Sådan Se film på dit TV fra din computer

Nogensinde set film på din bærbare computer og fået ked af, fordi enten skærmen var for lille (især hvis youâ € ™ re ser på en bærbar), eller at beslutningen wasnâ € ™ t så klar, som den burde have været i virkeligheden? Hera € ™ s en anden måde at se film: tilslutte din bærbare computer til dit TV og se direkte fra TV-skærmen. Godt nok? Det bliver bedre. Her er de måder at nyde denne anden gennembrud i teknologi:

Hent dine yndlingsfilm fra internettet. Dette er det allerførste skridt, selvfølgelig. Hvad er der at se, hvis du donâ € ™ t have de film direkte fra internettet? Der er hjemmesider eller torrent trackere, hvor du kan downloade film. Men selvfølgelig, den bedste måde er at downloade film lovligt via iTunes eller andre juridiske film download site. Den bedste måde at gå om dette er at hente på en gang, så når du og din familie er alle sidder rundt om TV, alle de film youâ € ™ d ønsker at se vil kun være kun et klik væk. Downloading en film tager normalt 2 til 3 timer, afhængigt af din internetforbindelse.

Tilslut din bærbare computer til dit tv ved hjælp af et S-video-kabel. Det er det kabel, der forbinder den bærbare computer til dit TV. Dette er den eneste tråd youâ € ™ ll behov og youâ € ™ ll være klar til at komme videre med dine yndlingsfilm. S-video-kabler kan fås hos din lokale installatør.

Brug et RCA konverter kabel, hvis dit TV doesnâ € ™ t har et S-video port. For gamle tv'er, wonâ et S-video port € ™ t være til rådighed. I dette tilfælde et RCA konverter kabel er løsningen på dine problemer. RCA konvertere er de røde og gule sår stik. Disse stik ændrer RCA til S-video og snart alle vil være at se deres yndlingsfilm, hvorvidt det være på den nye tv eller den gamle tv-apparat.

Sørg for at dit TV har stikkene i deres korrekte steder. Kablerne skal være sluttet til de korrekte porte til rent faktisk virker. Den lydkabel, der står for tv-lyden, er tilsluttet den bærbare computer hovedtelefonstik og til TV lydstik, normalt farvet rød og hvid. At sikre, at stikket er korrekt på plads, sikrer også, at din film-oplevelsen vil være glat og kontinuerlig.

Indstil opløsning til 640x480 for almindelige TV-skærmen resultater. Skærmen på din computer eller bærbare computer er absolut forskellig fra dit tv. For almindelige definition film, justere indstillingerne til 640x480 pixels, for at give seerne en klarere og bedre visning af film, der spilles på den bærbare computer direkte vist på TV-skærmen. Hvis du har en højere definition tv, skal du sørge for at følge uanset hvilken beslutning der står på din TVA € ™ s manual. Nyere high-definition tv-apparater kan understøtte op til 1280x720 eller 1920x1080 pixels.