen bare så de førende nuller tilsættes igen vil være meget trættende. For at løse dette problem, skal du forudindstille den kolonne, der vil indeholde de førende nuller først. Dette er så de førende nuller, vil ikke blive taget ud næste gang du indtaste dem i kolonnen. Ved hjælp af vores eksempel tidligere om produktet opgørelse, siger, kolonne A indeholder produktnavnet, kolonne B celle indeholder varebeskrivelsen, kolonne C indeholder produktkode, og kolonne D indeholder produktets pris. Nu, hvad du skal gøre, er at klikke på C header (forudsat at kolonne C er tom). Når kolonne C er fremhævet, skal du højreklikke på musen for en dropdown menu skal vises. Vælg Formater celler fra valgmulighederne ved at klikke på det én gang. Boksen Formater celler skal poppe op. Under Kategori: skal du klikke på elementet Tekst og derefter på OK bagefter.

Nu har kolonne C allerede konfigureret til at fortolke alle tegn, inklusive nuller, som tekst. Du kan starte forfra og indtast koderne produkt uden at skulle bekymre sig, at de førende nuller automatisk elimineret af Excel.