Sådan Monitor Aktiekurserne i Microsoft Excel

Microsoft Excel har en funktion, der kan bruge websteder som datakilder. Oplysninger på hjemmesiden kan vises direkte i regnearket. Denne teknik kan bruges til at overvåge aktiekurser i programmet, hvilket giver dig en præcis registrering, som du kan henvise til og ofte opdatere. Du skal have en internetforbindelse for dette arbejde.

  1. Åbn en ny Excel-fil. Start programmet og forberede et regneark ved at skrive i de pågældende punkter og etiketter. For eksempel kan du udpege dele af rækker og kolonner for en bestemt virksomheds lager data, dele dette videre med mærker såsom 'Date', 'Point', 'Range' osv Hvordan du formaterer regnearket udseende er helt op til dine præferencer. Pointen er simpelthen gøre tingene lettere at finde og reference.
  2. Få online data. Vælg en celle i din forberedt regneark, hvor du vil aktiekurser og andre data at vise. Udvid menuen Data, og vælg Importer eksterne data. Denne mulighed findes i bunden af ​​listen. Fra undermenuen liste, der vises vælge ny Web Query mulighed. Denne funktion vil hovedsageligt tillade dig at linke et bestemt websted som datakilde til din Excel-fil. På den dialogboks, der vises, skal du indtaste en webadresse på felt Adresse input. Naturligvis du ønsker en hjemmeside, der allerede overvåger aktiekurserne såsom Yahoo! Finans, så skriv "http://finance.yahoo.com", hvis du ønsker dette websted som din online-datakilde. Du vil se dialogboksen hovedvindue opdateringshastighed og vise denne særlige hjemmeside. Denne dialogboks fungerer som en browser, hvilket betyder, at links og input felter på den viste hjemmeside vil arbejde og navigere ligesom det ville på Internet Explorer.
  3. Vælg, hvilke data der skal med. Websteder som Yahoo! Finance giver normalt en søgefunktion til at finde aktiekurs oplysninger om specifikke virksomheder. På "få tilbud" feltet input type i en virksomheds bestand symbol og klik på knappen. Igen vil hovedvinduet opdatere og vise den rette hjemmeside for den virksomhed, du søgte. Du vil bemærke, at nogle dele af websiden er markeret med pile i gule bokse. Disse er de afsnit, der kan kædes sammen og vises på din Excel-regneark. Klik på et bestemt afsnit pil. Symbolet skifter til en grøn boks med en check, hvilket betyder, at det er valgt og klar til import i Excel.
  4. Importere dataene. På Yahoo! Finans, ville det indlysende sektion til at vælge være 'Sidste Trade'. Klik på knappen Importer i bunden af ​​dialogboksen, kontrollere, at den rigtige celle i regnearket er markeret, og klik derefter på OK. Bestanden prisoplysninger skulle nu blive vist i regnearket. Du kan gentage denne proces, der starter fra trin 2 for at tilføje andre bestand oplysninger eller få aktiekurserne i andre selskaber, indtil du udfylde arbejdsarket med de relevante data. Glem ikke at gemme Excel-fil.
  5. Opdater oplysningerne. Åbn Excel-fil, hver gang du ønsker at opdatere aktiekurser. Vælg den relevante celle, skal du højreklikke på den og derefter vælge Opdater data i genvejsmenuen, der vises. Excel vil linke med hjemmesiden datakilde derefter afspejle opdateringer om regnearket.

Du kan forbedre din aktiekurs regneark ved at vise den som et diagram. Det er nemmere at evaluere tendenser gennem den visuelle repræsentation af grafer.