Sådan Sy en Slips

Iført en slips giver din formel kulør det ekstra løft at skille sig ud. Dette er grunden til de fleste mænd, der kender og værdsætter fordelene ved at gøre et stort indtryk tage længere i at vælge deres slips i løbet af beslutningen om, hvilke der passer til at bære. Slips også gøre fremragende gaver, der taler meget om din smag. Da vælge et slips er meget en personligt valg, er det ikke en god ide at bare fange den første slips, du ser fra en butik display. Hvis du ikke kan finde den perfekte slips til at gå med din kulør, hvorfor så ikke prøve at lave en, der passer bedst til din stil? På denne måde får du at vælge det mønster, stof og størrelse, der ville gå bedst med din ramme.

  • Kig på de forskellige størrelser og stil, og beslutte, hvordan dit slips ville se ud. Gå online og se på de forskellige markeringer af slips findes i hundredvis af online butikker. Beslut dig for det udseende, som du vil kopiere til din egen slips. Har du foretrækker skinny slips eller vil du hellere lave et bredere stykke? Har du planer om at lave en almindelig eller mønstret slips? Få din inspiration og farvetema før de går til stoffet butikken.
  • Gå til stof butik og købe de materialer, du har brug for. Nu hvor du ved, hvad ser du går efter, kan du besøge din lokale stof butik og købe mindst en halv yard af stof. De bedste bånd er lavet af silke, men du kan også lave en fra bomuld eller uld. Stof blandinger er også gode alternativer, hvis du er på udkig efter en billigere løsning. Sørg for at holde sig væk fra polyester. Dette stof er meget billige, og det resulterer til billig udseende bånd så godt. Du vil også nødt til at købe det følgende for denne syprojekt: matchende tråd, en halv yard af smelteligt uld, som vil fungere som din foring, og en uafgjort mønster. Du skal bruge følgende udstyr, så sørg for at du har disse i hjemmet: målebånd, en mærkning blyant, en skarp saks, strygejern, din trofaste symaskine, nogle silke pins, og en nål til håndsyning.
  • Forbered stof til syning. Forsigtigt rulle silkestof og gøre det glat ved hjælp af dine hænder. Placer dit slips mønster på silke og spore det. Generelt bør du have tre stykker for slips og et andet stykke for foring. Du vil også nødt til at skære yderligere tre stykker til deponering og målmanden. Skær langs sporet linje på en bias vinkel på 45 grader. Hvis du har en roterende kniv, gå videre og bruge det. Sæt strygejernet på lav varme (hvis din jern model har en silke indstilling, skal du bruge det), og tryk den over stofstykkerne. Flyt ikke jern for at forhindre forlader skinnende mærker på materialet. Rådfør mønsteret og markere, hvor du skal sy tieâ € ™ s deponering. Sørg for ikke at trække på den højre side af silkestof.
  • Start sy delene sammen. Placer højre side af deponering på den forkerte side af dit slips stof. Lav et par sting for at vedhæfte disse to stykker sammen. Fortsæt med at sy kanterne, og sørg for, at det er glat og kanten er skarp. Et godt tip er at bruge en trekantet bord for at hjælpe dig med at forme den nederste del. Dernæst skal du sy tippingâ € ™ s lille ende på dit slips. Vend de nederste ender og top vrangen ud og udglatning stoffet ved hjælp af fingrene.
  • Sy de vigtigste stykker af slips stof med foret sidder tæt mod enderne af slips. Fold begge sider af stoffet og lad det overlapper på centerlinien. Skaf klapperne med silke ben. Rul målmanden i et lille rør og sy enderne sammen. Placer den forsigtigt under silke folder og fastgør den til slips med nogle sting. Glat keeperen og vedhæfte begge sider på dit slips. Luk din slips ved hjælp af en skjult søm. For bunden og toppen af ​​dit slips, kan du bruge en slip søm. Pas på ikke at stikke nålen ud af den anden side af uafgjort.

Når du er færdig sy stykkerne sammen, fjerne eventuelle rynker, du har foretaget på stoffet ved dampning folder væk. Hold dampstrygejern en tomme fra stoffet og lade damp pass over materialet. Glat overfladen med hånden.