Sådan Sikker fjernelse Fin ridser fra din bils maling

Sådan Sikker fjernelse Fin ridser fra din bils maling

For mange mennesker, at bilen er mere end blot et køretøj til transport. Mange mennesker investere kraftigt i deres biler, vælge deres biler omhyggeligt, og i sidste ende vokser knyttet til deres biler. Hvis du ønsker at holde din bil i topform, bør du fjerne de fine ridser, at biler får fra regelmæssig slitage. Her er hvordan.

Wash. Begynder med at vaske bilen grundigt. Uanset hvor ren bilen ser ud, husk at der sandsynligvis vil være masser af mikroskopiske skidt og snavs fastgjort til bilen. Du er nødt til at fjerne alle disse, så overfladen af ​​bilen, hvor den klarlak påføres efterlades nøgne. Først når klar lak lag er nøgne, vil du være i stand til at anvende bilen voks, der vil fylde i og besætte kamme fra ridser i bil maling ridser. Vand ned din bil med en haveslange og en blød svamp dyppet i varmt sæbevand væske til at rengøre bilen.

Dry. Bagefter tør bilen med en blød og ren klud ned. Tørring ned bilen er nødvendig, da enhver fugt på bilen kan fortynde voks, der vil blive anvendt til behandling af små ridser i bilen. Hvis du har en blæser, kan du også bruge dette til at tørre bilen ned.

Bilvoks es. Dernæst skal du vælge en høj kvalitet bil voks til at polere bilen med. Husk, at bilvoks ikke er designet til blot at gøre bilen blankere. En høj kvalitet bilvoks vil også fjerne fine ridser, når voks udfylder linjerne i bilens ridser. Der er masser af bil voks på markedet, men ikke alle vil fjerne fine ridser. De bedste produkter er dem, der har modtaget positive anmeldelser fra andre brugere. Tjek internettet for dette. Nogle af de produkter, som du kan bruge, bl.a. Turtle Wax og Meguiar s ScratchX.

Rub. Placer en skilling mellemstore mængde bilvoks på puden, der følger med bilen voks. Forsigtigt gnide voks i det område, hvor ridser er fundet. Sørg for, at du gør dette omhyggeligt, da der er stærke kemikalier i bilen voks, der kan undertiden bar igennem malingen lag i bilen, når den gnides for grundigt på overfladen af ​​bilen maling. Nogle bil voks fungerer ved at udfylde ridser med voks, mens andre arbejder ved at fjerne overfladelag klarlak således at overfladen af ​​bilen udjævnes. Men måde bilvoks værker, skal du sørge for at gnide i produktet omhyggeligt.

Polsk. Bagefter tage en ren stykke frotté og bruge det til at polere forsigtigt bilen. Den frotté vil give bilen den blanke og glas-lignende finish, de fleste bilejere ønsker på deres bil. Du kan også bruge spray til biler for at tilføje mere glans til din bil.

Med disse trin, fjerne fine linjer og ridser på din bils maling job er mulig. Med blot en time eller to, bør du være i stand til at gendanne din bil til sin oprindelige skønhed.