Sådan Sammenlign realkreditinstitutterne

Sådan Sammenlign realkreditinstitutterne

En af de vigtigste faktorer til at overveje, når du køber et hus finansierer. Før selv åbner søndag papir for at se en liste over åbne huse i din by, bør du konsultere en pant mægler for at se, hvad du har råd. Du kan blive overrasket over, hvor meget du har råd, eller på den anden side, hvor lidt du har råd til. Renter, point og realkreditinstitutter pakker varierer fra selskab til selskab. Her er hvordan man bedst kan sammenligne priser og långivere.

  1. Kend din kredit, indkomst og gæld profil. Før du shoppe rundt med långivere, er det en god ide at vide, hvad din kredit score er, og at have et fast greb om din indkomst og din gæld. Disse, sammen med et par andre faktorer, bestemme din evne til at få en god sats på et lån. Hvis du sætter dig ind med dit kredit score (du kan få en gratis en på AnnualCreditReport), vil du være mere forberedt, når du taler med pant mæglere. Hver mægler vil køre sin egen kredit rapport for dig, men forhåndskendskab er altid nyttigt og vil sikre dig, at der ikke vil være nogen overraskelser.
  2. Start med din bank. Start din pant långiver søgning på et sted, hvor du allerede gør forretningsfolk din bank. Tal med et realkreditlån specialist for priser.
  3. Brug de gule sider. Shopping for realkreditlån koges ned til et antal spil, for det meste. Selv hvis din bedste ven er et pant mægler, vil du ikke nødvendigvis gå med hans selskab, hvis hans citat er ikke den laveste. Der er stadig et element af tillid og komfort, du har brug for at have med din mægler, dog. Du skal have tillid til, at lånet vil blive godkendt af banken og at mægleren er at være ærlig omkring hans eller hendes evne til at udføre.
  4. Google. Internettet har et fast greb om realkreditmarkedet. Google "sammenligne långivere", og du vil komme op med flere virksomheder, der sammenligner priser og banker. LendingTree, Eloan og Bankrate er blot nogle få. Udstødning disse typer af interesse ressourcer. Vær forberedt på en masse e-mails fra disse selskaber, når og hvis de modtager din e-mail.
  5. ARM eller fast? Pres din pant mægler til at give dig tilbud for både faste og justerbare satser. Du kan blive overrasket over forskellene. Stil de samme spørgsmål til de enkelte mægler (selvom du kender svaret) for at se, hvor godt mægler forklarer dem til dig. Få en fornemmelse af, hvad type lån ville passe dig bedre ved at tale med et par mæglere.
  6. Tænk ud af boksen: ikke-konventionelle lån. Selv om de fleste mennesker bruger realkreditmæglere, der går på lån med banker, kan du finde du får en bedre sats gennem føderale programmer. Hvis du er berettiget til den første gang homebuyer program, kan du få en særlig føderal finansiering gennem Federal Housing Administration (FHA). Tilsvarende, hvis du opfylder betingelserne for en lav indkomst program, kan du få føderalt forsikrede lån. Besøg FHA for oplysninger om føderalt forsikrede lån.
  7. Veteran anliggender lån. Hvis du er en veteran eller i de væbnede styrker, du kan søge om en VA lån, hvis du opfylder betingelserne (Tjek VA lån til krav). VA lån ikke bære point, og dermed er en mest attraktive tilbud til købere, der opfylder betingelserne.

Husk, at finde et godt lån tager en masse forskningsbaseret ikke sætte sig på den første mægler, du møder, da de måske ikke har den bedste pris. Husk også, at satserne kan svinge, så når du finder en attraktiv pris, låse det på.

Nødvendigt værktøj:

  • Gule sider
  • Internet

Tips:

  • Kontakt flere realkreditmæglere for citater på både faste og justerbare satser.