Sådan oprettes et Træ Skulptur med Wire

Wire har mange anvendelser. Det kan bruges til at støtte objekter ved montering og fastgørelse af dem sammen. Det kan også fungere som ramme for planter, kurve og andre dekorationsgenstande omkring huset. Af sent, mest forbløffende funktion opfundet med brug af wire er at skabe et træ skulpturer. Wire træ skulptur er en kunstnerisk måde at gøre tre figurer, som kan bruges som centerpiece eller hjørne display i alle rum. En færdig træ skulptur lavet med wire almindeligvis tiltrækker kunst entusiaster og dette håndværk er blevet ganske populært blandt håndværk hobbyfolk. Hvis du vil oprette et træ skulptur med wire, her er de trin:

  • Bring de materialer, der anvendes til at skabe dit træ skulptur. Du skal bruge en rulle stål eller kobbertråd, tænger (Needlenose type), handsker og dekorationer (sten, perler, knapper, charme, og så videre). Den type ledning du skal bruge, afhænger af den slags dekorationer, du vil placere. Da sten er tung, skal du bruge tykkere tråd. Med perler, knapper og charme, vil den regelmæssige type wire være fint. Sørg for, at hvis du vælger en tykkere tråd, bør det være fleksibelt nok til at blive bøjet og vredet som du gør din design.
  • Skær tråden med spidstang. Den type tang, du skal bruge er tilspidset næse eller punkter. Det er nyttigt at skære ledninger og blikplader. Bestemme, hvor mange strimler af tråd, du vil bruge til at skabe træet skulptur. Anslå, hvor meget ledning vil blive forbrugt til stammen, grene og blade. Selvfølgelig størrelsen på dit træ skulptur er nummer et faktor, der skal overvejes for at afgøre, hvor meget ledning du skal bruge til dit projekt.
  • Begynde at oprette træet skulptur. Brug af samme spidstang, vind og sno stykker wire sammen, så de er alle forenet i den ene ende. Giv plads til godtgørelse ved at lade nogle inches på basen, så du kan montere den senere på en vase eller pot. Spred wire strimler på den øverste del af træet til dannelse af grenene. Du kan vride eller vende nogle af dem i forskellige retninger for at gøre grenene ser mere naturlige ud.
  • Wrap nogle strimler af tråd på stammen af træet. For at adskille de grene af dit træ fra sin hovedstammen, du behøver at gøre bundtet tykkere og strammere. Deltag flere grene sammen på én klynge. Lav så mange klynger, som du kan. Du ønsker måske at bøje nogle af grenene til at oprette en hængende effekt.
  • Shape ud grenene. Sno hver gren i forskellige ruter. Nogle brancher kan hænge som andre kan stå oprejst, mens resten kan rager ud i lige retning. Mens du arbejder på wirestykker, skal du sørge for at beskytte dine hænder ved at bære et par solide handsker. Hvis du arbejder med de bare hænder, kan du ved et uheld stikker eller skære dig selv med tangen eller skarp spids wire.
  • Adskil ledningerne under bagagerummet. Ved at adskille ledningerne, du oprette rødderne nu. Spred rødderne én efter én for at gøre dem til at se mere realistisk.
  • Monter rødderne. Placer ledningen træ skulptur på en dyb tallerken eller en ramme, der vil holde dem på basen. Fastgør rødderne godt på plads for at forhindre træet i at falde. Tuck i wire stykker, der er fremspringende ud fra basen for at forhindre ridser på din sofa eller træbord.
  • Fastgør dekorationer. Dekorationerne giver træet som færdige kunst look. Farven på dekorationer ligegyldigt meget, så længe de er godt afstemt og nok til at dække wirestykker.

Oprettelse af en træ skulptur med ledning er et meget tilfredsstillende hobby. Du kan endda konvertere denne hobby til en virksomhed. Begynd forretningen ved at vise dit håndværk til venner og bekendte og senere beder dem for ordrer.