Sådan Set Up formler i Excel 2007

Ved udarbejdelsen af ​​data, er det bedst at bruge et program på computeren, der giver dig mulighed for nemt at kompilere dem. En populær program er Microsoft Excel. Når du bruger Excel, kan du komme med en masse måder at organisere dine data, så du kan henvise til dem let. Flertal af data, der er indsamlet i Excel er normalt numre, såsom budgetter, salgsprognoser, osv Excel er fremragende til denne form for optagelse formål, fordi du rent faktisk kan udføre operationer i stedet, med et enkelt klik med musen. Hvis du ønsker at oprette Excel, så den kan formere, trække fra, tilføje eller dele data, der er indlæst i cellerne, så vil du blive glad for at vide, at det er ganske let at gøre. Du er simpelthen nødt til at nedskrive en formel og Excel vil gøre sin magi. Hvis du ønsker at oprette disse typer af formel i Microsoft Excel, skal du blot følge nedenstående trin.

  • Tænd din computer. Inden du begynder arbejde med dette, tænde computeren, og sørg for, at Microsoft Excel er installeret som et program i din harddisk. Brug ikke forsøget eller sampler program, da disse kan ikke alle de funktioner, du kan finde nyttige i Microsoft Excel.
  • Finde ud af, hvad du vil have lavet. Excel kan udføre en masse matematiske funktioner. Som sådan, skal du først nødt til at regne ud, hvad du vil have programmet til at gøre med dine værdier. Du kan indtaste så mange formler, som du ønsker, så sørg for, at du finder ud af, hvad du har brug for.
  • Input dine værdier. Nu hvor du har regnet ud, hvad du vil have lavet, kan du nu indtaste de værdier, du vil beregnet. Sørg for, at du gør dette præcist, så du ikke vil gøre nogen fejl med det endelige svar.
  • Identificere de rækker og kolonner af værdierne. Dernæst skal du finde ud af hvilke celler værdierne svarer til. Du har brug for dette, så du kan angive, hvilke værdier der skal beregnes, når du indtaster formlen. Du kan vælge at tilføje op cellerne i en enkelt kolonne, eller dem i en række. Du kan også beregne gennemsnit og procenter.
  • Tjek prøven formel. Du kan nogle af følgende grundlæggende ligninger til at udføre matematiske operationer i Microsoft Excel. Hvis du ønsker at tilføje to værdier fra to forskellige celler, kan du skrive på: "= SUM (B1, B2)", hvor B1 er den celle, hvor den første værdi og B2 er den celle, hvor den anden værdi. For at trække fra, kan du skrive "= C1-C2", hvor C1 er den celle, hvor den første værdi og C2 er den celle, hvor den anden værdi. Formering eller dividere værdier vil svare til at trække, bortset fra at du skal skrive i operationen symbol der kræves for at udføre beregningen. For at komme med gennemsnittet af flere værdier, skriv "= MIDDEL (D1, D2, D3)", hvor D1, D2 og D3 vedrører cellen placeringer af de værdier, du behøver gennemsnit ud. Vær opmærksom på at cellen placering kan ændre vedrørende hvor værdierne er placeret.

For andre formel og andre funktioner i Microsoft Excel, kan du se Hjælp sektionen, der kan findes i menulinjen. Sørg altid for, at du indtaster de korrekte værdier og den rigtige formel, så du kan være sikker på nøjagtigheden af ​​værdierne.