Sådan spiller Pinochle: Regler

Pinochle er et spil, nogen, der elsker spillekort kan nyde. Det kan være en familie affære, så længe alle spiller for sjov, ikke penge. I denne artikel, vil du lære at spille 2-hold Pinochle. For at spille denne slags Pinochle, skal du først vide følgende:

  • Deck. Dækket refererer til 48-delt pakke kort brugt i Pinochle. Du kan bruge et spil kort eller to, afhængigt af antallet af spillere på bordet. Hver dæk består af konger, dronninger, knægte, esser, Tens og Nines. Det højeste kort-bærende punkt er Ace kortet, mens det laveste kort-bærende punkt er Ni-kortet. Punkterne varierer 1500-10 point.
  • Beskæftiger. Det er den del, hvor kortene er fordelt til alle spillerne. Du kan stemme for nogen til at være forhandler af spil kort, eller du kan blot overdrage denne opgave til den person, der spil kort. Dealeren blander kortene og distribuerer kortene til alle spillerne. Disse kort skal vende nedad, og jævnt fordelt til alle efter uret. Alle spillere skal have deres respektive kort, før du tænder den kort med billedsiden op.
  • Budgivning. Spilleren, der er placeret til venstre for dealeren gør det første forsøg på at byde på et punkt på grundlag af de kort, han holder. Resten af ​​spillerne gøre det samme med mulighed for at passere, når han er usikker, at han kan top det højeste bud på bordet. En spiller vil vinde og har det privilegium at navngive trumf kulør.
  • Opkald til flere kort. Når en trumf kulør kaldes når fire mere kort taget fra den resterende dæk. Disse kort gives videre til vinderen af ​​trumf kulør. Han sender det videre til sin partner. Disse fire kort tilføjes til hans kulør. Fra denne dragt, er fire kort gled over bordet.
  • Melding. Når kortene er stablet og udvalgt, er alle af spillerne forpligtet til at vise deres hånd ved at placere alle kortene på bordet. En Pinochle kaldes, når et hold af spillere har følger trop: En enkelt Pinochle har en af ​​hver af en Jack of Diamonds og en spar dame; en dobbelt Pinochle har to hver af Jack of Diamonds og spar dame. Kombineret, disse er værd 340 point. Efter en runde meld spilles, skal alle holdene skrive deres score på en resultattavle, før du fortsætter.
  • Tricks. Den vindende hånd kommer til at spille et trick, der kan vare op til tolv runder. Flere kort gives indtil den med flest vindende kort på en dragt ender som vinder. I dette segment, vil du blive tvunget til at spille mod din partner for point. Flere punkter optalt op på arket.

Endelig når kortene på bordet er opbrugt, holdspillere blot stemmer overens op resultattavlen og erklære en vinder! Husk på, at Pinochle spilles med mange variationer. Du kan vælge den, du er fortrolig med, så du kan nyde spillet.