Sådan Tilføj Amazon annoncer til min blog

Sådan Tilføj Amazon annoncer til min blog


Hvis du nogensinde har sagt til dig selv, "Jeg kan ikke finde ud af at tilføje Amazon annoncer til min blog," så vil du blive glad for at vide, at der er nogle nemme måder at sætte dem op. Amazon annoncer kan være forvirrende i starten, men når du får hænge af det, vil du være at tilføje disse annoncer som en professionel.

Om Amazon annoncer

Amazon.com tilbyder så mange forskellige produkter, som de er blevet den go-to selskab for bloggere der ønsker at placere affilierede reklamer på deres blogs og tjene nogle penge. Fra almindelig tekst annoncer, som du kan integrere i dine indlæg til større annoncer med roterende produkter og fotos, er der masser af muligheder.

Hver gang en læser klikker på en af ​​dine Amazon annoncer og ender med at gøre et køb, du tjene en procentdel af købsprisen som henvisende. Amazon ikke betaler for klik igennem til deres site, men det indtjeningspotentialet er meget godt for alle, der kommer en lind strøm af trafik til hans eller hendes blog.

Sådan Tilføj Amazon annoncer til min blog

Nu, hvor du spørger dig selv, hvordan du føjer Amazon annoncer til min blog, det første skridt er at oprette en affiliate konto. For at gøre dette, hovedet over til Amazon affiliate hjemmeside og klikke på "Tilmeld dig nu gratis!" knappen. Du vil blive bedt om nogle spørgsmål om din blog, hvordan du gerne vil betales, og til grundlæggende info som dit navn og kontaktoplysninger.

Når du er blevet godkendt som partner, kan du begynde at vælge produkter og skabe annoncer til din blog.

Amazon Widgets

Den hurtigste og nemmeste måde at få Amazon annoncer på din blog er at bruge deres værktøjer. Amazon er meget proaktiv i at skabe nye måder for bloggere til at vise deres produkter, da det gavner alle involverede, når salget sker. Log ind på din affiliate konto og bruge lidt tid på at læse de oplysninger der. Du vil se faner langs toppen af ​​siden, der vil føre dig til instruktioner til at skabe forskellige typer af annoncer og tekst links.

Når du har valgt de produkter og annoncetyper, du ønsker til din blog, vil Amazon generere displayet og sporingskoder til dig. Alt du skal gøre er så kopiere koden og placere den på din blog i stedet du vil have det til at gå. Fælles steder for Amazon-annoncer er:

  • Sidebars
  • Tekst links i indlæg
  • Efter den første kommentar
  • Header barer
  • Footer barer

aStores

En anden måde at indarbejde Amazon annoncer i din blog er at skabe et aStore. Disse er små online butikker, som du nemt kan føje til en blog eller hjemmeside, så dine læsere ikke behøver at forlade stedet for at søge efter beslægtede produkter. Som med alle deres annonceringsmuligheder, Amazon hjælper dig gennem at skabe og tilpasse en aStore gennem deres affiliate hjemmeside.

Valg Produkter og Widgets

Når du har set, hvor mange forskellige måder er der til at bruge Amazon widgets på din blog, er det nemt at lade sig rive og gips dem over dine sider. Den bedste måde at bruge disse annoncer er dog at tage din tid, omhyggeligt vælge dine produkter, og teste de forskellige display metoder langsomt.

Vælge produkter at annoncere på din blog skal være relativt let. Du ønsker at anbefale produkter, der er relateret til dit indhold, samt produkter, du kan stole på at foreslå til dine læsere.

Når du har fået en liste over produkter, der skal vises, så kan du vælge den mest passende display stil at præsentere dem på din blog. Brug kun en eller to metoder ved første og spore, hvor godt de gør. Hvis du får en masse klik, men få indkøb, overveje at tilføje flere produkter. Hvis du ikke får mange klik, så prøv en anden widget.

Amazon Passer Næsten Enhver blog

Da Amazon sælger så mange forskellige typer af produkter via deres online butik, er det nemt at finde emner, som du kan annoncere på din blog. Med alle de produkter og forskellige måder at annoncere dem, Amazon annoncer er en kæmpefordel for næsten enhver blog.