Sådan Tilføj et ikon til en Windows Desktop

Ikoner er billede repræsentationer af program- eller datafiler, der er gemt i et computersystem. Ikoner er nyttige, da de let kan oprettes af brugeren på skrivebordet for at lette brug af computeren. Placering ofte adgang program eller datafiler kan nemt gøres ved blot at klikke på deres respektive ikoner. Beskrives her, er den komplette trin for at tilføje et ikon til en stationær Windows.

  1. Gå til Opret genvej programmet på din Windows-skrivebord. Naviger musemarkøren til et tomt sted på Windows-skrivebordet og højreklik på musen en gang. Når du gør dette, vil du se en pop op-menu vises på din computerskærm. Nu skal du finde indstillingen Ny og fremhæve det ved at rette musemarkøren til det. Når du gør det, vil en cascading menu vises. Kig efter elementet genvej, og klik på det én gang. Opret genvej dialogboksen skal poppe op.
  2. Indtast placeringen af ​​det program eller datafil i den udpegede tekstfeltet. På Opret genvej dialogboksen vil du se en tom tekstfelt lige under Type placeringen af ​​varen: sektion. Nu, alt hvad du behøver at gøre er at indtaste placeringen af ​​programmet eller datafiler, du ønsker at lave en genvej ikon. Hvis du ikke er bekendt med det program eller datafil placering på din personlige computer, så kan du blot klikke på knappen Gennemse for at søge efter den. Når du gør det, en anden pop up dialogboks, vil Søg efter mappe vindue. Kig efter det program eller datafil, du har til hensigt at lave en genvej ikon for og fremhæve den ved at klikke på det én gang. Når du har markeret det, skal du blot klikke på knappen OK. Nu på Opret genvej vindue, du skal klikke på knappen Næste.
  3. Indtast det ønskede navn på genvejsikonet i den udpegede tekst indgivet. Når du har klikket på knappen Næste, bliver du bedt om at indtaste et navn for den nævnte skrivebordet Windows-genvej. Du skal blot indtaste det ønskede navn på ikonet i det tildelte tekstfeltet. Når du er færdig med dette, er alt du skal gøre er at klikke på knappen Afslut til skrivebordet genvejsikonet Windows skal oprettes.

Edb-programmer, der typisk anvendes, er Notesblok, Lommeregner og Excel, så det kan være en god idé at oprette genvejsikoner af disse. Microsoft Office-programfiler findes typisk i mappen Windows, så du ikke skal have en hård tid at finde dem, når du tilføjer genvejsikoner.