Sådan spiller Hearts

Hearts er en traditionel populært spil spilles mellem fire spillere. Hearts kræver en hel spil kort bortset fra jokere. Svarende til golf, er målet at opnå den mindste mængde af punkter muligt, hvilket opnås ved at undgå optagning enhver hjerte-kort, eller spar dame.

Hearts spilles i individuelle runder kaldes tricks; der er 13 tricks pr kamp. Hver trick består af alle spillere æglæggende et kort på sin side og den spiller, der er fastsat af hghest kort i pakken opfanger alle fire kort, tilføje dem til sin score, hvis det trick omfatter alle hjerter eller spar dame. Hvert hjerte tæller for et point. Spar dame, tæller dog for 13 point i alt, så dette kort er absolut en til at undgå for enhver pris, da det kan egenhændigt ødelægge en god kamp.

Hver trick har en definition suite; suiten af ​​det første kort i en trick bestemmer pakken, at de resterende tre spillere skal spille i denne trick. Kun under den omstændighed, at de ikke har et kort af denne suite er de lov til at spille et kort af en anden pakke. Tricket, og dens punkter, vil tilhøre den spiller, der er fastsat det højeste kort i den definerende suite.

Hearts er beregnet til at blive spillet til flere runder, med scoren kontinuerligt opbygge. Det anbefales, at du indstiller et begrænset antal runder, eller en score, som at afslutte spillet, og erklære din officielle vinder.

 1. Opsætning: Alle 52 kort skal behandles ud til spillerne for at begynde. Under hver runde, er du i stand til at trække bort din værste tre kort, og videregive dem sammen til en anden spiller. I første runde, skal du bestå til venstre. Den anden, videre til højre, og tredje gang du passerer hen over bordet. I den fjerde runde, er der ingen passerer involveret. Denne sekvens fortsætter for varigheden af ​​spillet. Passet er et strategisk kritisk tidspunkt. Før kassere de tre højeste kort på hånden, overveje, om de virkelig er den mest farlige for dig. Hvis du har spar dame, men mangler andre spar, kan du blive tvunget til at spille dronningen under en spade trick og sluge de 13 point selv. I så fald havde du bedre skille det i din pass. Eller vil du drage fordel af kassere tre kort af samme suite? Taktikken for bevidst at begrænse en suite i hånden kaldes "short-passer," og kan gøre det muligt for dig at slippe af med dårlige kort i game-play uden negative konsekvenser for dig (medmindre du får 3 kort af samme suite fra anden pass!).
 2. Den spiller, der holder 2 af klubberne skal altid starte spillet ved at spille det kort. Spillere derefter hver til gengæld spille et kort, som skal være af samme suite. Den eneste gang, du er ikke tvunget til at spille den samme suite er, når du har ingen i din hånd. I dette tilfælde, du smider et kort, du ikke ønsker at beholde (ofte et hjerte, et billedkort eller den frygtede spar dame). Den spiller, der lagde det højeste kort i den oprindelige suite opfanger det trick, og det er hendes tur til at spille det første kort af den næste trick.
 3. Et hjerte kan ikke føre til nogen har smidt væk et hjerte gratis eller har absolut ingen muligheder tilbage for at spille, men hjerter og spar dronning. Efter et hjerte har gjort det på bordet, alle er fri til at lede et hjerte.
 4. Når alle kort er blevet spillet, se gennem bunken af ​​kort, du har indsamlet, og tildele dig et point for hvert hjerte, du har samlet, og tretten hvis du holder fast spar dame. Det spilles med den laveste score er vinderen, efter du har spillet så mange runder som blev sat før kampen.
 5. Spillet af hjerter, er dog kommet med sin egen unikke drejninger. Altid være opmærksom på en alternativ strategi kaldet "skyde månen." Hvis du formår at samle alle 26 point (13 hjerter og spar dronning), du har skudt månen og får en mulighed: enten trække 26 point fra din score, eller føje den til alle andres. Dette er en enorm strategi i hjerter, for hvis du er behandlet en forfærdelig hånd, kan du vælge at holde disse forfærdelige kort og indsamle alle de kort, alle forsøger at undgå. Shooting månen er ikke nogen let opgave; det kræver seriøs planlægning, før det første kort er spillet, og derefter en god poker ansigt, som du ikke forsøge at vække mistanken om dine modstandere. Alternativt er det vigtigt at holde et vågent øje med en anden at vedtage denne strategi. Hvis du begynder at lægge mærke til nogen sikre en masse hjerter i træk, kan du ønsker at tage et hjerte eller to af hensyn forhindrer hende i at udføre denne centrale træk. Hold øje med en, der giver dig lave kort i passet, da det kan være en stor indikation af hans intentioner.
 6. Leder du efter mere: Der er flere populære valgfrie regler folk kan pålægge i deres spil. Du kan gøre stikket på diamanter som en scoring kort så godt, at tildele den en værdi af negative 10 point. Du kan også beskæftige sig kun 12 kort per person i et spil, der forlader fire kort undealt og forsiden nedad. Disse fire kort danner en overraskelse trick gives til den person, der tager det første punkt i et spil.

Nu hvor du er klar til at spille, samle op tre venner og hoppe ind i spændingen. Husk, den måde at lykkes på hjerter er at have en solid plan og en ivrig hukommelse for hvad har og ikke har været spillet. Prøv at slippe af med en hel suite tidligt om muligt, da dette vil gøre det muligt for dig at droppe din high-score-kort. Watch out for nogen forsøger at skyde månen. Vigtigst er det, altid være forberedt på spar dame!

Have det sjovt, og få at spille!

Nødvendigt værktøj:

 • 4 spillere
 • Et fuldt dæk af kort, med jokere Fjernet

Tips:

 • Giv væk dine tre højeste kort af med, eller dem, der vil såre dig mest. En konge af spader kan være farligere end et es af hjerter.
 • Spar dame er værd en enorm mængde af point - dette kort bør undgås for enhver pris.
 • Vær opmærksom på, hvad andre mennesker spiller; er det fordelagtigt at ikke altid smide dit laveste kort, hvis du kan spille en højere og stadig ikke blive hængende med det trick.