Sådan Rygestop uden at få Vægt

Rygestop er en af ​​de sværeste ting, du kan gøre, men det er nødvendigt. Jeg skal spare dig farerne ved cigaretter - æ vædde min førstefødte, at ingen ryger ud af uvidenhed. Hvis og når du endelig beslutter at tage springet og afslutte, det mentale og fysiske vejafgift, det tager, kan dræne dig og gøre det svært at få noget tilbage i tanken til at nægte dig selv på andre områder, såsom mad. Tilføj til, at en næsten ubevidst behov for at finde noget andet at udfylde hullet af cigaretter - igen ligesom mad - og du har en opskrift på vægtøgning.

Den gennemsnitlige person får 8-11 pounds det første år, de holder op med at ryge. Hvis dette nummer har du hæve dine øjenbryn, er du ikke alene. Antallet faktisk holder mange mennesker fra at holde op i første omgang, især kvinder, der finder vægtøgning mere, end de er villige til at tolerere.

Men frygt ikke: bare fordi de fleste mennesker gør gain, betyder ikke, du er nødt til.

Sådan Rygestop uden at få Vægt

Hvorfor er der vægtøgning?

Du skal først forstå, hvor gevinsten kommer fra for at bekæmpe den. Yale University associeret forsker Yann Mineur nylig opdaget, at nikotin stimulerer hjerneceller, der normalt signalerer folk til at stoppe med at spise, når de er fulde, så fraværet af nikotin gør misbrugere spiser ud mæthed. Dette understøttes af det faktum, at forskning viser quitters der brugte en nikotin hjælp fået mindre end dem, der holder op på egen hånd. Og her er et faktum, vi alle ved, det er værd at gentage: vægtøgning forekommer i kroppen fra et overskud af kalorier, der ikke er brændt ud gennem daglig fysisk aktivitet.

Uanset hvor trangen til at spise kommer fra, den nederste linje er, hvis du ikke spiser de kalorier, kan du ikke få vægten. At sige nej til trøstende fødevarer kan være endnu sværere, når du allerede siger nej til din cigaret krykke, så her er nogle måder at undgå ekstra kalorier, mens at holde op:

Find din udløser, og berolige dem uden mad.

Hver ryger er forskellige, men det er vigtigt at finde ud af, hvad din største udløser er, der gør du ønsker at ryge. Er det stress? Er det efter et stort måltid? Er det kører? Drikke? Du kender dig selv bedst, og når du vil have en cigaret den mest, så forberede sig på disse tider med en back-up plan, der ikke involverer mad. Tygge tyggegummi, mens du er i bilen. Gå en tur efter påfyldning måltider. Gør yoga eller meditere, når du føler dig stresset. Der er ubegrænsede måder at håndtere angsten af ​​en cigaret begær, der ikke involverer mad.

Få hjælp.

Forskning viser, at mere signifikant vægtøgning blev set i quitters, der ikke bruger en nikotinpræparater. Brug holde op hjælpemidler som patches og tyggegummi, kombineret med rygestop klasser kan hjælpe med at skære ned på tilsat pounds.

Spis dine grøntsager.

Forskningen viser også, at rygere, der spiser mere frugt og grønt røget færre cigaretter om dagen, ventet længere at ryge deres første cigaret af dagen, og scorede lavere på en nikotinafhængighed test. Forbindelsen er ikke helt klar, og yderligere forskning skal gøres for at skelne, om det er en årsag-effekt link, men en mulig forklaring er den høje mængde af fiber, der kan få folk til at føle sig mere fuld, lindre ønsket om at både røg og mindlessly snack.

Brug hvad der virker.

Her er en vild idé: rygestop kan faktisk hjælpe dig med at tabe i stedet for at få det. Den hurtigste måde at slippe af med en gammel vane er at erstatte den med en ny. Motion er den perfekte erstatning for cigaretter. Det forbedrer dit humør og kan fjerne stress. Du kan også blive overrasket over hvor godt din krop reagerer på motion, når dens lunger er klare og blodkar er ikke konstant begrænset.

Intet gør du tager på i vægt, bortset fra at sætte ekstra mad i munden. Rygestop kan teste din beslutsomhed ved at gøre det sværere at sige nej til overbærende fødevarer, men det gør ikke du sætter maden i munden. Rygestop er en stor beslutning at gøre, og noget godt for dit helbred. Du må ikke modvirke din sunde skridt fremad med en usund skridt tilbage.