Sådan oprettes en gave kurv for hummer Lover

Sådan oprettes en gave kurv for hummer Lover

Valg, forberede og spise en hummer er noget af en oplevelse. Nogle siger, at de er flere problemer, end de er værd, andre ville ønske, de havde råd til at spise dem på en ugentlig basis. Hvis du har en hummer elsker på din gave liste, vil nedenstående trin guide dig i at skabe en helt unik gave kurv, som er sikker på at have hummer elsker slikke hans læber.

  1. Først skal du nødt til at købe en meget stor hummer pot. Besøg idealtruevalue.com og tjek deres 34-Quart keramik på stål hummer gryde. Det koster $ 29,49 og skal være stort nok til at koge op et par hummere.
  2. Besøg hjemmesiden livelob.com for at købe et gavekort til levende hummere. Sitet livelob.com "Hummer gram" har vundet i popularitet i årenes løb, som folk har indset, at New England hummer er den mest lækre. Brug lidt tid på hjemmesiden og tjekke alle deres gave muligheder, der starter ved 100 dollars. Du kan udskrive gavekortet og føje den til hummer gryde.
  3. Bare i tilfælde af hummer elsker brug for et par opskrifter, besøg amazon.com og købe en hummer kogebog. Et godt valg er Jasper Whites Lobster At Home, som er en hardcover kogebog for 21,30 dollar. Dette er en stor ressource for at lede gave modtageren om, hvordan du vælger, lave mad og spise hummer. Denne bog bør passe fint ind i hummer gryde så godt.
  4. Saml de nødvendige redskaber til at spise hummer. For det første vil hummer elsker har brug for et værktøj til at bryde ud af hummer. En hummer klo krakker kan købes fra crateandbarrel.com for $ 5,95. Armene på denne klo krakker er endda formet som kløer! De vil også have en hummer pick (Williams-sonoma.com), som er en slank værktøj, der vil hjælpe med at få hummer kød ud af selv de mindste steder. Disse værktøjer vil gøre en praktisk tilføjelse til hummer gryde.
  5. Du bliver også nødt til at tilføje en smør varmere til hummer gryde. Pfaltzgraff.com sælger en bred vifte af smør brænder for kun $ 9,99. Dette vil gøre det muligt hummer elsker på din liste til at dyppe sin hummer i smeltet smør ... yum!
  6. Når hummer elsker på din liste tager sin kogebog og begynder at skabe en lækker opskrift, vil han indse det kan være en rodet opgave. Hvis du medtager et forklæde på hummer pot gavepakke, vil du bevise du har tænkt af alt. Cafepress.com sælger mange hummer tema forklæder som "Got Lobster?" Eller "Got Butter?« De forklæder på dette websted varierer i pris fra $ 14.99- $ 18,99.
  7. Den sidste "ingrediens" i denne gave er en hagesmæk. Hvis du tror madlavning en hummer er rodet, kan du prøve at spise en! Thefreshlobstercompany.com sælger en six-pack af engangs hagesmække for $ 3.50. De har selv et billede af en rød hummer på forsiden!

Organisere alle elementerne i hummer gryde og binde en stor rød sløjfe på håndtaget på låget. Du har netop oprettet en gave kurv, der er så enestående som hummer spise oplevelse i sig selv! Hummer elsker på din liste kunne være så taknemmelige, at han vil invitere dig til at tage del i delikatesse med ham.

Denne artikel blev skrevet af Shelly Seigler. Hun skriver for anotherperfectgift.com hvor du kan finde mødre dag gaver, fædre dag gaver og unikke gaveideer.